Şimdi Ara

LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
41.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok sanırsam hiç bir yerde belirtilmemiş.
  • KAPASTİF A+ LCD IPS CAM VARMIŞ GORİLLA GLASS KADAR OLMASADA DAYANIKLIYMIŞ
  • Ne kadar dayanikli bilemem ama koruyucu film sart.Netten almak gerek araştırdın mı?Nereden almayı düşünüyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koruyucuyu telefoncular kendileride yapabiliyor netten almaya gerek yok ben telefoncuya yaptiracagim

• güzelmiş :D fiyatıda uygun uygulama olarak neler indirdin bende againg booth facebook mc acfee security cut the rope hungry shurk free 3 fat booth fast racing 3d subway surf lig tv temple run2 dr. driving çok fazlamı olmuş hiç takılma sorunu yok sadece subway surf küçük takılmalar var ama nadir ve oyunu kesmiyor clean master gibi ram temizleme programı yükledin mi ben araştırdım yarardan çok zararı varmış raminin doluluğu nedir benim 335 dolu 135 boş telefonu açıp kapayınca 270 dolu 200 boş gibi rakam oluor yani telefonunu haftada 1 aç kapa orta manuel düğmeye basarakta uygulamalar sonlandırılıyor çok faydası var
  • Fiyat performans açısından en iyi cihaz. E612'den ekran olarakda hız olarakta daha üstün kesinlikle. Aralarında 100 tl oynar ama özellik gerçekten değer.
  • 600 tl ye alabilecegin en iyisi uzerinde lg logosu yerine samsung olsa 900 tl ye satilir

• Ben sadece temple run 2, face,twitter powercam birde qick translatoru yukledim az mi olmus.ise yariyabilecek programlar var ise soyle yukleyelim.Cean masteri az once gelen maillerde gordumde yukledim egonomoik baya bi meth etmis uygulamayi.Clean master inceledigim kadariyla surekli optimizasyon halinde degil.Calistirdigin zaman tarama yapip sonlandirilabilecek uygulamalari sana soyluyor sende istedigini sonlandiriyosun bunu uygulama yoneticisinden de yapabiliyoruz yani gerekli bir uygulama degil gibi degil.

• Benim ramde de 120 civari arasira 100 e kadar dusuyor.ama asagisini gormedim su ana kadar

• telfondaki cheese shutter çok güzel
  • Quick translator`ı ayarlayabildin mi?

• ayarladım gayet güzel ama sözlük wifi istiyor sözlüğe gerek yoktu sanki ....
  • O Fiyatlara alabilceğiniz en iyi cihaz.Düşünmeden alın derim.
  • anlpakkan kullanıcısına yanıt
    BİMEKTE 550 TL 27 TL HEDİYE ÇEKİ VAR GAYET UYGUN BEYAZ RENK SEÇENEĞİDE GELMİŞ
  • ANIL2697 A kullanıcısına yanıt
    kaçırma hocam o zaman teknosada 599 tl
    Teknosa indirim ayağına giydiriyor millete zaten.
    ÜSTTEKİ YAZILARI OKUDUYSAN BENİM ZATEN VAR RAMAZANDAN 1 HAFTA ÖNCE ALDIM
  • ANIL2697 A kullanıcısına yanıt
    Tatildeydim aldğınızı unutmuşum :) Hayırlı olsun o zaman tekrardan
  • Valla hocam bazen çok iyi indirimler yapıyolar.Heleki bazı mağazalarında mağazaya özel fiyatlar var kaçırılmıycak cinsten kampanyaları indirimleri oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.