Şimdi Ara

LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
41.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anlpakkan

Valla hocam bazen çok iyi indirimler yapıyolar.Heleki bazı mağazalarında mağazaya özel fiyatlar var kaçırılmıycak cinsten kampanyaları indirimleri oluyor.

Yapma be hocam..

İnternet sitelerine bir telefona bakıyorum %50 indirim falan yazıyor ama hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ontheroute66 -- 9 Eylül 2013; 17:27:55 >
  • Bazen dedim zaten :) %50 indirim hikayesi nasıl oluyo anlatim ben. Şimdi Ürün 1000 tl'den Türkiyeye girdi ve zamanla fiyatı 500 tl ye düştü diyelim. İşte Teknosa için o %50 indirimdir :D Sistemleri o şekilde çalışıyor :)
  • anlpakkan kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜR EDERİM :)
  • Telefonu kullananlara birkaç sorum olacak;

1. Konuşma esnasındaki ses kalitesi ve yüksekliği nasıl?
    2. Normal konuşma ve mesajlaşma esnasında telefon ısınıyor mu?
    3. Normal kullanımda şarzı ne kadar gidiyor?
    4. Zil sesi seviyesi nasıl, kalabalık ortamlarda duyulmama sorunu yaşanır mı?
  • HOCAM BEN SANA YARDIMCI OLAYIM ÖNCELİKLE BÜTÇEN BUYSA PİYASADA DAHA İYİSİ YOK :) 1.SES KALİTELİ VE GAYET YÜKSEK HİÇBİR SORUN YOK KULAKLIĞIDA İYİ AMA BU BÜTÇEYE 2000 TLLİK TELEFONLARDAKİ KALİTE TABİKİ YOK AMA SINIFINDA İYİ 2.KONUŞMA VE MESAJLAŞMADA TELEFON ISINMIYOR TELEFON ÇOK NADİR ISINIYOR KALİTESİ YÜKSEK OYUNLAR OYNARKEN AMA RAHATSIZ EDİCİ DEĞİL 3.TEEFONUN ŞARJI ÇOK İYİ 1 GÜN İLE 2.5 GÜN ARASINDA KULLANIMINA BAĞLI AMA AZ OYUN OYNARIM SADECE MESAJ KONUŞMA FACEBOOK FALAN DERSEN RAHAT 1 GÜNÜ ÇIKARIR 4.ZİL SEVİYESİ YETERLİ

• Cevap için teşekkür ederim, elimdeki teli satabilirsem büyük ihtimalle bu teli alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert25

Cevap için teşekkür ederim, elimdeki teli satabilirsem büyük ihtimalle bu teli alacağım.

ÖNEMLİ DEĞİL TEK SIKINTI AKSESUAR AMA İNTERNETTEN HALLEDEBİLİRSİN :)
  • LG L5-2 ile aranızdayım.Teknosadan 599TL'ya 11 taksitle satın aldım.Biraz bilgi vereyim.

İlk önce İstanbul Bilişimden satın almak istedim.530TL ama ortada telefon yok ve paralel olup olmadığı pek belli değil.Bimekste 549'du tam alıyordum garantisi nasıl dedim eleman kutudan garantiyi gösterdi Yurtel yazıyor.Kardeş bu paralel ithalatmış dedim yok abi ithalatçısı,kayıtlı bu telefonlar dedi.Bende kaçak demedim zaten dedim paralel ithalat.Sattıkları ürünlerden haberleri yok.İnternette araştırdım firmadan çok şikayet görünce vazgeçtim.Birşey dikkatimi çekti.Bimeksteki üründe "made in china" yazıyordu.Teknosaya gittim "made in korea" ve LG Türkiye garantili.O made in Korea ibaresi bile 50TL fazla vermek için yeterli bir sebepti ve araştırmalarım Teknosada son buldu,telefonu aldım(Beyaz)

Telefonun renk konusunda sizi uyarayım,siyah alacaktım ama siyah dediklerinin kapağı koyu lacivert ve düz bir yapıda,çok kalitesiz bir görünümü var.Aynı zamanda silver(gümüş) içinde aynı şey geçerli.Beyazın ise arka kapağı farklı.Çukur tırtıklı ve çok klas duruyor.Aynı zamanda çizilmelere karşı dayanıklı.Yanyana getirdiğinizde ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.Kesinlikle BEYAZ...

Telefonu henüz şarjda tutuyorum ama ilk izlenimlerim doğru karar verdiğimi gösteriyor.Dokunmatik çok iyi,512 ram beni korkutuyordu ama hız şu an için gayet iyi,menü geçişleri hızlı,wifi çekim gücü iyi,interneti hızlı,wifi ile youtube videolarını açması 2-3 sn sürüyor.Telefon sorunsuz çalışıyor.
    Ekran ips ve çözünürlük ve netlik bu eşdeğerdeki xperialarla karşılaştırırsak gayet iyi geldi bana.Kamerasını çok beğendim.5mp'de bu performans gayet iyi.Şu an emekleme dönemindeki kablosuz teknoloji NFC'yi destekliyor.Yakında nimetlerinden yararlanırsınız.Bütünleşik Fm radyosu var ve gayet başarılı.Kendi Kulaklık kalitesi vasat.Henüz başka bir kaliteli kulaklıkla mp3 kalitelerini test etmedim.Ettiğim zaman yazarım. Ekran koruyucusunu Şirinevler meydanda bir telefoncudan 10TL'ya aldım.Henüz uygulamadım.

Velhâsıl alacaksanız; Beyaz,Made in Korea,LG Türkiye garantili olanını tercih etmenizi öneririm.

• soran2 S kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben bimeks ten almıştım bu tel i 1 ay kadar oluyor ve önemli bi ayrıntı dikkatimi çekti kamera çok iyi ancak pc ye atıldığında resim çok soluk çıkıyor bir çözümünü de bulamadım sen dikkat ettin mi var mı aynı sorun
  • Bende herhangi bir gariplik yok.Ayarlarla oynamadan tamamen otomatik modda yarı ışıklı ve oda ışığında bazı çekimler yaptım.Belki fikir verir.

LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER  LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER  LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER  LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER  LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER

• walla benim telde çekilen resimler tel ekranında çok çok net ancak pc ye atınca değişiyo biraz soluk gösteriyo anlayamadım sebebini
  • Benim çektiklerimle karşılaştırdığınızda nasıl?

Ayarlara baktınız mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    adamım senin çektiğin resimler de de var aynı sorun galiba muhtemelen o resimler senin telin ekranında daha nettir
  • Eğer benim fotolarada aynı diyorsan hiç uğraşma bundan iyisi olmaz.Bende Sony HX100v var ufak çaplı fotoğrafçılık peşinde koşuyorum.Telefon üstünde 5mp cmos sensörle bundan iyisi zor.Hele hele üreticinin asıl amacının cep telefonu üretmek olduğunu varsayarsak.

Senin yanıldığın husus şu kardeş;

Ekranın çözünürlüğü ile cep telefonunun çözünürlüğü arasında dağlar kadar fark var.480x800 ekranımız var.Ekran küçüldükçe hatalar göze batmaz.Ancak bilgisayara attığımızda tam ekran açtığımızda ve hatta bazı fotoların kalitesini görebilmek için croplamak(parça zum) gerekir. Bende fotolar çok çok soluk deyince arıza var sandım.
    adamım profesyonel kullanıcı değilim ben haklı olabilirsin telde bu kadar net görünce resmi pc de de aynı görmek istiyo insan :) ama sanırım haklısın teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: edib52

walla benim telde çekilen resimler tel ekranında çok çok net ancak pc ye atınca değişiyo biraz soluk gösteriyo anlayamadım sebebini

Selam arkadaşlar.

Telefonun ekranı küçük olduğu için fotoğraflarda küçük oluyor haliyle ve pikseller ortaya çıkmıyor. Bilgisayar ekranında büyük hallerini göreceğimiz için pikseller ortaya çıkar. Fotoğrafı ne kadar büyütürseniz netlik o kadar kötü olur. Ve bu 5 mplik bir fotoğraf.

Ayrıca bende bu telefonu beğendim.Bir kaç gün içinde alırım. :)
  • Şarjı fena değil.Ortalama kullanımda akşama kadar pil %70'e düşüyor.Çok kurcalayana 15-20 saat ancak dayanır.
  • Şarzı tahmin ettiğimden iyi çıktı. En azından bana yeterli.
    Sabah saat 8'de şarzdan çıkardım. %100 şarz ile güne başladım.Gün içinde kulaklıkla 5 saat müzik dinledim.1 saate yakın video izledim.1 saat oyun oynadım.30 dk kadar telefon görüşmesi yaptım.Çok sayıda mesaj yolladım.wi-fi ile 1 saate yakın internet bağlantısı yaptım. Akşam 11'de şarz % 40'a düştü.
    2.gün kalan şarzla devam ettim.2 saat müzik dinledim. 1 saat radyo dinledim.30 dk. kadar telefon görüşmesi. çok sayıda sms yolladım aldım. 1 saate yakın wi-fi ile internet bağlantısı yaptım ve yarım saatinde tv izledim. Akşam saat 10'da %10 kadar şarz kalmıştı.
    Kalan şarzı deneme amaçlı orta ışık düzeyinde video izledim.Wi-fi yi açtım modeme bağlantı vardı ama internete girmedim.%10 şarz 1 saat kadar dayandı.

Daha ne olsun :)

edit: %40 düştü değil %40'a düştü olacaktı düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentax -- 4 Ekim 2013; 21:28:00 >

• 3 saat 30 dakikada şarz oluyor
  • pentax kullanıcısına yanıt
    Kardeş senin şarjın anormal iyi dayanmış.Benim ki o kadar gitmez.Zaten şarjdan alıyorum 5dk içinde %99-98'e düşüyor.
    Senin bataryanın malzemesini fazla kaçırmışlar

LG L5 II aldığıma çok memnunum.Gayet kaliteli bir telefon.512ram olmasına rağmen performans süper.Eşimdeki s3 miniden daha hızlı.
    Dokunmatik mükemmel.Ayrıca, sol üstteki düğmeyi menüden özelleştirebiliyorsunuz.Ben ona müzik oynatıcıyı atadım.Tek tuşla ulaşıyorum.Komforlu oluyor.

Telefon hakkında kasma var mı? diye soran arkadaşlara şöyle özetleyeyim;

Dr.Web sürekli arka planda çalışıyor.Bluetooth'tan A2DP(BT müzik aktarımı) özelliğiyle kablosuz ev ses sisteminde telefonumun içindeki müzikleri çalarken diğer yandan wifi açık internette geziniyorum,google playden programlar indiriyorum telefonda kasma yok.

Maalesef pek oyun oynamadığımdan oyunlarda kasıyor mu kasmıyor mu birşey diyemeyeceğim.Youtube'da bazı oyun test videoları var seyrettim orada kasmıyordu.
    Kronik oyun hastası değilseniz sizin için ideal bir telefon.

Telefonla konuşurken ses çok yüksek olduğundan biraz kısmak zorunda kalıyorum.Eller serbest konuşurkende durum aynı.Ses şiddeti yüksek ama tiz az baslı gibi geliyor.
    Diğer akıllı telefonlarda da durum aynı zaten.Samsung ve iphone ses kaliteleride benzer.

Sonuç olarak , LG bu seriyle prestijini yeniden kurtaracak galiba.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.