Şimdi Ara

LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
41.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kutuda orjinal hologram varsa ve hiç açılmamış gibi duruyorsa korkma ürün sıfırdır.
    Tek dikkat edeceğin husus sakın ama sakın hatalı pikseli var mı diye bakmadan sim kartını takma iade almazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soran2 S kullanıcısına yanıt
    anladım çok teşekkür ederim sağolasın..
  • mustafasuren05 M kullanıcısına yanıt
    [Istersen o kodla,istersen videoyla,istersen google playde ki uygulamalarla halledebilirsin. Sana kalmis.

Benimkinde hatali piksel vardi bir tane,bayagi bir sure ugrastirdilar,bende telefondan sogudum,o yuzden degistirdim. Bir ust modeli sayilabilecek l7 aldim. O yuzden kullanimi hakkinda pek bilgi veremeyecegim.

Urin ilk eline geldiginde ustundeki etikete bak. Etiket tek ve yirtilmamis olmali. Iade telefonlarin uzerine ikinci bir etiket yapistirip gonderebiliyorlar. Ben magazadan telefonu alirken ustuste iki etiket vardi kutuda,kabul etmedim.Uzerinde yaziyor zaten etiketin,yirtiksa almayin diye.

Telefon sana geldiginde ekranda cikartma olmasi gerekiyor ozelliklerin yazili oldugu. Ilk kurulum yapilmamis olmasi gerekiyor,ama format attigin zamanda kurulum yapiyorsun,tam emin olamasanda fikir verebilir. Yinede kurcalarsin duruma gore.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internetten alinca sim kart takilmasina bakilmaksizin iade aliyorlar diye biliyorum ben. Kosulsuz iade degil mi? @soran2
    Yinede sen oyle yap,garanti olsun. @mustafasuren05

• rcknrll kullanıcısına yanıt
    verdiğin bilgiler ve öneriler için çok teşekkürler sağolasın.. Bu arada benim sipariş gecikecek sanırım siparişle ilgili hâlâ bi gelişme yok inşallah bi aksilik çıkmaz.. Hayırlısı..
    Arkadaşlar telefonum geldi. Şu an için bi sıkıntı görünmüyor. Gizli kodla bitakım testler yaptım ama esasında pek de bişey anlamadım ingilizce olduğu için.. Ama şu ekranin sırayla her türlü renge büründüğü olayi yaptım ve her hangi bi ölü piksel ya da ona benzer ekranda dikkat çekecek bi unsura rastlamadım yani gözle görülür farkedilebilir bişey olmaması yeterli midir ? artık sim kartımı takabilir miyim ?Teşekkürler..
    evet kutu hiç açılmamış gidiydi aynen ve etiketleri filan aynen duruyordu telefonun üzerindeki şeffaf yazılı olan naylon filan hepsi kutuyu ilk benim açtığıma işaretti yalnız içinden fatura çıktı garanti belgesi çıkmadı bununla ilgili ve bi üstte yazdığım soruyu cevaplarsaniz sevinirim soran2 arkadaşım sende.. Teşekkürler
    Tam olarak kontrol ettin mi? Düşük parlaklıkta karanlık bir odada bakmanı öneririm,yüksek parlaklıkta görünmüyor bazen. Bildiğim kadarıyla internetten aldıgın için sim kart takman birşey ifade etmiyor ama. Görünen birşey yoksa takmanda sakınca yok sanırım. İncelemek için bir hafta süren var,bu arada yeterince incelersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcknrll

Tam olarak kontrol ettin mi? Düşük parlaklıkta karanlık bir odada bakmanı öneririm,yüksek parlaklıkta görünmüyor bazen. Bildiğim kadarıyla internetten aldıgın için sim kart takman birşey ifade etmiyor ama. Görünen birşey yoksa takmanda sakınca yok sanırım. İncelemek için bir hafta süren var,bu arada yeterince incelersin.

anladım sağolasın arkadaşım birde garanti belgesi çıkmadı içinden bununla ilgili görüşün nedir ? Birde ilk şarj konusunda kaç saat öneriyorsun ve bir de şarjda iken kullanım yapma veya yapmama konusunda görüşlerini de söylersen sevinirim çok sağolasın arkadaşım..
    Garanti belgesinin kullanım klavuzunun arka sayfasında mecvut olması lazm. Elinde fatura varsa pek sallamıyor zaten firmalar.

İlk şarj konusunda herkes farklı birşey söylüyor.Kimi 16 saat diyor,kimi dolunca çıkartın. Ben üzerindeki pil bittikten sonra gece takıp sabah almıştım.

Şarj sırasında mümkünse kullanım yapma. Pil açısından daha sağlıklı olur.
    anladım çok sağolasın arkadaşım..
  • Bu telefonu kullanan arkadaşların tavsiye ettiği şu uygulama iyi güzel dediği bi uygulama filan varsa öneride bulunurlarsa sevinirim.:) Bu arada telefonla gelen şarj aletinin kablosu 1 metre bile yok yani 70 cm civarı anlamıyorum neden bu kadar kısa yaparlar şarj kablosunu vay arkadaş yaa..!
  • Arkadaş bu şarj mevzuuna hasta oluyorum.Yok 16 saat şarjda kalsın.Yok 8 saat çıkarma.Asılsız bunlar
    İsterseniz 10 gün şarjda bırakın telefon öle mal mal durur.Pil seviyesi %100'e geldimiydi şarj otomatik kesilir arkadaşlar.

Bazı profesyonel kalem pil şarj cihazlarında damla şarj olayı vardır.Diyelim saatte 500mAh ile şarj etti pil doldu,dolduktan sonra saatte 5mAh gibi akım vermeye devam eder.
    Tabii ki bizim telefonlarda böyle özellikler yok.Zaten bu özellik aktif edip etmemek kullanıcının isteğine bağlıdır.

Hayırlı olsun kardeş,hatalı çıkmadığına sevindim.
    eyvallah sağolasın soran2 arkadaşım..
  • Ben telefonu %100 olduktan sonra yarim saat bir saat kadar daha sarjda tutuyorum. %100 olduktan sonra direk cikartirsam kullanima bagli olarak birkac saat icinde %75-80 e dusuyor. Oteki turlu benzer kullanimla maksimun %90 a iniyor. Belki benim telefonum piline ozgu birseydir,bilemiyorum.

Sana öyle geliyor.O olay kullanımınla alakalı.
    Sana daha çarpıcı birşey söyleyeyim.
    Diyelim ki gece 11`de şarja taktın.Muhtemelen gece 1 gibi şarj full olur.Sabah saat 7`de şarjdan söktüğünde telefonun tam 6 saat stand by`da %100`den yemiştir.
    Şöyle açıklayayım misal telefon yeni şarj oldu diyelim kullandığında %99`a düşene kadarki süre 3dk ise 6 saat bekleyen telefonda bu süre 1dk. Veya daha az olur yani bekleme modunda %`den yemiş olur.

• Yok,aslinda oyle degil. Cok mecbur kalmadikca geceden sarja takmiyorum telefonu. Aksam 7 gibi takip 9,30 10 gibi aliyorum. 2 saat sarj ettikten sonra cekmeyi de denedim birkac kere. Oyle yaptiktan sonra cabucak indigini farkettim. Tamamen tecrubeye dayali.

Eskiden kafaya takardim ulan niye bu kadar cabuk dusuyor diye de,simdi sallamiyorum. Her halukarda 2 gunu goruyorum zaten. Yetiyor.

Ben hergun şarj ediyorum.2 gün gitmesi için internete çok az girmek lazım.

arkadaşlar slm yine ben telefonumla haşır neşir olmaya başladık yalnız sormak istediğim bişey var mail adresimi girdim ama yeni mail geldiğinde uyarı vermiyor ayarlardan senkronize edince geliyor mesela 4 tane birden sebebi ne olabilir ? daha arada sormak istediğim illa birşeyler çıkabilir lütfen mazur görün hoşçakalın

• arkadaşlar merhaba telefonu alalı 3 gün oldu iyice alıştık ama sormak istediğim sorular var cevaplarsanız sevinirim şimdiden tskler:) arkadaşlar ram ile ilgili sorum var benim ram seviyesi sürekli boş alan 30-50 dolaylarında geziyor önceki sayfalarda bazı arkadaşlar 200 veya genelde 100 üzeri ramden bahsediyorlar ben mi çok sey yükledim diyorum ama çok da değil face twitter opera mini candy crush foursquare whatsap viber yani birde clean master yüklü ama o pek birşeye yaramıyor gibi sizce ? ve sizin ram durumları ne alemde birde şunu anladım rami yükseltmek için bazı programları siliyorum ama o da çözüm olmuyor mesela uygulamalarda 150 mb civarı görünen tango programını kaldırdım hiç bir fark göremedim sizin görüşünüz nelerdir arkadaşlar ? ayrıca yazılım güncellemesı var henüz yapamadım 76 mb, çünkü internet paketim bitmek üzere :) çözüm önerileri olan varsa söylerse sevinirim herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasuren05 -- 18 Mayıs 2014; 20:41:45 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.