Şimdi Ara

LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
41.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte bu yüzden android'i sevmiyorum. 3. bir kişinin yaptığı uygulamaya muhtaçsın ve bu uygulama ile amerika'nın benim görüşmelerimi dinlemeyeceği ne malum
    halbuki eski telefonum ne de güzeldi
  • Başbakanın kriptolu telefonunu dinledikten sonra senin telefonunu dinlemek zor olmasa gerek.Konuşmalarının youtube`a düşeceğini sanmıyorum.Rahat ol ,koyver gitsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

Fatura yeterli

Tamam tesekkur ederim

• LG G2 ye kitkat güncellemesi gelmiş bizim cihazlara ne zaman gelecek bir bilgisi olan var mı ?
  • Arkadaslar bı tanıdık ıcın 2. el lg l5 2 arıyoruz satmak ısteyen olursa pm den gorusebılırız ?
  • GM telefon piyasasını kafadan koparmış.O ne ya öyle 3gb ram 2.2ghz işlemci.

• soran2 S kullanıcısına yanıt
    Ne gerek var ki. İdeali neyse koy, biraz daha üstünde koy bitsin iş.Napcaz bunda online BF3 falan mı çevirecez.
  • Sizde hafıza kartıyla ilgili problem çıktı mı ? Ben aldığm gün şarj ettiktn sonra 8gb kapasiteli 7 gb dolu hafıza kartım taktım şarj bitene kadar iyiydi şarjı bittikten sonra bir daha açlmadı yazılm çökmüş dediler. Tamirden geldikten bi süre sonra 512mblik kart taktım az bi kısmı doluydu 1 ay falan sorun çıkmadı ama dün dokunduğum yerleri açmayıp başka yerleri açıyodu hafıza kartını çıkardım düzeldi kartlarda mı sorun var telefonda mı ?

• YA BEN BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM BENDE L5 2 KULLANICISIYIM BU TELEFONA 4.4 ROTU ATAN VARMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbom59

LG G2 ye kitkat güncellemesi gelmiş bizim cihazlara ne zaman gelecek bir bilgisi olan var mı ?
    yaptığım araştırmalara göre bizim cihazlara gelmesi oek mumkün değil
  • Arkadaşlar bende alicam ikinci el bulamadim sifir olarak şuan 500 TL,tavsiye eder misiniz yada s3 mini dahami iyi olur?

• S3 mininin tek artısi çift çekirdek olması.oyun tutkunuyum derseniz ona yonelin.Lg 1700 mah S3 1500 mah bataryaya sahip.S3 on kameraya sahip.Lgnin kalite hissiyati daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stembar -- 28 Mart 2014; 16:54:34 >
  • 004 0 kullanıcısına yanıt
    8gb lik kartta virüs olduğunu varsayalım.512 lik kartı tekrar takip denediniz mi ve sorun olustugunda 512 lik kartı çıkarırken bataryayida cikardinizmi?.Bunu sormanın sebebi farkında olmadan kredi kartı gibi manyetik alana sahip kartları ekrana temas ettirdiginizde bahsettiğiniz dokunma problemi oluşabiliyor şahsen başıma geldi.Bataryayi çıkarmadan duzelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stembar

8gb lik kartta virüs olduğunu varsayalım.512 lik kartı tekrar takip denediniz mi ve sorun olustugunda 512 lik kartı çıkarırken bataryayida cikardinizmi?.Bunu sormanın sebebi farkında olmadan kredi kartı gibi manyetik alana sahip kartları ekrana temas ettirdiginizde bahsettiğiniz dokunma problemi oluşabiliyor şahsen başıma geldi.Bataryayi çıkarmadan duzelmiyor.

Tekrar takmayı denemedim daha beter olursa diye bataryayı çıkarmadan yapmıştım tekrar denicem çok teşekkür ederim. Benim bu telefonda çözemediğim birşey daha var önde kameraya benzer bi kısım var onun ne işe yaradığı hakknda bilginiz var mı ?

• Işık ve hareket algılayan sensor var.Bi müzik player vardı tele dokunmadan oradaki sensor sayesinde el hareketleriyle şarkılar arasında geçiş yapabiliyorsunuz mesela bunun gibi şeyler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bi yardımcı olun kullanan deneyimi olan bi yardım etsin

L5 II ile L7 II arasında kaldım arada 150tl fark var sizce L7 II 150tl fark vermeye değer mi yoksa L5 II yeterli mi ona göre alcm arada 150tl.lik bi kalite farkı var mı ? bende G2 var kardeşime alcz 16 yaşında oyun pek oynamaz internet (wifi yok 3g interneti var) facebook youtube araştırma ödevleri falan ve mesajlaşmadan başka işi yok diyebilirim ama almışken de kaliteli bişey olsun hemen parçalamasın idare etsin bikaç yıl :)
  • Bende L5 II var ve telefondan çok memnunum ancak bazı oyunlarda takılmalar olabiliyor onun sebebi de ram düşüklüğü. L7 II de kullandım bir arkadaşımda var iki telefon arasında ön kamera ve ram farkı var eğer ki bunlar problem olmaz diyorsanız 150 TL fazladan vermeye gerek yok.
  • arkadaşlar lg optimus L5 aldım sonra L5 2 aldım ve arada bariz fark var.(şuan ikiside var sorularınız olursa yanıtlayabilirim)

L5 2 için söylüyorum bu fiyatta daha iyisi yoktur real racing 3 yükledim hiç kasmadı.

net hızı vs süper
  • Lg l5 2 satmak isteyen olursa pm atabilir.

• MErhaba samsunglardaki ters çevirince gelen aramayı susturma özelliği bu telefonda var mı? Ben bulamadım güç tuşuna basınca sesize alıyor aramayı fakat ben masada ters çevirince sessize alsın istiyorum. Daha havalı oluyor :))
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.