Şimdi Ara

LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
41.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boat browser mini kullanın süper birşey.Diğerlerini sildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HZİ99

quote:

Orijinalden alıntı: bilgipaylas60

Arkadaşlar merhaba,

Bende yeni lg optimus l5 2 e460 kullanıcısıyım. Telefonumda karşılaştığım bir sorundan bahsetmek istiyorum.

İnternette gezinirken uzun sayfalarda ekranı hızlıca aşağı ya da yukarı doğru kaydırdığımda, ekran görüntüsünde titreme oluyor ve bir süre sonra düzeliyor.

Bu problemle karşılaşan herhangi bir kullanıcı var mı? Bu konuda önerebileceğiniz herhangi birşey var mı?

Şimdiden teşekkürler...

daha bi detaylı anlatırsan iyi bi cevap verebileceğimi düşünüyorum

Sorun tam olarak anlattığım gibi. Daha detaylı anlatmaya çalışayım yine de. Örneğin donanımhaber'e girdim netten ve sayfanın alt kısımlarına girmek için parmağımla dokunmatik ekranın altından yukarısına doğru hareket ettirdim. Bu durumda ekran görüntüsünde titreme oluyor ve birkaç sn. sonra düzeliyor. Videosunu başka bir cep telefonundan çekmek istedim ama maalesef kamera yetersiz kaldı. Bu akşam birde fotoğraf makinesinden deneyeceğim. Eğer görüntüleyebilirsem videoyu yüklerim buraya.

Teşekkürler...

• Stembar kullanıcısına yanıt
    Akşama ilk işim deneyeceğim ama bende öyle olduğunu düşünüp farklı tarayıcı denedim diye hatırlıyorum.

Akşam tekrar deneyeceğim, teşekkürler @Stembar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanErdogan55

quote:

Orijinalden alıntı: bilgipaylas60

Arkadaşlar merhaba,

Bende yeni lg optimus l5 2 e460 kullanıcısıyım. Telefonumda karşılaştığım bir sorundan bahsetmek istiyorum.

İnternette gezinirken uzun sayfalarda ekranı hızlıca aşağı ya da yukarı doğru kaydırdığımda, ekran görüntüsünde titreme oluyor ve bir süre sonra düzeliyor.

Bu problemle karşılaşan herhangi bir kullanıcı var mı? Bu konuda önerebileceğiniz herhangi birşey var mı?

Şimdiden teşekkürler...

Ayni sorun bende de var ama kendi tarayicisindan girince sorun olmuyor

Teşekkürler, bunu da akşam deneyeceğim.

• Merhaba arkadaşlar,

Sorunun tarayıcı kaynaklı olduğunu anladım. Chrome ve kendi tarayıcısından girdiğimde dediğim sorun yaşanırken, opera indirip denedim ve sorunun kalmadığını gördüm. İlginiz için teşekkür ederim...

Hoşçakalın...
  • L5 II alınacaktır. satmak isteyenler özelden ulaşabilir.
  • Arkadaşlar mesela mesaj yazarken smile için seçenekler>ifade ekle den ekliyorum peki smile eklemek için ordan yapmak yerine aşağıdaki fotoğrafta da gözüken boş yerlere eklemem mümkün mü ?
     LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER
  • cimbom59 C kullanıcısına yanıt
    Mümkün değil sanırım :(
  • Bence telefonun tek kötü özelliği gibi bir şey bu olması gerekirdi aslında ilk telefonumda bile böyle bir özellik vardı.
  • Bugün %12 şarjım vardı okulda son ders telefonu kapattım sonra okul çıkışı telefonu açtığımda şarj %23 olmuştu şarja felan takmadan nasıl şarjı arttı hiç anlamadım daha önce başkalarınada olmuştu yazılımsal bir sorun galiba
  • OsmanErdogan55 kullanıcısına yanıt
    Hayır, olması gereken o zaten.Üst mesajlara bakarsan 'Soran' arkadaşımızda bu konuyla ilgili mesaj atmıştı.
  • arkadaşlar aranıza katılmış bulunuyorum daha önce farklı androidli cepler kullandım fakat bu üründe çözemediğim bir sıkıntı var tüm rehberim gmail de dir ve sim kartımı taıp gemail senkrosizasyonu yaptığımda tüm rehber gözüküyor fakat gelen aramalarada kayıtlı olan kişinin resmi cıkmıyor halbuki rehbere baktığımda örneğin eşimin resmi var ama aradığında resimi arama cıkmıyor YARDIM
  • Numaralariniz sim yerine telde kayitli olsun.Kisilere yeniden resim eklerseniz duzelecktir sanırım.

• telefonunu satmak isteyen pm atabilir.

• Dolphin browser kullanmanı tavsiye ederim cidden çok başarılı ben de chrome u kaldırdım.
  • chrome u eğer güncelleme yapmazsanız o sorun olmuyor güncellemeyi kaldırıp kullanabilirsiniz
  • Arkadaslar benim heppsiburadadan aldigim telefonumun kutusunda garanti belgesi yok ama hepsiburada faturasi duruyor bir sorun cikar mi?

• arkadaşlar bu telefonda görüşme kaydı yapamıyor muyuz, bir çözümü var mı? şu an eksikliğini hissediyorum.
  • Incall recorder

• OsmanErdogan55 kullanıcısına yanıt
    Fatura yeterli

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.