Şimdi Ara

LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
41.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    isletim sistemi kendisine sakliyor.normal birsey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbom59

Orada yazan telefonun bir daha ki güncelleme kontrolü çünkü otomatik kontrol devrede. Yani 25 inde güncelleme geleceği kesin değil :)

Sonradan bakinca anladim

• Tus kilidini kapatip actigimda wifi nagli gorunnuyor ama internet olmuyor
     LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER

• bugün teknosada E460 lg optimus l5 2 telefonunu gördüm fiyat 499 tl tel hoşuma gitti evde internetten araştırdım hepsi burada da 450 tl aynı gün kargo aslında ben s3 mini düşünüyordum ama arada 150 tl fiyat farkı var buradaki yorumları da çok olumlu buldum bu telefonu hepsi burada dan alan varmı teknosa mı hepsiburadamı daha mantıklı garanti açısından birde daha iyi anlayan arkadaşlarda soruyorum s3 ü tercih etmelimiyim yardımcı olursanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent57ozdemir

bugün teknosada E460 lg optimus l5 2 telefonunu gördüm fiyat 499 tl tel hoşuma gitti evde internetten araştırdım hepsi burada da 450 tl aynı gün kargo aslında ben s3 mini düşünüyordum ama arada 150 tl fiyat farkı var buradaki yorumları da çok olumlu buldum bu telefonu hepsi burada dan alan varmı teknosa mı hepsiburadamı daha mantıklı garanti açısından birde daha iyi anlayan arkadaşlarda soruyorum s3 ü tercih etmelimiyim yardımcı olursanız çok sevinirim

Bende hepsiburada dan aldim. Oyun oynamak icin almiyorsan l5 2 yeterli oyun hic mi oynanmaz dersen ben gta 3 temple run 2 de donmadan oynaniyor ama fifa 14 donuyor , yuksek grafikli oyunlar donuyor

• cevap yazma zahmetinde bulunduğunuz için teşekkür ederim bende az önce hepsi buradaya 449 tl den sipariş verdim o fiyata iyi diye umuyorum tek tereddütüm inşallah teknosadan görüpde almadığıma pişman olmam her ne kadar koşulsuz iade var deselerde çin malı kore malı muhabbeti var galiba tekno daki kore malı imiş hepsi burada ne gönderiyor bilmiyorum inşallah çin değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent57ozdemir

cevap yazma zahmetinde bulunduğunuz için teşekkür ederim bende az önce hepsi buradaya 449 tl den sipariş verdim o fiyata iyi diye umuyorum tek tereddütüm inşallah teknosadan görüpde almadığıma pişman olmam her ne kadar koşulsuz iade var deselerde çin malı kore malı muhabbeti var galiba tekno daki kore malı imiş hepsi burada ne gönderiyor bilmiyorum inşallah çin değildir

Hepsi burada dan gelen telefonum kore mali ixinde garanti belgesi cikmadi faturasi oldugu icin sorun etmedim

• Arkadaşlar merhaba,

Bende yeni lg optimus l5 2 e460 kullanıcısıyım. Telefonumda karşılaştığım bir sorundan bahsetmek istiyorum.

İnternette gezinirken uzun sayfalarda ekranı hızlıca aşağı ya da yukarı doğru kaydırdığımda, ekran görüntüsünde titreme oluyor ve bir süre sonra düzeliyor.

Bu problemle karşılaşan herhangi bir kullanıcı var mı? Bu konuda önerebileceğiniz herhangi birşey var mı?

Şimdiden teşekkürler...
  • benimde LG L5 e460 ım vardı. şimdi küfür etmek istemiyorum ama çaldı barzonun teki avm de . Neyse ölenle ölünmez ama fena iyi bi fiyat/performans telefonu tavsiye ederim ya bu yada biraz daha parayla gm discovery
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgipaylas60

Arkadaşlar merhaba,

Bende yeni lg optimus l5 2 e460 kullanıcısıyım. Telefonumda karşılaştığım bir sorundan bahsetmek istiyorum.

İnternette gezinirken uzun sayfalarda ekranı hızlıca aşağı ya da yukarı doğru kaydırdığımda, ekran görüntüsünde titreme oluyor ve bir süre sonra düzeliyor.

Bu problemle karşılaşan herhangi bir kullanıcı var mı? Bu konuda önerebileceğiniz herhangi birşey var mı?

Şimdiden teşekkürler...

daha bi detaylı anlatırsan iyi bi cevap verebileceğimi düşünüyorum
  • bilgipaylas60 B kullanıcısına yanıt
    Tarayicidan kaynakli sanirim ve muhakkak chrome kullaniyosun.Chrome son guncellemeden sonra yapmaya basladi o dediini ayni sorun bende de var telle alakasi yok farkli tarayicilara yonel

• Üzüldüm kardeş.Ne diyelim gecmis olsun.Sikayette bulundun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Stembar

Üzüldüm kardeş.Ne diyelim gecmis olsun.Sikayette bulundun mu?

evet ama kameraların kör noktasıymış yani çalanı yakalamak imkansız gibi bişey bide çalar çalmaz sim kartını çıkarmış
  • bulent57ozdemir B kullanıcısına yanıt
    Teknosadan aldım ve çin malı. Cihazda hic problem yok.Çinlilere haksizlik ediyosunuz :) Bence kendini sektorunde kanitlamis markalarin nerede uretildigini degilde bolgemizdeki ithalatcilarini sorgulayin uckagitcilik yapanlar onlar..

• Bizim eski siemens c60 ı bulmuslardi bunu mu bulamicaklar.Ustune ol sen birakma pesini.Telefondaki google hesabi ile android cihaz yoneticisine giris yap netten.eger hesabini silmediyse ve nete baglanirsa tam olarak yerini gorebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stembar -- 24 Şubat 2014; 16:34:38 >
  • Ekran görüntüsü alırken Quickmemo özelliğini bir tek ben mi kullanıyorum yoksa farklı bir tuşu daha var mı ?
  • cimbom59 C kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ediyorum.Varmı ki başka yöntemi?
  • cimbom59 C kullanıcısına yanıt
    Kardeş meraktan az bi araştırayım dedim ve buldum. Ses Kısma Tuşu + Açma kapama (Kilit Tuşu) Üç sn basılı tut screen shot alıp galeriye kaydediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgipaylas60

Arkadaşlar merhaba,

Şimdiden teşekkürler...

Ayni sorun bende de var ama kendi tarayicisindan girince sorun olmuyor

• Evet işe yarıyor çok teşekkürler ben de biraz araştırmıştım ama bir kaç siteye baktıktan sonra sıkılmıştım artık Quickmemo ile uğraşmaya gerek kalmadı :) ayrıca o özelliği sık kullanan var mı ben pek kullanmıyorum da
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.