Şimdi Ara

LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
41.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonların içinde e mmc var depolama birimi olarak,onlarında hızları 50 küsür mb/s ye kadar çıkıyor diye biliyorum(okuma).
    Kaldı ki hali hazırda piyasada günlük kullanım için satılan micro sdlerden daha yavaş olacağını sanmıyorum. Ortalama 10 15 mb/s destekler herhalde. O da class 10 a yeter diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcknrll

Mümkünse class 10 alın. Class 6dan aşagısı alınmaz zaten. Hatta 16gb düşünürseniz: Sandisk 16 Gb

8gb bana yeter diye düşünüyorum LİNK bu kart işimi görür mü o zaman?

EDİT----

LİNK Bunu almak daha mantıklı :D daha ucuzmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanErdogan55 -- 16 Şubat 2014; 16:53:47 >

• OsmanErdogan55 kullanıcısına yanıt
    8gb işinizi görecekse, sandisk iyidir.
  • quote:

8gb işinizi görecekse, sandisk iyidir.

Teşekkürler yardım ettiğiniz için. Bişey daha sorucam telefon ilk geldiğinde ne yapmayalım? şu kadar süre şarj da dursun vs. gibi
    Geldiğinde yapacağınız ilk şey ölü piksel testi olsun. İnternetten aldığınız için,herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda 7 gün içinde iade etme hakkınız var.

Ölü piksel testini youtube da ölü piksel testi videosu oynatarak yada gizli menüyü kullanarak test edebilirsiniz.
    Ayrıca gizli menüyü kullanarak sensör,dokunmatik,gps,kamera vs. birçok testi daha yapabilirsiniz. Kodu *3845#*460# olması lazım.

Ben telefonu alırken 8-10 saat şarjda tutun demişlerdi ama ben pek önemsemedim. İsterseniz 4-5 saat tutun siz. Li-on piller için herkes farklı birşey söylüyor.

Ben hala şarj dolduktan sonra 1 saat daha şarjdan çıkarmıyorum,%100den düşme süresi fark ediyor.
    İleride nasıl bir etkisi olur bilemiyorum tabi.
  • quote:

Geldiğinde yapacağınız ilk şey ölü piksel testi olsun. İnternetten aldığınız için,herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda 7 gün içinde iade etme hakkınız var.

Ölü piksel testini youtube da ölü piksel testi videosu oynatarak yada gizli menüyü kullanarak test edebilirsiniz.
    Ayrıca gizli menüyü kullanarak sensör,dokunmatik,gps,kamera vs. birçok testi daha yapabilirsiniz. Kodu *3845#*460# olması lazım.

Ben telefonu alırken 8-10 saat şarjda tutun demişlerdi ama ben pek önemsemedim. İsterseniz 4-5 saat tutun siz. Li-on piller için herkes farklı birşey söylüyor.

Ben hala şarj dolduktan sonra 1 saat daha şarjdan çıkarmıyorum,%100den düşme süresi fark ediyor.
    İleride nasıl bir etkisi olur bilemiyorum tabi.

Tekrar teşekkür ederim :)

Rica ederim. Birde testleri yapmadan sim kartınızı takmayın. Sizin durumunuzda sıkıntı olacagını sanmıyorum ama ne olur ne olmaz.
  • quote:

Rica ederim. Birde testleri yapmadan sim kartınızı takmayın. Sizin durumunuzda sıkıntı olacagını sanmıyorum ama ne olur ne olmaz.

Sim kartı henüz yok zaten :)

Bu arada ürün kargoya verilmiş. Hafta sonu olmasına rağmen Hepsiburada.com çok hızlı çalışıyor ürünü 14.05 de şipariş vermiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanErdogan55 -- 16 Şubat 2014; 17:45:19 >
  • Hepsiburada 32gb class10. 50tl`ya veriyor.Yarn alıp bir deneyeyim bakalım.

8gb class 10 almayı düşünen arkadaş beni dinle 32gb al.O bu derken yetmez piman olursun.
    Bir dost

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 olmasada bende en az 16 gb öneririm.
  • merhaba

yaklaşık 2 ay önce bir teknoloji marketten LG L5 2 ALDIM

telefon ilk açılışta güncelleme yaptı ve sonrasında telefonun diller menüsünde türkçe yok

aldığım yere götürdüğümde güncellemeden kaynaklanmış olabileceğini problem ancak serviste çözülebileceğini veya

bir sonraki güncellemede düzelebileceğini söylediler.Dün yeni güncelleme gelmiş bende yükledim.Ancak dillerde hala türkçe yok.

Sizce telefonu servise göndermeden çözüm bulunabilirmi? Şuan İngilizce kullanıyorum.

(Telefondan çok memnunum alacaklara tavsiye ederim )

Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
  • faturali, ciziksiz ve temiz cihazını satmak isteyen varsa pm atabilir
  • mydreamnet M kullanıcısına yanıt
    Guncellemeden sonra turkcenin kaybolmus olmasi enterrsan. Lg destekle iletisim kurdunuz mu? Yada format atmayi denediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün LG online destek ile görüştüm ithalatçı firma bilgisi soruldu.

Garati belgesinde YURTEL TELEKOM yazıyorsa almayın LG destek vermiyor

LG sorun çözümü için İthalatcı firmaya yönlendiriyor. Bu telefonu alacaklar dikkat etsinler

İthalatcı firmanın ürününü satan teknoloji marketi yakında açıklayacağım
    Bimeks

Ayrıca bu suç değil.kaçak mal da değil.Resmi ithalat.İsteyen alır istemeyen almaz.

Ben Teknosadan aldım.

• Ben Suc olduğunu ifade etmedim

Satıs sırasında bu bilgilerin verilmesi gerekir (LG nin ürünü resmi olarak desteklemedigini)
    Ureticinin lg olmadığını

Evet haklısın.Belirtmeleri gerekiyor.Uyanık davranmasam bende yiyecektim.

• 32gb class10 geldi taktım.Hizda bir artış göremedim.Aynı tas aynı hamam.

• soran2 S kullanıcısına yanıt
    Nasil bir deneme yaptin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar trelefonum dün geldi size biseyler sorucam telefon uzun sure elimde durunca yada sarj ederken cok isiniyor sizde de oluyor mu bide biraz kullandiktan sonra.ekraninda.resimdeki gibi seyler cikti arkaplani degistirince duzeldi

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.