Şimdi Ara

LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
41.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim ısınmayla bir problemim yok şarjda kullanırken ısınması da normaldir diye düşünüyorum. O ekrandaki çiziklere gelirsek bende ilk aldığımda bir kaç kere karşılaştım ama sonradan böyle bir şey olmadı yanı bir sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbom59

Benim ısınmayla bir problemim yok şarjda kullanırken ısınması da normaldir diye düşünüyorum. O ekrandaki çiziklere gelirsek bende ilk aldığımda bir kaç kere karşılaştım ama sonradan böyle bir şey olmadı yanı bir sorun olmaz.

Isinmasini ben pek hissetmiyorum ama arkadaslar genelde oyle dedi suan benim elimede sicak geliyor

Bide resimdeki hata cok sorun olur mu
     LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanErdogan55 -- 19 Şubat 2014; 18:42:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rcknrll kullanıcısına yanıt
    Kingston 32Gb class10;

Önce bilgisayarda denedim,saniyede 8mb üzerine çıkamadı.Halbuki yorumlarda 13mb veri yazdığı söyleniyor.

Telefonun erişimi belki hızlanır diye aldım ama eski class 4`ten hiçbir farkı yok.Hafıza kartındaki dosyaların belirmesi falan fark yok.Herhalde telefonun erişim hızıyla da ilgili birşey.İşin kısası class4`ünüz varsa devam edin.class10 bizim telefona lüks.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soran2 -- 19 Şubat 2014; 21:21:16 >
  • Benim telefon nerdeyse hiç ısınmıyor ama o ekrandaki çizikler oluyor.Sebebi ekranlar arası geçerken o esnada hafif duraklama kaynaklı olabilir.Özellikle guncelleme esnasında.
    Yinede bu tür hataları LG`ye bildirin ki hataları gidersinler.Tepkimizi koyalım.

• OsmanErdogan55 kullanıcısına yanıt
    Wifi açık iken video falan izlersem veya boyutu fazla download yaparsam baya bi hissediliyor bende ısındığı ama zararı yok.
    Depolama alanı ile ilgili olarak hafıza kartı taktın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stembar -- 19 Şubat 2014; 19:36:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stembar

Wifi açık iken video falan izlersem veya boyutu fazla download yaparsam baya bi hissediliyor bende ısındığı ama zararı yok.
    Depolama alanı ile ilgili olarak hafıza kartı taktın mı?

Daha hafiza karti almdim, bisey daha diyicem indirme yparken tus kilidini kapatinca idirme ilerlemiyor siz de de oluyor mu

• Depolama dediği sanırım telefonu doldurmuşsun bende ilk defa böyle bir hata gördüm. Bende ilerliyor sanırım sende wifi ekran kapalıyken uyku moduna giriyor onu da wifiye gelip seçenekler(sağ tuş) gelişmiş uyku modunda wifi yi açık tut seçeneğini daima yaparak değiştirebilirsin.
  • Sabah %35 şarjım kalmıştı.Telefonu yeniden başlattım şarj %55'e çıktı.Şu anda saat 14:46 şarj %41'lerde seyrediyor.

Ne iş anlamadım.Sizde de oluyor mu?
  • soran2 S kullanıcısına yanıt
    Bende en fazla %10 arttı şu ana kadar.Üç gündür sadece wifiden nete giriyorum, mobil bağlantı kapalı internet paketim olmadığı için.Durum böyle olunca bağlantıyı sadece 2G ağlarını kullana çektim.Bi önceki bataryam tam 2,5 gün dayandı ki zorlasam 3 günü rahat bulurdu.Gün içinde kısa wifi bağlantılarım ve en fazla toplamda 15 dk görüşmelerim oldu. :)
  • Hayret bir şey ben telefonu yeniden başlattığımda %97 den %92 ye düştü sizde nasıl artıyor :)
  • Tam emin değilim ama sanırım andorid işletim sistemi şarj oranı belli bir seviyenin altına inince ufak bi kısmına el koyuyor.Birde %50-60 ın altına inince dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stembar -- 21 Şubat 2014; 21:47:32 >
  • Bugün yoğun kullandım.Sabah şarjdan aldım.Saat 11 civarlarında %68`e geriledi.Yeniden başlattım baktım şarj yine %68 değişmedi.

• Arkadaşlar SİM kartı girişi mini sim kartı içinmi yoksa normal sim kartımı? normal sim kartını takmayı denedim takamadım bir türlü
    Normal sim kart

• quote:

Orijinalden alıntı: soran2

Normal sim kart

Bir yöntemi yok demi sim kartı takmanın ordaki küçük resimdeki şekilde takmayı denedim girmedi bir türlü

Birde telefona 25inde gelicek olan guncellemenin icerigi kitkat olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanErdogan55 -- 22 Şubat 2014; 21:48:52 >
  • %46 dayken denedim %48 oldu neden böyle oluyor yeniden başlatınca neden artıyor ve bu gelen şarj yüzdesi acaba normal şarjdan daha mı hızlı bitiyor
    Sim kart yuvasının pinlerinde sorun olmasın?
    Belki pinler yamulmuştur.

25`inde güncelleme geleceği nerde belirtiliyor?
    Kitkat temmuz gibi gelir diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: soran2

Sim kart yuvasının pinlerinde sorun olmasın?
    Belki pinler yamulmuştur.

25`inde güncelleme geleceği nerde belirtiliyor?
    Kitkat temmuz gibi gelir diye tahmin ediyorum.

Sim karti biraz zor takiliyor

Guncellemede resimdeki gibi orda yaziyor
     LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER

Tekrar inceledim de kontrol diyor yanlis anladim galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanErdogan55 -- 22 Şubat 2014; 23:26:21 >

• Orada yazan telefonun bir daha ki güncelleme kontrolü çünkü otomatik kontrol devrede. Yani 25 inde güncelleme geleceği kesin değil :)
    25 inde ne guncellemesi gelicek?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.