Şimdi Ara

LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
41.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun ekranı sağlammış.Masanın üstüne bırakmıştım bir geldim ekran darbe almış film sıyrılıp toplanmış.Herhalde biri üzerine birşey düşürdü.Eyvah dedim ekran çizildi.filmi çıkardım.Ekranda en ufak bir darbe yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhba arkadaşlar 2-3 aylık bir l5 2 im sıfır almıştım bi kaçgündür şebeke gidiyor konuşurken birden başka başına gelen varmı acabaya ?
  • erkanbey06 kullanıcısına yanıt
    3g niz acikken oluyorsa bu, sadece 2g yi kullai isaretleyip bu durumda deneyin. 3g den 2g ye gecerken boyle birsey yapiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcknrll

3g niz acikken oluyorsa bu, sadece 2g yi kullai isaretleyip bu durumda deneyin. 3g den 2g ye gecerken boyle birsey yapiyor.

yok hocam sadece 2gde kullanıyorum telefonum
  • merhaba ben donanım habere şuanda katılmış bulunuyorum.öncelikle bi hatam olursa affola arkadaşlar :)
    Ben yeni bi tel alacağım ve çok kararsız kaldım.Uzun zamandır da lg l5 e460 ı takip ediyorum.fiyat olarak gayet uygun.Ama ben uzun süreli kullanabileceğim bi tel arıyorum.Android olsun bataryası fena olmasın.Genel anlamda da whatsap ve internette dolanıyorum.Oyunu ise çok nadir, can sıkıntısından oynarım.Bundan önce nokia kullanmıştım ve çok memnundum.Nokia kalitesine güveniyodum.Fakat nokianın yeni tellerini hiç beğenmıyorum(dayanıklılık açısından) :D Bu teli önerir misiniz? Ya da başka önerileriniz var mı? Tüm özelliklerini beğendim sadece rami kafamı karıştırıyo.Sizin düşünceleriniz neler, memnun musunuz ?
  • Ben hala ruyada B kullanıcısına yanıt
    Örneğin facebook,twitter,instagram v.b programları sürekli aktif kullanıyorsan 512mb ram sorun olur.Ama benim gibi sadece facebook ve whatsup kullanan biri için sorun yok.Telefon çok iyi buna emin olabilirsin.Hele ele önceden Nokia kullandıysan bundan daha çok memnun kalırsın.
    Isınmıyor,donmuyor ve kolay kolay kasmıyor.Sesi yüksek çıkıyor.

• Yok o kadar sosyal bi insan değilim :) Sadece facebook ve whatsap da sürekli bulunuyorum.Rami sorun yaratmaz o zaman.Peki genellikle bunlar çok şarj yer.Bu telefonun şarjı nasıl? Samsung da ki gibi batarya 1 yıl kullanılıp çöp mü olur?Ya da sürekli reset attırır mı? Ha bi de fotoğraf çekimi nasıl.Pek bi beklentim yok ama yine de açık havada güzel çekimler almak isterim
    Bu arada cevabın için çok teşekkürler :)
  • Ben hala ruyada B kullanıcısına yanıt
    Ben eylülde aldım.Şu an batarya 1 günü rahat çıkarıyor.Yüklenirsen film seyredersen 2-3 saatte yarıya indirirsin o ayrı.fotoğrafı güzel,videosu ehh işte.Benim işimi çok rahat görüyor.

• Anladım kardeş çok sağol, bu dediklerini göz önünde bulunduracağım
  • Cihazını satmak isteyen arkadaşlar pm.

• slm beyle telefonda farklı bir rom kullananlar var mı acaba aranızda ?
  • Arkadaşlar telefon zorlandıktan sonra ana ekrana döndüğünüzde bazen duvar kağıdında çizgi şeklinde bozukluk oluyor bu bazı arkadaşlarda da oluyor biliyorum.
    Duvar kağıdını tazeleyince düzeliyor. Peki başka marka telefonda denk geldiniz mi böyle bir şeye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanbey06

slm beyle telefonda farklı bir rom kullananlar var mı acaba aranızda ?

Lg e460 için android kitkatın romu gelmiş deneyenler olumlu geri dönüş yapmışlar.Sen meraklısın galiba bu rom konularına.Bi densene bizler için hayra girmiş olursun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stembar

quote:

Lg e460 için android kitkatın romu gelmiş deneyenler olumlu geri dönüş yapmışlar.Sen meraklısın galiba bu rom konularına.Bi densene bizler için hayra girmiş olursun :)

hocam indirme linklerini veya o konuyu bulabilecğim bi yer varsa bana bildirin denerim ben sorun olmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stembar

quote:

hocam indirme linklerini veya o konuyu bulabilecğim bi yer varsa bana bildirin denerim ben sorun olmaz.

Buyrun hocam burayı inceleyebilirsin: http://lgkitkatrom.blogspot.com.tr/2013/09/upgradeupdate-optimus-l5-ii-e460-to-44.html

• slm arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce bende bu telefondan sipariş verdim sanırım tahminimce cuma elime geçer.. Size sormak istediğim telefonu kutudan filan çıkarınca ilk olarak neler yapılmalı yani önerileriniz nedir arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıca bu telefonun baya yorumlarını filan okudum benim teldeki amacım ufak oyunlar ve genelde internet face twitter whatsapp vb. Sizce doğru bi seçim mi ? Yorumlarınız önemli.. Not: teknosadan sipariş verdim ve ilk android telefonum olacak yaklaşık 3,5 yıldır 5800 kullanıcısıyım. Teşekkürler. Herşey gönlünüzce olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasuren05 -- 15 Mayıs 2014; 1:22:24 >
  • soran2 S kullanıcısına yanıt
    bi üst mesajıma binaen bişeyler söylerseniz sevinirim teşekkürler..
  • mustafasuren05 M kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun oncelikle.

Bana gore telefonu ilk aldiginda yapman gereken olu piksel kontrolu. :) Internetten siparis ettigine gore bir hafta icinde iade hakkin var. Bir hafta icinde uzun uzadiya kontrol edersin. Gerek uygulamalarla gerek videolarla halledebilirsin.

Gecmis sayfalarda vermistim kontrol icin gizli menu kodunu. Orada dokunmatiginden gps ine kadar herseyi kontrol edebiliyorsun.

Ben L7 2 le degistirdim sonradan telefonu,birkac ozelligi haricinde ayni sayilirlar. Grafigi bol olan bir kac site actigim zaman 768mb ram olmasina ragmen ana ekranda bulabiliyorum kendimi(stock browserla). Sosyal uygulamalar ve internet icin is gorur diye dusunuyorum. Ufak oyunlari halleder,benim cihazdan daha bir tik daha iyi grafik islemcisi,fakat tek cekirdek. Sikinti cikmaz diye dusunuyorum.
    Diger arkadaslar kullanim konusunda daha iyi bilgi verebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcknrll -- 15 Mayıs 2014; 3:35:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcknrll

Hayirli olsun oncelikle.

Bana gore telefonu ilk aldiginda yapman gereken olu piksel kontrolu. :) Internetten siparis ettigine gore bir hafta icinde iade hakkin var. Bir hafta icinde uzun uzadiya kontrol edersin. Gerek uygulamalarla gerek videolarla halledebilirsin.

Gecmis sayfalarda vermistim kontrol icin gizli menu kodunu. Orada dokunmatiginden gps ine kadar herseyi kontrol edebiliyorsun.

Ben L7 2 le degistirdim sonradan telefonu,birkac ozelligi haricinde ayni sayilirlar. Grafigi bol olan bir kac site actigim zaman 768mb ram olmasina ragmen ana ekranda bulabiliyorum kendimi(stock browserla). Sosyal uygulamalar ve internet icin is gorur diye dusunuyorum. Ufak oyunlari halleder,benim cihazdan daha bir tik daha iyi grafik islemcisi,fakat tek cekirdek. Sikinti cikmaz diye dusunuyorum.
    Diger arkadaslar kullanim konusunda daha iyi bilgi verebilirler.

Dostum teşekkür ederim sağolasın.. Bu ölü piksel testini sadece o verdiğin gizli kodla yaptığımız takdirde yeterli oluyor mu ? bir de sen neden sonradan diğeriyle değiştirdin ki acaba? Ve verdiğin bilgiler için ayrıca teşekkür ederim.. Internetten alındığı için koşulsuz mu iade edilebiliyor mesela? Mevzuatı tam bilmiyorum.. Sorularım için kusura bakma herşey gönlünce olsun hoşçakal..

• Arkadaşlar tekrar slm yukarıda da belirttiğim gibi dün gece teknosadan bu telefonun siparişini verdim.. Verdim vermesine ama kafamda bin tane soru oluştu şöyle ki anlatayım arkadaşlar.. Normalde son 3-4 gündür bu telefon teknosa stoklarında görünmüyordu yani telefona girince sepete at yazısı yerinde mağazalarda ibaresi vardı.. Ama dün gece baktığımda ürün stokta idi ve bende aklımdan heralde yeni temin ettiler diye geçirdim ve siparişi verdim ancak bu sabah baktığımda tekrar stokta yok görünüyor mağazalarda yazısı mevcut. Acaba diyorum hani iadeye giden ürünü mü sattılar veya ne bileyim servisten filan gelme ürün mü sattılar diye kendimi düşünmekten bi türlü alamıyorum. Çünkü demekki ben aldıktan sonra yine bitti ellerinde buna bağlı olarak sipariş durumu bölümünde teslimat bilgileri diye görünüyo ayrıca sitede. sonuç olarak arkadaşlar şimdi ben ne yapayım tecrübeli veya böyle bişey basına gelen arkadaş varsa bişeyler yazarsa veya akıl verecek varsa lütfen yazsın bişeyler.. Yani kargo geldiğinde kontrol ederek mi alayım veya zaten kontrol etsem de o anda tam anlaşılmaz telefonu açtığımda nerelere dikkat etmek gerekir mesela ? Örneğin daha önce kullanıldıysa içinden veya uygulamalardan filan nereden anlaşılır? Bir de farzedelim iade etmek istediğimde neler yapmak gerekir ? Şimdiden çok teşekkürler.. Yukarda yazdığım da bu yazdığımdan dolayı doğal olarak kaynayabilir :)) uzun oldu ama kusura bakmayın..

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.