geçen ay aldığım lg notebookla ilgili şikayet listemdir. lütfen lg marka notebook almadan önce bu yazıyı dikkatle okuyun. lg e500 uapspt model notebookta basıma gelenler. bilgisayarımı ankara nova bilgisayardan aldım. özelliklerinden en çok dikkat çekeni ise ekran kartıydı. hem güncel tasarım programlarımda hemde media ve oyun konusunda performansını araştırdığım bir karttı. nvidia g-force 8600 m gs ürün özellikleri 128 bit memory bus 2500 ve üstü 3d mark06 puanı... bilgisayarımı incelerken gördüğümse 64 bit memory bus olması.. konuyla ilgili boğaziçi bilgisayar(lg distribütörü) beni tecpro(lg yetkili servisi) ya sevketti. 13 gün bekletildikten sonra yetkililer bilgisayarımı incelemek için servise çağırdılar. 10 gün sonra servisten geri aldım çünkü gerekli yazışmalar yapılırken serviste beklemesi manasızmış. aradan geçen günler boyunca tecpro servis müdüründen gelecek cevabı bekledim.. sonunda onlar beni lg istanbul müdürlüğüne sevkettiler.. bitmedi bu arada 1 ay geçmişti. lg istanbul müdürlüğü koreyle yazışma yaptığını ve beni o günün akşamında arıyacaklarını söylediler.. 6 günlük beklemenin sonunda koreyle benim yazışmamı istediler!!! koreyle gerekli yazısmaları benım deıl onların yapması gerektiğini belirttim ve beklemeye devam ettim.. cevap 2 gün sonra geldi ve şok ediciydi.. bu ürünlerin 64 bit olması doğalmış çünkü 64 bit anakart veri yoluna sahipmiş..ve en ilginç kısmı da 128 bit veri yolu henüz piyasaya bile girmemiş.. şimdi lg yetkilileri bizleri bilinçsiz kullanıcı yerine koymaya çalışırken sizlere sunu belirtmek isterim.. 64 bit anakart veri yolu eski teknoloji mobil sistemlerde vardır. grafik yongaları 128 bit üretilirken 128 bit hafıza yolu olmayan anakartı hayal edip üretmezler.. bitmedi malesef. geçenlerde laptopımda kullanılan kablosuz ağ bağdaştırıcısının her 15 dk sonunda bağlantıdan kopmasına şahit oldum.. fanımdan gelen korkunç ses komşuları rahatsız ediyormuş... bugünse web cam sorunu yaşıyorum.. servise götürmeye korkuyorum inanırmısınız.. çünkü bu kez kaç ay beklerim bilmiyorum.. ve nedense bu sorunları bir çok kullanıcının yaşadığını okudum... lg... hayat güzeldir sloganı yaparken benim hayatımı hiç güzel bir noktaya getirmedin... bunları yazmamın sebebi sorunum çözüleceğine olan inancım değil inanın.. sadece siz tüketicilere LG markasını almadan önce bir kez daha düşünmenizi öneririm.. saygılar,iyi çalışmalar...