Bildirim
LG F700B Marka Monitörü olan bir baksın lütfen...
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
LG F700B Marka Monitörü olan yokmu hiç -
Ben kullanıyorum ama zaten o değerleri göz kararıyla yapıyorsun. Ekranı nasıl ortaya alamadın, biraz daha açar mısın?
Mesela benim position 41(dikey) 36(yatay)
size ise 62-62 -
quote:
Orjinalden alıntı: playground
Ben kullanıyorum ama zaten o değerleri göz kararıyla yapıyorsun. Ekranı nasıl ortaya alamadın, biraz daha açar mısın?
size ise 62-62
Arkadaşım sen öyle diyorsun ama (Mesela benim position 41(dikey) 36(yatay) size ise 62-62)) bu değerleri ben monitöre uygulayınca sağdan yarım santim boş kalıyor. Ekran çok küçülüyor.
bide bırak her açtığımda ekranda çok az bir kayma oluyor.
Bide bu monitörün ayarlarını filan yaparken kaydet düğmesi olarak nasıl kaydediyoruz. Acaba ben kaydetmiyorumdamı her açtığımda kayma oluyor ekranda.
-
Arkadaşım yerleşim ayarlarını %50 civarında küçülttükten sonra monitörün ortasına gelecek şekilde göz kararı ayarlama yap daha sonra 4yöndende eşit milktarda genişlet işlem tamam ayrıca çözünürlüğüde 1024*768 85 hertz ayarla işlem tamamdır -
Arkadaşlar çok sağolun herşey için. Ama 4 taraftan eşitleme yaptım o surun değil. Bu yan tarafları kurcalamıştım ilk baştan. Biraz yamuldu ekran onu yerine getiremiyorum. Sinir kaptım. Bu her monitörde aynı olması lazım değilmi sayısal veriler. Arkadaşın dediğini yaptım olmadı.
-
Kaydetme diye bir durum yok, o konuyu merak etme.
İşte mesela sağdan 5 cm boşluk kaldıysa 2 cm kadar sağa kaydıracaksın, bu durumda iki tarafta da 2 cm kadar boşluk kalmış olur değil mi? Bunu da ekranı o kadar genişleterek kapatacaksın. Yani size ayarının yatay olan kısmıyla.
Acaba o menülere geldikten sonra select'e mi basmıyorsun diyecem ama ayarları uyguladığına göre böyle bir sorun yok.
Ekranın yamulması dediğin durum, üst tarafın geniş, alt tarafın dar olması gibi bir durumsa zaten o da alttaki shape menüsünde mevcut. Orada sana şekli de gösteriyor, ayarı arttırdığında görüntü bu şekle dönüşür diye, ona göre göz kararıyla zaten düzeltiyorsun.
Aslında çok basit bir konu ama hadi ben sana shape menüsündeki değerlerimi de yazayım, sana tam uymasa da aşağı yukarı bir düzelme sağlar herhalde:
Shape menüsü. Yukarıdan aşağı sırasıyla:
30
47
49
39
31
50
80
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playground -- 2 Ocak 2006 1:20:57 >
-
Arkadaş monitörün içine düştü galba -
quote:
Kaydetme diye bir durum yok, o konuyu merak etme.
İşte mesela sağdan 5 cm boşluk kaldıysa 2 cm kadar sağa kaydıracaksın, bu durumda iki tarafta da 2 cm kadar boşluk kalmış olur değil mi? Bunu da ekranı o kadar genişleterek kapatacaksın. Yani size ayarının yatay olan kısmıyla.
Acaba o menülere geldikten sonra select'e mi basmıyorsun diyecem ama ayarları uyguladığına göre böyle bir sorun yok.
Ekranın yamulması dediğin durum, üst tarafın geniş, alt tarafın dar olması gibi bir durumsa zaten o da alttaki shape menüsünde mevcut. Orada sana şekli de gösteriyor, ayarı arttırdığında görüntü bu şekle dönüşür diye, ona göre göz kararıyla zaten düzeltiyorsun.
Aslında çok basit bir konu ama hadi ben sana shape menüsündeki değerlerimi de yazayım, sana tam uymasa da aşağı yukarı bir düzelme sağlar herhalde:
Shape menüsü. Yukarıdan aşağı sırasıyla:
30
47
49
39
31
50
80
Arkadaşım çok sağol hallettim.
Bi reset attım ekranın yamulma olayı kayboldu.
Çok sağolun.
-
quote:
Orjinalden alıntı: exper_16
quote:
size ise 62-62
Arkadaşım sen öyle diyorsun ama (Mesela benim position 41(dikey) 36(yatay) size ise 62-62)) bu değerleri ben monitöre uygulayınca sağdan yarım santim boş kalıyor. Ekran çok küçülüyor.
bide bırak her açtığımda ekranda çok az bir kayma oluyor.
Bide bu monitörün ayarlarını filan yaparken kaydet düğmesi olarak nasıl kaydediyoruz. Acaba ben kaydetmiyorumdamı her açtığımda kayma oluyor ekranda.
Kaydet tuşu yine menu tuşu oluyor, özel bir tuş yok.
Edit: Ara bölümlerde örneğin Position da kayddet tuşu select. Her şey bitince Menu.
Edit2: Bak ben de kurcaladım şimdi konuya bakınca, ayarı yapamadım ama ben ayar oldum..!
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Somebodysomeone -- 3 Ocak 2006 21:25:20 >
-
Sen de sağol exxel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X