Merhabalar Ben LG F700B Monitör kullanıyorum alalı bir yıl olmadı, Birden monitör Ekranı sarardı, Kablosunda kısa devre felan olunca genelde oyle oluyor bu tür monitorler bende öyle sandım fakat kablosu sağlam. Kendi kendine düzelip bozuluyor yani sarı bir naylon üzerine kaplanıyor sanki, Sebebi ne olabilir? ve bunu nasıl giderebilirim
Saygılarımla
Anlattığından anladığım kadarıyla kablo sorunu. VGA dan Ekrana giden kablonun kerhangi bir yerinde kırık veya lehim sorunu var gibi.
Ben kabloyu kontrol ettim kablo sağlam, Şuan herhangi bir sorun yok ama her an yine ekran sararabilir. Bu kablo dışında, ekran kartından felan yapıyor olabilirmi? Veya herhangi bir donanım sorunu monitörün rgb ayarları felan olabilirmi sizce? Bu sorunlar karşılaşanınız varsa lütfen yazsınlar. Saygılar.
kabloyu sağa sola oynatınca bu sararma oluşup geçiyormu bana da kablodanmış gibi geldi onun dışında ekran kartından olabileceğini sanmıyorum yine monitörle ilgili olabilir. UFOTEK e konuyla ilgili mail atarsanız size 1-2gün içinde cevap veriyorlar eğer garantisi varsa garantiye verin derim fazla kurcalamadan.
Evet kabloyu sağa sola hareket ettirdim değişen bişi olmadı, ve kablo sağlam görünüyor. kablodan değil, Ekran kartını söküp sıkıştırdım taktım, şuan herhangi bir sorun yok, Bi süre bekliycem eğer tekrar olursa Garantisi var şirkete göndericem, ama Sizce ekran kartından olamazmı? Yani ekran kartından dolayı öyle birşeye rastladınızmı hiç?
bazen oluyor ekran kartı yerinden oynamıs oluyor belkide sen ekran kartını yerine otuturdun artık olmaz belkide kabloyu gidip aldigin yerden degiştirmen sorunu çözebilir hayırlısıyla insallah bişi olmaz ayni ekran bendede var ... vede cok memnunum ..