Şimdi Ara

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
32
Favori
45.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *By Mehmet*

Arkadaşlar tam Asus un Memo Pad 7 ME176C modelinde karar kılmışken bu cihazı görünce kafam iyice karıştı açıkçası,özellikle internet ve görüntülü görüşme için almayı düşünüyorum fakat lg nin arka kamerası asus tan epey dandik gördüğüm kadarıyla da ön kamerası ne alemde kullanan varmı ona göre karar verecem çünkü

On kamerasi arka kameradan daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tablet çıldırdı.
     LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı

• The Notorious kullanıcısına yanıt
    Aynen saka gibi pil suresi var

• The Notorious kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir kullanım senaryosu vardı hocam onuda yazsaydın iyi olurdu değerler çok iyi

• Arkadaşlar bende bugün vatandan 299 TL ye aldım ve aranıza katıldım. Kılıfı ve tablet siyah renk. Ekran koruyucu jjelatin çıkmadı dışarda mı yaptıracağım yoksa ekranda jelatin var mı?
  • root yapamıyormuyuz ?
  • Root yapabilirsiniz.Towelroot yada purpledrake ile.

• İlk kez şarja takıldığında ne kadar durması gerekiyor? Dolunca almak mı lazım yoksa belli bir süresi mi var? Örneğin 8 saat gibi.
  • coolman33 C kullanıcısına yanıt
    Kendi imkanlarınla yapmalısın hocam bildiğim kadarı ile ekran koruyucu yok piyasada

• mealll M kullanıcısına yanıt
    Bataryanın tam dolması yeterli hocam

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Root yaptiktan sonra daha sonra fabrika ayarlarina geri donebiliyormuyuz? Biri aciklarsa cok memnun olurum

• Bende ekran koruyucu almayı düşünüyorum.Aliexpressde var uygun fiyatlı.TR dekiler dandik olmasına rağmen 20 lira gibi ücret istiyorlar tavsiye etmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Bende ekran koruyucu almayı düşünüyorum.Aliexpressde var uygun fiyatlı.TR dekiler dandik olmasına rağmen 20 lira gibi ücret istiyorlar tavsiye etmiyorum...

aliexpresstekilerde aynı paraya geliyor 2 ekran koruyucu ve stlus kalemle 7,5 usd.Birde beklemek var bunları.Değmez beklemeye bence.Hafta sonu telefoncuları gezer bakarım.Uygun fiyata yapan olursa yaptırırım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Kendi imkanlarınla yapmalısın hocam bildiğim kadarı ile ekran koruyucu yok piyasada

sağol hocam bilgilendirme için.
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    yeniden yazılım atman gerekiyor hocam eski haline dönmek için
  • İlk sayfada ve arada farklı kullanım senaryoları için pil ömrü paylaşılmış ama bir sorum var;
    Örneğin gece, Wi-fi açık, altı yedi saatlik bir bekleme süresinde, arka planda facebook twitter gibi uygulamalar çalışmıyorken, pil yaklaşık yüzde kaç deşarj oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazda yavas sarj diye biseymi var.Sarja takinca yavas sarj yaziyor tam sarj olmasina 7 saat var yaziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Cihazda yavas sarj diye biseymi var.Sarja takinca yavas sarj yaziyor tam sarj olmasina 7 saat var yaziyor

bilgisayar usb'sinden mi şarj ediyorsunuz tableti? orjinal şarj cihazıyla yapıyorsanız arıza var demektir şarj aletinde.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.