Şimdi Ara

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
32
Favori
45.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahdshn

Merhaba arkadaşlar cihaz Vatan da 249 TL olmuş

Gerçi başka yerde stok yok zaten:)

http://www.vatanbilgisayar.com/kampanya/en-guzel-karne-hediyeleri-vatanda/?OM.OSB=En%20G%C3%BCzel%20Karne%20Hediyesi%20-%2020%20Ocak%202015

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-g-pad-quad-core-12ghz-1gb-ram-8-gb-disk-7-cam-and442-kitkat-15522.html

dün 299'a aldım :(( Bilseydim beklerdim şansa bak. pardon her ne kadar sadece beyaz için fiyat buymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman33 -- 21 Ocak 2015; 15:26:18 >

• coolman33 C kullanıcısına yanıt
    MAğazadan mı aldınız yoksa netten mi?

Netten ise sorgusuz sualsiz iade var diye biliyorum.
    Mağaza elden satış tarafını tam bilmiyorum malesef
  • quote:

Mağazadan aldım,sadece beyaz var demişlerdi. Aradım bende standta 1 adet siyah buldum ve onu aldım.Bu fiyatta sadece beyazı kapsıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman33

quote:

Mağazadan aldım,sadece beyaz var demişlerdi. Aradım bende standta 1 adet siyah buldum ve onu aldım.Bu fiyatta sadece beyazı kapsıyormuş.

Lg g padden memnun musunuz alınır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan'da fiyatı iyi sizce bu tablet mi alınır yoksa tab4'mü alınır?Eksileri ve artıları nelerdir?
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-g-pad-quad-core-12ghz-1gb-ram-8-gb-disk-7-cam-and442-kitkat-15522.html

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

quote:

dün oğlumdan elime geçtiği kadar söyliyeyim.Dokunmatiği ve ekranı çok iyi.Özellikleri oldukça fazla.Bende g2 var hemen hemen her özelliği bu tablettede var.Hafızası 3,6 gb falan kaldı kurulumu tamamlayınca.(bu gerçekten çok az) Kalitesi oldukça güzel.Wifi ve blutoth güzel çalışıyor.3 saat civarında tam şarj oldu.Remoto kontrolide denedim tv yi hemen tanıyıp kumanda etti.Bu 249 tl lik fiyata düşünmeden alın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Tableti kısaca anlatayım.

Arayüzü kullanıcı dostu ve tablet nexus stabilliğinde. Yağ gibi akıyor. Aynı zamanda Nexus10 tablete de sahibim. Eksiği yok fazlası var. Arka kapak elinizi kaydırmıyor. Kaypak değil. KnockOn özelliği olması tuşa olan bağımlılığı azaltıyor. Dolayısıyla fiziksel tuşun ömrünü uzatıyor. Tasarım olarak tablet ele rahat oturuyor. Hoparlör yuvalarının tekinden ses geliyor. Ses gelen hoparlörü kapattığımda diğer hoparlör yuvasından ses gelmiyor. LG neden böyle bir şey yaptı acaba. Arka kapak ve ekran çabuk kirleniyor. Kılıf almak şart. Kameralara hiç girmeyeyim. Tablete çeşitli temalar yüklenebiliyor. LG Smart World uygulamasında yüzlerce tema, müzik, uygulama var. Akıllı ekran özelliği var. (Ekrana baktığınız sürece açık kalma) Kilit ekranı ve ekran kapanma efektleri hoş. Soda kilit açma efekti bile var. Uygulama, oyun silerken çıkan animasyon ve ses tableti daha eğlenceli kılmış. Müzik çalar gayet sade ve kullanışlı. Ekran kalitesi çok iyi.Tabletin neredeyse tüm özelliklerini denedim. Hepsi sorunsuz. LG kullanıcılarının sözlerini doğrulamış oldum. Şuanki fikrim o'dur ki: Tablete güncelleme gelmesede olur. Zaten yeterince stabil ve sorunsuz. Ekran 10 parmak çoklu dokunmatik destekliyor. Antutu v5.6'dan 17750 puan aldı. Dahili hafızanın 73mb/s okuma ve 15mb/s yazma hızı var. Fiyatına göre -250 TL- fazlasını sunuyor. İyi ki almışım. Birde Lollipop gelirse değmeyin keyfime.

Pil için şimdilik bir şey söyleyemeyeceğim.

Ekran koruyucusu var mı?Uygulamalar micro sdye taşınabiliyor mu?

• Klavye mouse bağlanıyor mu tablete?

• quote:

quote:

quote:

quote:

dün oğlumdan elime geçtiği kadar söyliyeyim.Dokunmatiği ve ekranı çok iyi.Özellikleri oldukça fazla.Bende g2 var hemen hemen her özelliği bu tablettede var.Hafızası 3,6 gb falan kaldı kurulumu tamamlayınca.(bu gerçekten çok az) Kalitesi oldukça güzel.Wifi ve blutoth güzel çalışıyor.3 saat civarında tam şarj oldu.Remoto kontrolide denedim tv yi hemen tanıyıp kumanda etti.Bu 249 tl lik fiyata düşünmeden alın derim.

Uygulamalar micro sd karta taşınıyor mu?klavye mouse tablete bağlanıyor mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Uygulamalar micro sd karta taşınıyor mu?klavye mouse tablete bağlanıyor mu?

ilk mesajda yazıyor hocam otg çalışıyor denmiş ben denemedim daha.Hafıza kartına taşıma olayınıda denemedim henüz.

• Qpair olayı tam olarak ne işe yarıyor? tüm androidlerle çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon81

Qpair olayı tam olarak ne işe yarıyor? tüm androidlerle çalışıyor mu?

telefonunuza gelen çağrıları tabletten görmenize ve cevaplamanıza yarıyor hocam.
  • Teşekkürler kılıf kalem ve ekran koruyucusu nerede bulunur acaba?

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Uygulamalar maalesef SD karta yüklenemiyor. Sistemde "sd karta taşı" özelliği var ama yine dahili hafızada emülatör klasörüne taşıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Bende ekran koruyucu almayı düşünüyorum.Aliexpressde var uygun fiyatlı.TR dekiler dandik olmasına rağmen 20 lira gibi ücret istiyorlar tavsiye etmiyorum...

aliexpresstekilerde aynı paraya geliyor 2 ekran koruyucu ve stlus kalemle 7,5 usd.Birde beklemek var bunları.Değmez beklemeye bence.Hafta sonu telefoncuları gezer bakarım.Uygun fiyata yapan olursa yaptırırım ben.

tercih meselesi hocam,1 dolara alide var,aynı kalite marka filan yalan bu ekran koruyucularda eskiden bir dünya para verip aldığım hepsi 1dolarlık ürünlerle aynı,şüpheniz olmasın....Buff veya IPL,zagg olsa onlara değer ama diğerlerinin alayı aynı

1 tanesi : http://www.aliexpress.com/item/glossy-Ultra-Clear-1Pcs-Lot-Screen-Protector-for-LG-G-Pad-7-0-V400-Guard-Cover/2041448075.html

3 tanesi : http://www.aliexpress.com/item/3pcs-lot-Screen-Protector-Film-for-LG-G-Pad-7-0-V400-7-inch-Tablet-PC/2024817838.html

1+ stylus : http://www.aliexpress.com/item/New-Matted-Matte-Anti-Glare-Screen-Protector-Film-Guards-Protective-Films-1x-Stylus-Pen-For-LG/32273713350.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 21 Ocak 2015; 17:21:54 >

• Ama bu ayıp ya 2-3 gün farkla 50 lira düştü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Cihazda yavas sarj diye biseymi var.Sarja takinca yavas sarj yaziyor tam sarj olmasina 7 saat var yaziyor

bilgisayar usb'sinden mi şarj ediyorsunuz tableti? orjinal şarj cihazıyla yapıyorsanız arıza var demektir şarj aletinde.

Sarji %3 de taktim aradan 2 saat gecti baktim %28
    Ayarlardan pile girdim tam sarj olmasina 7 saat var yaziyodu.Sarji cektim geri taktim yavas sarj yazisi cikti sonra birda cekip taktim bu sefer o yazi cikmadi ve sarj etti bu sefer

• hiç kasma olmadan hearthstone oynanıyor mu? youtubeda hiç test videosu görmedim. Biriniz deneyip sonucu yazabilir mi?
  • Kumanda özelliği var mı?
    Deneyen varmı?
    Kumanda olarak bile alınabilir
    Bu özelliğini anlatabilirmisiniz

• Ghaneli G kullanıcısına yanıt
    Kumanda özelliği telefonlardaki gibi degil sadece tv, dvd ve Bluray seçenekleri var ve stabil olarak full fonksiyonlu çalışıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.