Şimdi Ara

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
32
Favori
45.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 2 gun once vatandan beyazini 299 liraya aldim.gpad 8.3 vardi paraya sıkısıp satmistim 2 hafta once idareten bisey bakiyodum bunu gorunce cok beyendim.tek eksigi kamera oda onemli digil bence.Ama on kamera arka kameradan daha iyi sanki belki bana oyle gelmistir.Bunu alirken yaninda 32 gb sd aldim bazi uygulamalar sd karta kurulabiliyor ama hepsi digil.Root yapmak kolay diyolar ama gunun birinde ilk fabrika ayarlarina nasil aliniyor root dan onu bilmedigim icin root yapmadim.Konunun ilk sayfasina eklenirse cok makbule gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaki 2 hoparlör izgarasindan birinden ses gelmiyor diye endiseye dusmeyelim arkadaşlar.
    LG soyle bir not dusmus.
    "Estetik sebeplerden dolayi tabletinizin arka kisminda iki hoparlör acikligi olacak sekilde tasarlanmistir. Ancak, ses yalnizca bir hoparlörden gelir. Bunun bir ürün arizası olmadigini lutfen goz onunde bulundurun" demis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRTaLSouL -- 17 Ocak 2015; 15:38:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Arkadaki 2 hoparlör izgarasindan birinden ses gelmiyor diye endiseye dusmeyelim arkadaşlar.
    LG soyle bir not dusmus.
    "Estetik sebeplerden dolayi tabletinizin arka kisminda iki hoparlör acikligi olacak sekilde tasarlanmistir. Ancak, ses yalnizca bir hoparlörden gelir. Bunun bir ürün arizası olmadigini lutfen goz onunde bulundurun" demis.

çok saçma
  • ürünü vatan bilgisayardan,elimdeki iade çekini kullanmak ve 7" taşınabilir oyun cihazı olarak kullanmak için aldım.(genelde emülatör ağırlıklı)
    Asphalt 8 airborne,makineyi yüksek ayarlarda zorluyor. nes-snes emülatörleri gayet akıcı,özellikle toplu taşımada captain tsubasa 2 oynamak çok keyifli. E-kitap okuyucu olarak çok başarılı bulmadım açıkcası.
    Pil meselesiyse tek kelimeyle "şahane".
    Ürünü cuma akşamı aldım,%40 şarjla geldi. Cumartesi günü 4 saat kadar bir taraftan uygulama yükledim,diğer taraftan ct2 oynadım,ekran parlaklığı tam açıktı.
    Eve %7 şarjla döndüm,1 tur asphalt 8 oynadım. %6 şarjla ekranı kapadım,şu anda %2 şarj var.
    Kullanıcı arayüzü çok temiz,takılma falan yok. Kutu içeriğindeki kılıf "kaliteli değil". Ancak,"kutu içeriğinde" bir kılıf olması,gerçekten güzel bir düşünce.
    Açıkcası,çok yüksek grafik performansı beklememek gerek,"benim için pil süresi" önemli diyen arkadaşlar alsınlar.
    Hem ipad mini retina,hem de v400 sahibi,tab 4 7" ve tab s kullanmış bir son kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim,"ödediğinizden biraz fazlasını" veriyor bu cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swashbuckler55 -- 18 Ocak 2015; 9:32:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Found

quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Arkadaki 2 hoparlör izgarasindan birinden ses gelmiyor diye endiseye dusmeyelim arkadaşlar.
    LG soyle bir not dusmus.

çok saçma

Orası Lg nin bilecegi iş. Ilk sayfada stereo hoparlor yazilinca vede bazi yorumlarda bu sekilde sorular olunca bu notu dusmek istedim.

• Yanliz cihazın pili saka gibi 3 gun once cikardim sarjdan

• Ne yazık ki kullanan kitle azınlıkta ama sorunsuz olduğunu kullanınca eminim sizde anlayacaksınız (özellikle başka tabletle karşılaştırabilirseniz)

Her ne kadar azda olsak burada olduğumuzu ve beklediğimizi LG ye duyurmak gerekiyor,haklısınız ama ben eminim ki 5.0 gelir ama 6ay sonra ama 1 sene sonra En kötü bir şekilde port edilir. Avantajlarıda var cihazın,diğer muadillerine göre nispeten yeni,diğerleri gibi intel veya diğer marka işlemcili değil Qualcomm işlemcili,bu da update süresini ciddi derecede kısaltır,lg güncellemelere önem vermeye başladı,g2 ye bile gelecek.Asus sürekli güncelleme ile stabilite tutturmaya çalışıyor galiba ama tam anlamıyla bir türlü olmadı sanırsam,fakat bence o cihazda alınmayacak cihaz değil,her ikiside üzmez kullanıcıyı.

Bu arada genel bir bilgi vereyim batarya hakkında; mx player ile 720p 1 saatlik filmi,yarım parlaklık seviyesinde %7 batarya tüketerek çalıştırdı.Ufaktan testler yapmaya başladım,ama batarya gerçekten çok iyi :)

Şu siteye bakabilirsiniz diğer örnekler için : http://blog.laptopmag.com/long-lasting-tablets

• aşağıdaki gibi wifi kısmında 3-4 saniye sonra arıyor yazısı çıkıyor mu?
     LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı

• Hocam o butonun üzerindeki 3 noktaya tıklayıp gelişmiş ayarlardan kapatabilirsiniz tablet yanımda değil suan tam bakamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Hocam o butonun üzerindeki 3 noktaya tıklayıp gelişmiş ayarlardan kapatabilirsiniz tablet yanımda değil suan tam bakamıyorum

ayarlar resimdeki gibi ama yine de arıyor yazısı çıkıyor.
     LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı

• Evet ayarlar doğru şimdi kullandığım samsung telefonada baktım onun ayarlarda bu şekilde lakin wifi sayfasına girince yine tarama yapıyor android kaynaklı hocam

• Tabletin dahili gps i var mıydı?ben bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Tabletin dahili gps i var mıydı?ben bulamadım.

Konum = gps hocam .

Bu arada geçen cumartesi günü aldım tableti. Hemen igo yu yükledim ve yola çıktım. Bu kadar efsane bir gps görmedim . Çok net buldu 12 -13 tane uyduyu ve hiç kopma olmadı. Araba ile hızlanmalarımı saniyesinde algıladı vs vs.
  • hassin kullanıcısına yanıt
    gps için here maps tavsiye ederim ç.dışı haritalar kullanılarak veri bağlantısı olmadan sorunsuz navigasyon sağlıyor.
  • Arkadaşlar android 5 başka sitelrrde özellikle yabancı sitelerde çikacağını söylüyor. Android 5 cıkacak cihazların listelerinde bu tablette var. Mart yazıyor. Insaallah gelirde bizde seviniriz

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

gps için here maps tavsiye ederim ç.dışı haritalar kullanılarak veri bağlantısı olmadan sorunsuz navigasyon sağlıyor.

igo da çevrimdışı çalışıyor. fakat heremaps i de denemek isterim. Google play de var mı? yoksa indirmem mi gerekiyor net üzerinden bi siteden?
  • hassin kullanıcısına yanıt
    igoyu da severek uzun süre kullandım ama bildiğin üzere nokianın en büyük silahıydı here maps bir kaç aydır beta olarak android platformuna geldi google play üzerinden rahatlıkla indirebilirsiniz bence seveceksiniz basit bir arayüzü var
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

igoyu da severek uzun süre kullandım ama bildiğin üzere nokianın en büyük silahıydı here maps bir kaç aydır beta olarak android platformuna geldi google play üzerinden rahatlıkla indirebilirsiniz bence seveceksiniz basit bir arayüzü var

Tamamdır tavsiyeniz uzere bu aksam indirecegim. Yorumlarımı yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Bugün geldi tablet,gerçekten harika

Asus ME176CX ile arasında kalmıştım,bugün karşılaştırma imkanımda oldu.Ekran canlılığı ve renk tonları olarak ve batarya olarak çok çok önde LG. Görebildiğim kadarıyla da Kamera da Asus çok çok önde bizimki noise manyağı yapıyor görüntüyü,asus net bir şekilde gösteriyor ha benim kamerayla işim yok,kırkta yılda bir kullanırım o yüzden pek önemsemedim.

Asusun işlemci daha iyi olmasına rağmen Lg arayüzü,tarayıcısı filan optimizasyondan herhalde çok daha seri çalışıyor asustan.Kılıf ayrı bir güzel zaten 50 liradan aşağı alamazdık böyle kılıfı

İndirime girerse bir tanede 8 veya 10 inç LG düşünüyorum açıkcası

http://forum.donanimhaber.com/m_101381185/tm.htm

hocam resimde gözüken iki kılıfta geliyormu.

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Gri olan kılıf geliyor sadece

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.