32 GB LG Beyaz renk 403k serisi telefonumu az önce aldım. Telefonu ilk aldığımda neler yapılması gerektiği hakkında yardım rica ediyorum.
- Telefonun hangi ülkeden çıkışlı olduğunu nasıl öğrenirim? Bir seri numarası ile mi ilintili dediğim konu?
- 4.2.2 sürümünü hemen Kitkat ile güncelleme yapmam doğru olur mu? Yaparsam pc ile bağlantı kurarakmı yapmalıyım?
- Ölü pixel testini nasıl yapabilirim?
Teşekkürler.
ölü piksel testini store da uygulamalarla yapabilirsin... 4,4 güncelle daha stabil çalışıcak... bilgisayara bağlamana gerek yok.. yazılım güncelleme kısmından yapabilirsin... telefonun hangi ülkenin olduğunu nerden öğreneceğini de ayarlarda telefon hakkında bölümünden bulabilirsin... telefon hakkında bilgi vermek gerekirse de telefonu düşürmemeye ve ön jelatin ve arka koruyucu kılıfla kullan derim... spigen kılıf bu işte iyi bir marka... telefona antivürüs saçmalığını kesinlikle yükleme... telefonlara virüs bulaşmaz... benim telefonun boş hafızası 1.24 gb telefon canavar gibi çalışıyor... hayırlı olun güle gül kullan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arkadaşlar telefon hakkında kısmında hangi sekmeden bakıyoruz?
Yapım numarası JDQ... diye gidiyor
Program versiyonu ise D80210d-HKG-.. diye
Kernel sürümü 3.4.0
arkadaşlar telefonu pc ye bağlayınca sürüm güncellenebiliyormu güncelleniyorsa nasıl oluyor