Bildirim
LG G2 alıcam yardım.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Faturasına cihazda herhangi bir darbe çizik varmı -
Arkasında imei kodu yazıyor muş kapağında doğru mu ben bir yerde baktım adam kapatmış orayı beyaz yapıştırıcıyla bana söylediği aldığı adam kapatmış orayı imei kodu yazıyor diye -
quote:
Orijinalden alıntı: yunuki
Faturasına cihazda herhangi bir darbe çizik varmı
Arkasında imei kodu yazıyor muş kapağında doğru mu ben bir yerde baktım adam kapatmış orayı beyaz yapıştırıcıyla bana söylediği aldığı adam kapatmış orayı imei kodu yazıyor diye -
Bendede G2 var arkasında imei kodu yazıyor bant gibi birşey var -
quote:
Orijinalden alıntı: yunuki
Bendede G2 var arkasında imei kodu yazıyor bant gibi birşey var
beyaz bant vardı onunda arkasında kutudan öyle mi çıkıyor arkasında beyaz bantlımı -
Arama ekranında 3845#*802# yazalım, hidden menüyü (gizli menüyü) aktifleyelim.Bu ekranda “HW DEVİCE TEST” seçeneğine basın.çıkan ekranda "LCD test" seçeneğine basın.gelen ekranda "manual test"e basın.
Test sırasında değişik renklerde ekranlar çıkacak bu ekranları inceleyerek ekranda ölü piksel bulunup bulunmadığına bakabilirsiniz.test ekranlarını parmakla dokunarak ilerletiyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X