Şimdi Ara

LG G2 Bir Kaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu yaklaşık 15 gündür kullanmaktayım telefon paralel ithalat garantisi altında bulundugum bölgede bir telefoncudan aldım.

1 - Telefon root edilmeden radyo programı yok deniyor fakat benim telefonumda yüklü. OTA üzerinden Türkiye son güncellemeyide yaptım bir sorun çıkmadı.
    2 - Telefonu kullanırken her zaman olmasa da sık bir şekilde bildirim çubuğu kayboluyor ve tuş kilidine gelene kadar tekrar geri gelmiyor knock off/on yapinca geliyor.
    3 - Otomatik parlaklık olayı bende hiç çalışmıyor

Aynı sorun tüm LG G2 lerde varmı yoksa sadece benim cihazıma özgü birşey mi merak ettim

Bu arada Şarj sürem muhteşem ötesi 1 günde bitirmem mümkün olmuyor telefon görüşmesi ufak tefek banka ve alışveriş işlemleri tüm gün wifi yi hiç kapatmıyorum arada marketi geziyorum sabah 6 da şarj ettiğim cihazım %75 ten aşağıya düşmemiş oluyor.

• Cihanziniz paralel ithalat yani radyo olmasi dogal

Bildirim cubugu sorunu 1 2 kiside gorundu kokten fabrika ayarlarina donus sonucu duzeliyor hocam

Otomatik parlaklik icin lux auto brightness kullanin mukemmel calisir

Bana kalirsa otomatik parlaklik kullanmayin sarji etkiler birde boyle sorunlari teknik konuya yazabilirsiniz iyi aksamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahteknik E kullanıcısına yanıt
    1-radıo olayı sadece tr garantılı cıhazlarda var
    2 basıma hıc gelmedı sahsen
    3 pek stabıl calısmıyormus (ben kullanmıyorum) baska bı program kullanılıyormus

bataryası en ıyı akıllı telefon evet
  • Bildirim olayi full reset yapmama ragmen duzelmedi daha markette gezerken kayboldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.