dün gece n11'den 32gb siyah siparişi verdim. yarın elinde olacak inş. ayrıca spigen kılıf siparişi de verdim. onunda yarın gelmesini umuyorum. ekran koruyucu olarak ise buff alacağım. ancak aşağıdaki 2 linkteki ürünler kafamı karıştırdı. ikiside aynı ürün müdür? fiyatları yarı yarıya, bilemedim o yüzden. bunlardan alan var mı? yada hangisini tavsiye edersiniz.
Ben kullandım ama orjinal değildi büyük ihtimalle tuş açma kapamada ekran hassasiyetinde baya sorun oluşturdu geri çıkardım orjinali baya pahalı bildiğim kadarıyla 10 liraya felan vermezler zaten dandik ekran koruyucular bile 10 lira civarıyken bunun o fiyatlara satılması saçma onun için güvenilirliği yüksek bir firmadan orjinal olarak almanı tavsiye ederim yok o kadar para veremem dersen hiç bulaşma normal bir jelatin al normali 0.2 mm ise bu 0.4 mm kalınlığında mesela ve ekran hassasiyetini çok düşürüyor tabi benim aldığım gibiyse bunlarda
ben dün kvk dan sordum 49 lira dedi buff ultimate
Piyasada belki vardır ama buff ın sitesinde ürünler kısmından bakınca g2 için buff yok. Alırken dikkatli olun. Zaten yurtdışında orjinalleri 20 dolar civarında iken 10-15 liralıkların orjinal olması beklenemez.