Şimdi Ara

lg g2 bugun yagan yagmurda su geçirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun yağan yağmurda telefonum ıslandı ılk önce calıstıgımda ısık geldı fakat dalgalanma oluyordu sıldım ekranı kapatıp açtım ve görüntü gitti telefon suan herhangı bır tepkı vermıyor ne yapmalıyım tamırı ne kadar tutar bı bılgılendırırsenız cok memnun olurum ıyı forumlar

• tamire götürürsen tabiri caiz sana bir güzel kitlerler bence sen o telefonu hiç ellemeden kılıf varsa çıkrıp pirinç dolu bir poşetin içerisine koy 1 gün kalsın kontrol et açılmıyorsa 1 gün daha kalsın bakdın olmadı benim telefonum su geçriince kapağını çıkarıp (kart ile kolayca çıkıyor) içini bir silmiştim bir süre sonra düzelmişti için aç kurula ama çok dikkatli ol daha sonra servise götür büyük ihtimalle anlayacaklardır ama ihtimali azaltmış oluruz
  • Telefonu nasıl açabilirim hiç bır bılgım yok o konuda bıraz aytıntılı anlatırsanız gercekten cok memnun olurum
  • Islanan aleti kuruyana kadar ellememek en iyisi.gecmis olsun.anakart sivi ve voltaj dengedizligine maruz kaldiysa isiniz zor.en dogrusunu servis bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asla açmaya çalışmayın telefonu, 2 gün boyunca pirinç dolu kavanoza veya işte kaba koyun ve tamamı girsin telefonun orada beklet açılırsa şansın varmış yoksa da geçmiş olsun hocam..
  • Servıs bunum için ne kadar ucret alır acaba?
  • Geçmiş olsun hocam, pirinç olmazsa garanti fazla yapacak bir şey yok.
    Ama telefoncuya verme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefoncuya verme derken servısı mı kastedıyotsunuz
  • Telefonun arka kapagını acarsam telefonun garantisi bıter mı arkadaşlar telefonun arkasını açmayı düşünüyorum ama garanti olayından korkuyorum bu sabah telefonu acmaya çalıştım ses geldı bildirim ısıgı açıldı fakat görüntü yoktu ve yıne tepkı vermemeyr başladı
  • Bende su gecirecekdiye korkuyotum kilif ortasi acik olanlardan baska kilif mi alsam

• Ne kadar suya maruz kaldi telefon

• Cok fazla kaldıgını sanmıyorum suyun ıcıne felan düşmedi kapak kılıfın içindeydi acmaya çalıştığımda ekranda baya su vardı açtım hen telefonu ekran geldı ama dalgalanıyordu kapadım sıldım ekranı felan kılıfından çıkardım acmaya çalıştığımda daha açılmadı dün geceden sabaha kadar pırınce koydum sabah acmaya calıstım acılıs sesı geldı bıldırım ısıgı yandı ama gotuntu gelmedı sonra yıne tepkı vermemeye basladı az once arka kapagını actım o beyaz etıket bıras kırmızıya donmus sıldım bıras ama yıne acılmadı sabaha kadar yine pırıncte bırakacag ne yapmalıyım sizce?

• hocam eger telefonu acmayi denediyseniz kablolar yanmis olabilir daha acmayi denemeyin icinde su oldugu icin telefona zarar verin telefonu bikac gun kurumasi icin birakin gecmis olsun

• Garantıye yollasam ne kadar alırlar tahminen bır de İstanbul anadolu yakasında nerede var lg servisi

• Yardımcı olabilecek var mı

• Bugün servis aradı telefona 1358 lira tamir ücreti çektiler siz siz olum sakın telefonla yağmurlu havada durmayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.