Şimdi Ara

Lg g2 camera focus sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim, ben fotoğraf ve ois olayını beğendim, kamera güzel, odaklanma problemi var ve bu sadece yazılımsal ;) 4.3 ile her şey daha güzel olacak ;)
  • Bunu.. bunu bunu alın burdan.
  • Aytamal A kullanıcısına yanıt
    Odak yazılımsal bir problem hocam, bu telefonda multi point auto focus var, bu mpaf denen özellik 9 noktaya aynı anda odaklanıyor, kameranın donanımı hızlı ve çoklu odaklanmayı fazlasıyla destekliyor, multi point af, androidde sıkıntılar yaratabilir, ama sadece yazılımsal, sdr800 ün içindeki görüntü işlemcisi en hızlı odaklanmayı gerçekleştirebilecek kapasitede, note 3 e bakabilirsiniz, odak süresi saniyenin 10 da 1 i kadar :) tabi sdr 800 sürümünden bahsediyorum, exynos her zaman ki gibi vasat! :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx-7

Bunu.. bunu bunu alın burdan.

1 sene sonra bu yazdıklarımı inşallah hatırlarsın. Güncel olmayan telefon isterse beleş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance1996

quote:

1 sene sonra bu yazdıklarımı inşallah hatırlarsın. Güncel olmayan telefon isterse beleş olsun.

Galaxy note 2 kullanıyordum kardeşim, 1.5 sene oldu alalı neredeyse, hala 1 güncelleme bile gelmedi, neyin kafası bu allah aşkına ? :)
  • quote:

quote:

quote:

Galaxy note 2 kullanıyordum kardeşim, 1.5 sene oldu alalı neredeyse, hala 1 güncelleme bile gelmedi, neyin kafası bu allah aşkına ? :)

4.2.2 yi verene kadar 4.4 çıktı, şimdi ortalıkta bir dedikodu dolanıyor 4.3 ü vereceklermiş, olmaz olsun 4.3 leri, rehbere 10 saniyede giren bir telefon, güncelleme verse ne fayda, arkadaşa note 3 aldık, 4.3 ile hala rehbere hızlı giremiyor, rehbere girerken 5 sn bekletiyor, olmaz olsun güncellemesi samsung' un

• quote:

quote:

quote:

quote:

4.2.2 yi verene kadar 4.4 çıktı, şimdi ortalıkta bir dedikodu dolanıyor 4.3 ü vereceklermiş, olmaz olsun 4.3 leri, rehbere 10 saniyede giren bir telefon, güncelleme verse ne fayda, arkadaşa note 3 aldık, 4.3 ile hala rehbere hızlı giremiyor, rehbere girerken 5 sn bekletiyor, olmaz olsun güncellemesi samsung' un

Kullanmayı biliyorsan rehber şak diye karşına geliyor ben rehber ile sıkıntı yaşamıyorum. Rehber ile sıkıntı yaşayanlar süerkli ram'e girip hafızayı sil diyenlerde oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kullanmayı biliyorsan rehber şak diye karşına geliyor ben rehber ile sıkıntı yaşamıyorum. Rehber ile sıkıntı yaşayanlar süerkli ram'e girip hafızayı sil diyenlerde oluyor.

Öncelikle ram temizlemenin gereksiz ve kullanışsız bir şey olduğunu, asla ram temizleme işlemi yapmadığımı belirtmek isterim

sadece son kullanılan uygulamalardan programları temizliyorum bu da fazlasıyla olağan bir durumdur herhalde, lütfen bana son kullandığın uygulamaları da temizleme de, şuradan kendimi güney koreye atayım :D

• quote:

quote:

Varsin guncel olmasin samsung gibi sorunlu bir arayuz hic olmasin yeter :)) buda lg g2 de var yani yag gibi akan takilmayan performanstan dusmeyen rehberi hizli acilan kamerasi hizli acilan bir telefon ayrica sarz suresi s4 ten.iki kat iyi olan :) yerim 4.3 gelse ne olur gelmese ne olur telefon stabil sorunsuz samsung gibi her hafta kararlilik guncellmesi cikartip her seyi alt ust edecegine varsin cikarmasin zaten seri kullanisli cihaz o yuzden.bir sene sonra sen hatirla yazdiklarini..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

1 sene sonra Samsung bu telefonun stabilitesine ulaşamaz bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan79

quote:

quote:

Varsin guncel olmasin samsung gibi sorunlu bir arayuz hic olmasin yeter :)) buda lg g2 de var yani yag gibi akan takilmayan performanstan dusmeyen rehberi hizli acilan kamerasi hizli acilan bir telefon ayrica sarz suresi s4 ten.iki kat iyi olan :) yerim 4.3 gelse ne olur gelmese ne olur telefon stabil sorunsuz samsung gibi her hafta kararlilik guncellmesi cikartip her seyi alt ust edecegine varsin cikarmasin zaten seri kullanisli cihaz o yuzden.bir sene sonra sen hatirla yazdiklarini..

Tamam kim kimi hatırlıcak görcez :)

• Google htc'yi alsa microsoft'un nokianın akıllı telefon bölümünü alması gibi, yazılımı da kapatsa diğer firmalara hem iphone gibi stabil hem özgür kullanıma uygun bir telefona kavuşsak.
  • Kapi hocam,soba kurmadik daha:) @El Fuego
  • Guncel

• quote:

Lütfen artık anlayın şu anda SAMSUNG en iyisi. Anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Telefondan anlayan birisi Lg'yi bilir ve almaz zaten. Bilmeyenler için açıklama yapayım. Lg yazılım desteği sıfır olan ve servis sıkıntısı olan bir markadır. Telefonuzu orjinal servisine gönderin geldiğinde bakın parça çalmışlar. G2'yi alanlar çok pişman olucak. O kamera sorununuda yazılımla çözmek zor odaklama sorunu var cihazda. 1 sene güncel kullanırsınız daha sonra yazılım diye ağlamaya başlarsınız. Tıpkı ics de olduğu gibi G2'yede aynısı olucak. Ben samsung fancısıda değilim apple düşmanıda değilim. Ben ip5'de kullandım ama küçük ekrana dayanamadım. Apple ne zaman ekranı büyütür bende o zaman iphone alıcam.

Hocam bizde geçen sene aldık S3'ü hala 4.3 bekliyoruz,cihaz en güncel 4.1.2'de.Muadili One X 4.2.2'i hemde tamamen yeni arayüz güncellemesiyle alalı 3 ay oluyor.Samsung güncelleme verse bile S4'ün donanımdan bağımsız yazılımsal özellikleri vermeyecek gibi görünüyor.Beta sürümler böyleydi yani.O yüzden bugün S3'çülerin yaşadığını 1 sene olmadan S5 çıkınca sizde yaşayacaksınız.Kesin
    LG olayına gelince,evet destek 0 desek yalan olmaz,yalnız bu donanımda bir cihazı da bu fiyata almamak olmaz.Bak ben güncelleme almayan S3'üme attım bir Custom Rom,oldu S4.Bana bunu Samsung yaşattıktan sonra LG için de aynı şeyi yaparım.

• quote:

Lütfen artık anlayın şu anda SAMSUNG en iyisi. Anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Telefondan anlayan birisi Lg'yi bilir ve almaz zaten. Bilmeyenler için açıklama yapayım. Lg yazılım desteği sıfır olan ve servis sıkıntısı olan bir markadır. Telefonuzu orjinal servisine gönderin geldiğinde bakın parça çalmışlar. G2'yi alanlar çok pişman olucak. O kamera sorununuda yazılımla çözmek zor odaklama sorunu var cihazda. 1 sene güncel kullanırsınız daha sonra yazılım diye ağlamaya başlarsınız. Tıpkı ics de olduğu gibi G2'yede aynısı olucak. Ben samsung fancısıda değilim apple düşmanıda değilim. Ben ip5'de kullandım ama küçük ekrana dayanamadım. Apple ne zaman ekranı büyütür bende o zaman iphone alıcam.

samsung mağduru detected

Adam LG R&D ekibinde çalışıyor. O nedenle de yazılımsal donanımsal sorunların nasıl çözüleceği konusunda bilgisi var, saygı duyuyoruz

Mesela neyi eksik oluyor da bu kadar "yazılımsal güncelleme" takıntılısınız bilemedim. Ara güncellemeler bir şeyleri iyileştirmek için yapılır. Hiç Apple için iOS bilmem kaç versin diye ağlayan gördünüz mü? Yok. Neden? çünkü zaten stabil çalışıyor. Örnek diye Samsung'u veriyorsunuz, adamlar bir türlü tutturamıyor ki yazılımı, ha babam güncelliyor. Millet de sanıyor ki yazılımsal desteği yüksek

Her neyse.

Şimdi geçen bir arkadaşa da söyledim, yanlışlıkla fotoğraf makinası yerine telefon mu aldınız diye. Bir defa her ürünün artık sınırını öğrenmemiz gerek. "Mucizevi" teknolojiler bekliyorsanız, siz derken konuyu açan arkadaş da dahil buna, öyle bir teknolojiyi alacak para hiçbirimizde yok şuanda. Adam o yüzden kalkıp da cam gibi fotoğraf çeken kamerayı elbette koymayacak. Fotoğraf makinası alsanız cam gibi çeken bulmak için binlerce lira dökmeniz gerekir...

Gelelim G2 modelinin kamerasına. Arkadaşlar zahmet edip önce fotoğraf nasıl çekilir bir öğrenin. Elinizde isterse dünyanın en iyi fotoğraf makinası olsun, siz bilmedikten sonra hesap makinasıyla çekmiş gibi olur. Ha ciddi bir problem varsa, götürün kardeşim servise, bu sitede örnekler vardı, birebir değişim aldılar... Parça çalınıyor diyorsunuz, bir yakınıma o sizin sevdiğiniz diğer firmanın yetkili servisi telefonun IMEI numarasını değiştirip o telefon bu değil deyip iade etti ve yapmadı. Buyrun burdan yakın... Ama bu demek değildir ki bu tüm servisler için geçerli, ya da muhtelif firma kötü ürün üretiyor...

Samsung ve LG Kore'deki en güçlü iki teknoloji üreten firma. Açıkçası ben S4 olsun G2 olsun çok beğeniyorum. Note 3, alıcı kitlesi için mükemmel bir cihaz. Her firma en iyisini yapmaya çalışıyor. Ha ben LG ürünlerini tercih ediyorum, bu benim kişisel beğenim çünkü. Ama kalkıp da S4 e ana avrat küfretmiyorum. Eksikleri dile getiririz, getirmeliyiz o ayrı bir şey...

Yani diyeceğim şu ki, tamam anladık herkes her yere b.k atıyor da, biraz tutarlı atın be kardeşim... Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi herkes... Hiç anlamıyor olsak bu işlerden, tamam abi deyip kapatırız...

• Samsung'u öven gordum ya artik usulca yuksek bir yerden atlama vakti gelmistir...

• 4 yıldır LG kullanıyorum, daha iyi servisi olan başka marka görmedim. Hele bir Sony faciası yaşadım ki sormayın gitsin. Geçen hafta Optimus Black'i servise götürdüm, telefonun ekranı, ön camı, zor basan ses tuşları için iki parçayı önümde değiştirdiler. Hatta bataryan eskimiş deyip yeni pil verdiler. Bence de servis konusunda LG çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

4 yıldır LG kullanıyorum, daha iyi servisi olan başka marka görmedim. Hele bir Sony faciası yaşadım ki sormayın gitsin. Geçen hafta Optimus Black'i servise götürdüm, telefonun ekranı, ön camı, zor basan ses tuşları için iki parçayı önümde değiştirdiler. Hatta bataryan eskimiş deyip yeni pil verdiler. Bence de servis konusunda LG çok kötü.

Bu kötü servis faciasından sonra telefonu parçalamasaydınız

• Bende cok guzel 9 nokta focus beklemeden ceksem bile gayet net cikiyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.