Şimdi Ara

Lg g2 camera focus sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonuç...?
  • o degilde odaklama isine bi cozum bulan yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihdr

o degilde odaklama isine bi cozum bulan yok mu?

Lg bile daha bulamamışki hala millet güncelleme bekliyor kardeşim baksana kaç ay oldu bazı kamera uygulaması türü şeylerle denendi rootlu telefonlarda ama sıkıntı giderilemedi malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx-7

Bunu.. bunu bunu alın burdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: OMIKRON

quote:

Orijinalden alıntı: placan

yahu adam mercimek kadar lensi olan cep telefonuyla 60 fps full hd video cekiyor, bunu da aksam (bir anlamda yetersiz isikta) yapiyor, bir de kusurlu bu diyor.

sen ve senin gibiler icin eos 5d var arkadasim. onunla istedigin ortamda, istedigin isikta, istedigin videoyu cekersin. ben telefonun performansinin yeterli oldugunu ve hatta bir telefon icin fazla dahi oldugunu dusunuyorum.

Soruyoruz işte kardeşim Allah Allah
    Başkalarında varmı boylemi değilmi.
    Kusurlu lafına nerden uydurdun onuda anlamadım.Ben gayet memnunum
    Birtek focus sorunu, bende varsa servise götürürüm. Bu kadar
    eos 5d falan demiş birde yaa...

Hareketli bi resmi çekmede ne kadar başarılı? S5 mesela 0.3 sn odaklanma bu kaç peki? Ben de alıcam da.

• Sicakliktan dolayi yapiyor pil ve islemci isindikca odaklama yapmiyor buzdolabinda bekletin bi kac dakika cok degil makina sogusun bakin nasil odakliyor ve cam gibi cekiyor kisacasi yazilimsal degil donanimsal bi hata gerci odaklama hata derecesini yukseltirlerse duzelir

• Bu sorunun benzeri HTC One m7 de de var.OIS olayını gerçekleştiren bir parça var o ısınmaya başlayınca sorun çıkarmaya başlıyor galiba.Htc One m7 de ise zamanla ordaki sensor mü neyse ısınmayla pembeleşme sorununa neden oluyor.Samsung s4 te bu sorunlar olmuyordu mesela.
  • demek ki bu sorun hakkaten yazilimsal degilmis, coktan duzelirdi yoksa..lg ye yaziklar olsun, hic mi test etmediniz urettiginiz seyi.sirf bu sorun yuzunden telefodan sogudum. istikamet sony..

• inevitable05 kullanıcısına yanıt
    arkadaşım nereye yetişicen 0.3 olsa ne olur 1 sn olsa ne olur.. g2 1 sn içinde odaklamasını yapıyor.. arada ki bu fark yüzünde 2000 küsür lira vericeksen ve bu sayede kazık yiyeceksen git s5 al.. arasında kesinlikle 1000 tl lik bir fark yak... eğer s5 2000 küsür tlye satılıyorsa g2 de 2000 küsür tlye satılmalıydı , satılmalı da... forumda kullanan bir arkadaşa şu soruyu sordum ...s5 ile g2 arasında yaklaşık 1000 tl bir fark var .. peki gerçekten 1000 tlye değecek donanım kalite ve performans farkı var mı dedim... soruya verilen cevap ise kesinlikle yok... aklın yolu bir s5 ,htc one ,m8 note 3, z1 ,z2 ye kesinlikle o kadar para verilmez.. yazık günah..

• fokus tan ziyade benim çektiğim fotolardada çektiğim karedeki en ufak hareketlerde dahi dağılmalar oluyor. özellikle bebeğimi çekerken en ufak kafa sallamasında hemen foto bozuluyor. acaba sizdede bu sorun varmı? spor modda denedim sonuç yine aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

arkadaşım nereye yetişicen 0.3 olsa ne olur 1 sn olsa ne olur.. g2 1 sn içinde odaklamasını yapıyor.. arada ki bu fark yüzünde 2000 küsür lira vericeksen ve bu sayede kazık yiyeceksen git s5 al.. arasında kesinlikle 1000 tl lik bir fark yak... eğer s5 2000 küsür tlye satılıyorsa g2 de 2000 küsür tlye satılmalıydı , satılmalı da... forumda kullanan bir arkadaşa şu soruyu sordum ...s5 ile g2 arasında yaklaşık 1000 tl bir fark var .. peki gerçekten 1000 tlye değecek donanım kalite ve performans farkı var mı dedim... soruya verilen cevap ise kesinlikle yok... aklın yolu bir s5 ,htc one ,m8 note 3, z1 ,z2 ye kesinlikle o kadar para verilmez.. yazık günah..

Discovery aldım. Çok memnunum.

en iyisini yaptın hiç nerak etme s5 in m8 in note 3 ün g2 nin hızı senin telden kat kat üstün değil o kadar para vermene kesinlikle gereği yok

• quote:

en iyisini yaptın hiç nerak etme s5 in m8 in note 3 ün g2 nin hızı senin telden kat kat üstün değil o kadar para vermene kesinlikle gereği yok

Ben once g2 aldim. Verdim parami geri aldim 1300 lira. Sonra discovery aldim 600 cebimde kaldi. Hic fark yok g2 ile. Tamamen sacma sapan reklam harekleri ile astronomik paralari millete odettiriyolar.

ewet bu işler arz talep meselesi.. firmalar yüksek fiyatlar sunup bizim gerizekalı millet de bu paralara telefon alıyorsa firmalarda kazık atmaya devam eder .. eğer yüksek fiyatlar sunduğunda kimse almasa telefonla kimse ilgilenmese bu fiyatların yarı fiyatına piyasaya çıkar.. firmalar bu işi biliyo yüksek fiyatta satışa başlıyo 5 ay içinde gerçek değerine düşüyorlar .. ama 5 ayda bütün milleti kazıklamakla geçiyor...

• quote:

ewet bu işler arz talep meselesi.. firmalar yüksek fiyatlar sunup bizim gerizekalı millet de bu paralara telefon alıyorsa firmalarda kazık atmaya devam eder .. eğer yüksek fiyatlar sunduğunda kimse almasa telefonla kimse ilgilenmese bu fiyatların yarı fiyatına piyasaya çıkar.. firmalar bu işi biliyo yüksek fiyatta satışa başlıyo 5 ay içinde gerçek değerine düşüyorlar .. ama 5 ayda bütün milleti kazıklamakla geçiyor...

Dusunsene milletin
    1800 liraya s3 aldigi zamanlari :)

• quote:

Dusunsene milletin
    1800 liraya s3 aldigi zamanlari :)

s5 note 3 m8 z2 g2 g3 ile bir farkı yok.. flim izlencekse fhd 46 inç led tv alırsın... oyun oynucksan ps3 ps4 alırsın . müzik dinliceksen 5+1 sistem alırsın. prof foto çekiceksen makina alırsın.. bu telefonlarla bunları yarım yarım yaparsın hiç bir zaman bunların yerini tutamaz.. saçma saçma bu telefonlara da bu kadar para verilmez..

discovery ile s3 ün özellikleri aynı hatta disconun artıları var.. demekki senin telefonun değeri 1800 lira... :))

• quote:

discovery ile s3 ün özellikleri aynı hatta disconun artıları var.. demekki senin telefonun değeri 1800 lira... :))

Aynen sizin tel ne?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.