Şimdi Ara

Lg g2 camera focus sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O zaman s2 alalım. Taş gibi telefon. Şu mantıktan vazgeçin artık aynı şeyleri yaparsınız ama ergonomisi aynı olmaz.
  • Kamerada harbi sorun var ya bazen 3 saniyeyi buluyo odaklamasi o da guzel cekmiyo zaten bi tek gunduz cekimi iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi orijinal romlarında(4.2.2 ve 4.4.2 kitkat) kamera kötü haklısınız odaklama geç oluyor ve fotolar tatmin edici değil.
    Ancak custom rom atarsanız bu sıkıntıyı aşarsınız.Şu an bende CloudyStock 2.2 rom yüklü fotoğraflar gayet iyi odaklanmada da sorun yok.
    4k video,slowmotion çekim de yapabiliyorsunuz.Romları buradan takip edebilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_84641562/mpage_307//tm.htm#92869209
    Buyrun fotolar karanlık ortamda çekilmiştir

Lg g2 camera focus sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

s5 note 3 m8 z2 g2 g3 ile bir farkı yok.. flim izlencekse fhd 46 inç led tv alırsın... oyun oynucksan ps3 ps4 alırsın . müzik dinliceksen 5+1 sistem alırsın. prof foto çekiceksen makina alırsın.. bu telefonlarla bunları yarım yarım yaparsın hiç bir zaman bunların yerini tutamaz.. saçma saçma bu telefonlara da bu kadar para verilmez..

zaten bende saydığın şeyleri ayşe teyze misali çantamda taşıyorum, her işimi görüyorum, gerçekten aşırı mantıklı.. böyle dolaşıyorum cevat kelle gib full donanım, oyun mu oynayacağım? çıkar ps3 ü çantadan, yine çantadaki 46 inç lede bağla, elektrik direğine de atıyorum kaçak kabloyu, ohh mis. otobüste mp3 dinleyesim mi tuttu? şoföre rica ediyorum, bağlıyorum çantamdaki 5+1 i aküye, bangır bangır dinliyorum.. fotoğraf çekip paylaşıcam mı? hemen nikonum ve lens kitim yanımda tabi ki, çeker çekmez bağlıyorum desktop'a (laptop gereksiz) her yerde wi-fi var zaten..

düşününce senin mantıkla 3310'dan sonra telefon üretmek aşırı derecede anlamsızdı?? hatta telefonun kendisi mantıksız, yaz mektubu, 1 haftada gitmiş çok mu? sesini mi duymak istiyosun? her yer ankesör dolu?

yani benim oğlumun anlık bir görüntüsünü yakalama isteğim ve g2 nin odaklansam mı odaklanmasam mı kararsızlığı filan çok önemsiz, hatta kapatın donanımhaberi dalan ne gerek var..

• LG firması 'nın kronik sorunu.Bir süre optimus 4x hz kullandım onda da aynı sorun vardı.LG kamera olayını kiviramiyor

• G2 kamera olarak hep eksikti. Güncelleme ile toparladı biraz ancak halen eksik.

• quote:

Orijinalden alıntı: inevitable05

quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

discovery ile s3 ün özellikleri aynı hatta disconun artıları var.. demekki senin telefonun değeri 1800 lira... :))

Aynen sizin tel ne?

G2 32 gb siyah 1000 tlye aldim

• Demişler ki 60p de full hd çekiyor isterse 8k çeksin görüntü bi ileri bi geri gittikten sonra ne anlamı var rakamların ayrıca kimse bu telefonun mikrofon kalitesinden bahsetmemiş berbat berbat bir kalitesi var mikrofonun özellikle ses kayıtlarında iphone5 (lg g2 32gb kullanıyorum) ile karşılaştırın sanırım lg mikrofon için noise gate e benzer bi mekanizma kurmuş ama olmamış lg malesef.
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    fotograflar gayet net. zaten bu sensor ve lens konbinasyonu ile ancak bu netlige ulasilabilir heralde. bu arada, ucretli bir uygulama ama perfectshoot unlimited ile de cok net fotograflar elde edebilirsiniz. ayrica ekranda bir bolgeyi secip exposure ve focus lock yapabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bodylove_58

fokus tan ziyade benim çektiğim fotolardada çektiğim karedeki en ufak hareketlerde dahi dağılmalar oluyor. özellikle bebeğimi çekerken en ufak kafa sallamasında hemen foto bozuluyor. acaba sizdede bu sorun varmı? spor modda denedim sonuç yine aynı.

Aynı dertten bende muzdaribim bizim ufaklık hafiften kıpırdıyor resim dağılıyor.bu lg g2 lerin hepsimi öyle yoksa bizimkisindemi bir problem var.
  • ramses-59 kullanıcısına yanıt
    hepsi böyle, akıllı moda ya da çoklu çekim moduna alıp öyle çekin
  • Exelance60 E kullanıcısına yanıt
    Tam hort yazdim deprem oldu az daha cevap yazma zevkinden mahrum kalacaktim. Kardes G2 lollipop guncellemesi aldi ve Marshmallow dedikodulari hala taze. Cihaz da taş gibi. Maşallah.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.