Şimdi Ara

Lg g2 camera focus sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonu bugun aldim her boku denedim.
    Eve geldim ama camera inanilnaz kotu cikti.
    Sabah 2-3 resim cekmistim fena degildi.
    Video cok kotu focuslamiyor sizde boylemi.
    Sizde boyle bir sorun varmi

• Cok enteresan ayni sorun bende de var. Ozellikle flasli resimlerde sacmaliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMIKRON

Slm millet

benim yorumlarımı okusaydın bu telefonu almazdın at üsküdarı çoktan geçti artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizardofGB

quote:

Slm millet

benim yorumlarımı okusaydın bu telefonu almazdın at üsküdarı çoktan geçti artık...
    kimsenin gazına gelmeye gerek yok her profesyonel kamera gibi bu da loş ortamlarda mükemmel çekim yapamıyor , foto çekerken odaklanma orta kısma yapıldığından nesneyi ortalayın hareket ettirmeyin bu .... şu ana kadar akıllı telefonlar içerisinde en iyi performansa sahip ois destekli kaemra bilmeyen boş boş yorum yapmasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: trfenerbahcem

kimsenin gazına gelmeye gerek yok her profesyonel kamera gibi bu da loş ortamlarda mükemmel çekim yapamıyor , foto çekerken odaklanma orta kısma yapıldığından nesneyi ortalayın hareket ettirmeyin bu .... şu ana kadar akıllı telefonlar içerisinde en iyi performansa sahip ois destekli kaemra bilmeyen boş boş yorum yapmasın...

Alıntıları Göster
    Güncelleme ile düzelir, esas soru güncelleme ne zaman verir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunay

Güncelleme ile düzelir, esas soru güncelleme ne zaman verir ?

Alıntıları Göster
    sabah çekimleri süper diyecek yok hem video hemde resim
    ama video da 60 fps de aksamları başarısız maalesef odaklanmıyor.
    İnş. guncelleme ile duzelir ama diğer özlellikeri ile super bir telefon.
  • quote:

sabah çekimleri süper diyecek yok hem video hemde resim
    ama video da 60 fps de aksamları başarısız maalesef odaklanmıyor.
    İnş. guncelleme ile duzelir ama diğer özlellikeri ile super bir telefon.

Alıntıları Göster
    güncelleme ile düzelecek şeyler bunlar merak etmeyin çözülür. ama güncelleme geç gelebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

güncelleme ile düzelecek şeyler bunlar merak etmeyin çözülür. ama güncelleme geç gelebilir..

Alıntıları Göster
    s3 için 4.2.2 gibi bekleyeceksek yandık :)
    inş. kısa zamanda gelir.
  • quote:

Slm millet

Merhaba,

LG G2 nin 1 haftadır ANA KONUSU var DH de , burada cvp / çözüm arasanız .
  • OMIKRON kullanıcısına yanıt
    Slm, daha önce video camera kullanmış mıydınız yahut video çekimi yaptınız mı?
    Bendeki cihazda bu bahsettiğiniz sorunlar yok denecek kadar az olan kısmı da ben müdhale edip düzeltiyorum.
    Belki cihazınızda sorun vardır. Bu kadar "kötü" olması mümkün mü, onca da inceleme yapıldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Bendeki cihazda bu bahsettiğiniz sorunlar yok denecek kadar az olan kısmı da ben müdhale edip düzeltiyorum.
    Belki cihazınızda sorun vardır. Bu kadar "kötü" olması mümkün mü, onca da inceleme yapıldı...

Daha önce s3 vardı onda bu kadar focuslama sorunu olmuyordu.
    Sabahları sorun yok.
    Birde sorun varsa nasıl anlayacağım ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

yahu adam mercimek kadar lensi olan cep telefonuyla 60 fps full hd video cekiyor, bunu da aksam (bir anlamda yetersiz isikta) yapiyor, bir de kusurlu bu diyor.

sen ve senin gibiler icin eos 5d var arkadasim. onunla istedigin ortamda, istedigin isikta, istedigin videoyu cekersin. ben telefonun performansinin yeterli oldugunu ve hatta bir telefon icin fazla dahi oldugunu dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: placan

yahu adam mercimek kadar lensi olan cep telefonuyla 60 fps full hd video cekiyor, bunu da aksam (bir anlamda yetersiz isikta) yapiyor, bir de kusurlu bu diyor.

sen ve senin gibiler icin eos 5d var arkadasim. onunla istedigin ortamda, istedigin isikta, istedigin videoyu cekersin. ben telefonun performansinin yeterli oldugunu ve hatta bir telefon icin fazla dahi oldugunu dusunuyorum.

Soruyoruz işte kardeşim Allah Allah
    Başkalarında varmı boylemi değilmi.
    Kusurlu lafına nerden uydurdun onuda anlamadım.Ben gayet memnunum
    Birtek focus sorunu, bende varsa servise götürürüm. Bu kadar
    eos 5d falan demiş birde yaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: placan

Hocam Eos 5d ile de istediğini yapamazsın, her makinanın bir sınırı var Mark serileri boşuna mı çıkıyor, teker teker eksik gideriyor

• Kamera cok yavas odaklaniyor bir objeye, netlestirene kadar pozu kacirmis oluyorsunuz. Fotograf cekerken seri degil.makine.. karanlik ortamlarda Samsunglarda ekrana dokununca flashi acip odakliyor oyle cekiyor, g2 ise flashi acmadan cekmeye calisiyor ve odaklayamadigi icin sacma bir foto cikiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihdr

Kamera cok yavas odaklaniyor bir objeye, netlestirene kadar pozu kacirmis oluyorsunuz. Fotograf cekerken seri degil.makine.. karanlik ortamlarda Samsunglarda ekrana dokununca flashi acip odakliyor oyle cekiyor, g2 ise flashi acmadan cekmeye calisiyor ve odaklayamadigi icin sacma bir foto cikiyor
    Mesajım bulunsun. Telefonu alma arefesinde benim için en önemli olan kamera performansını iyi araştırmalıyım.

• Beyler cameranin odaklanmasi mekanik bi olay değil mi? Güncelleme ile nasıl düzelir ki?? S3te bu sıkıntı vardı demiş arkadaşlar. Onda güncelleme ile geçti mi acaba??
  • fatihdr kullanıcısına yanıt
    Soba mı bu?
  • Akşam flash li çekilen resimlerde en iyi samsung cihazları odaklanıyor bende htc one var oda flash siz odaklanmaya çalışıyor ortaya çok saçma resimler çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomenore

Akşam flash li çekilen resimlerde en iyi samsung cihazları odaklanıyor bende htc one var oda flash siz odaklanmaya çalışıyor ortaya çok saçma resimler çıkıyor
    Lütfen artık anlayın şu anda SAMSUNG en iyisi. Anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Telefondan anlayan birisi Lg'yi bilir ve almaz zaten. Bilmeyenler için açıklama yapayım. Lg yazılım desteği sıfır olan ve servis sıkıntısı olan bir markadır. Telefonuzu orjinal servisine gönderin geldiğinde bakın parça çalmışlar. G2'yi alanlar çok pişman olucak. O kamera sorununuda yazılımla çözmek zor odaklama sorunu var cihazda. 1 sene güncel kullanırsınız daha sonra yazılım diye ağlamaya başlarsınız. Tıpkı ics de olduğu gibi G2'yede aynısı olucak. Ben samsung fancısıda değilim apple düşmanıda değilim. Ben ip5'de kullandım ama küçük ekrana dayanamadım. Apple ne zaman ekranı büyütür bende o zaman iphone alıcam.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.