Şimdi Ara

LG G2 ( D802 ) 32 GB Root Olmuyor..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim sormak istediğim bir sorum olacak.Yardımcı olan arkadaşıma şimdiden tesekkur ederim.Ben Lg G2 32 GB kullaniyorum.Lg Flash programı ile Almanya 20A 4.4Rom u yükledim.Download modda root yazısını görebiliyorum,üstelik menüde superuser uygulaması yükleniyor fakat yazılım root olmuyor.4.4 rom root yapan arkadaşım varsa yardımcı olursa memnun olurum.

• 4.4.2 ıcın root cıktmadıgından olabılır

root ıcın once 4.2.2 ye donuceksın trwp den 4.4.2 yı yukleyıp sonra supersu yu yuklemen gerekıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

4.4.2 ıcın root cıktmadıgından olabılır

root ıcın once 4.2.2 ye donuceksın trwp den 4.4.2 yı yukleyıp sonra supersu yu yuklemen gerekıyor

Evet kardeşim Flash Tool ile onuda denedim ama maalesef olmadı.Telefonun şarjı full olmasına rağmen Telefonun şarjı yetersiz diye saçmalıyor ve kesiyor işlemi
  • Root olmuyor 4.4.2 root yok ben geri döndüm 4.2.2 ye 4saat uğraştim kitkat a root yapamdım trwp den olmadı bekliyorum yakında gelir insallah root olmazsa kalirim 4.2,2 de root suz telefon kullanmam root çikarsa paylaşım yaparsanız sevirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuralkan55

Root olmuyor 4.4.2 root yok ben geri döndüm 4.2.2 ye 4saat uğraştim kitkat a root yapamdım trwp den olmadı bekliyorum yakında gelir insallah root olmazsa kalirim 4.2,2 de root suz telefon kullanmam root çikarsa paylaşım yaparsanız sevirim

OTA 4.4.2 den geri nasıl döndün kardeşim?Onuda denedim yapamadım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.