Şimdi Ara

Lg G2'de Whatsapp Bildirim Sorunu Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Herkese iyi günler ve iyi forumlar diliyorum. G2 kullanan arkadaşların büyük sıkıntılarından biridir whatsapp bildiriminin tuş kilidi kapalıyken gelmemesi bunun çözümünü buldum sanırım
    Anladığım kadarıyla sorun telefonda değil arkadaşlar sorun whatsapp ayarlarını yapamamızdan kaynaklanıyor:))

Sıra ile anlatıyorum arkadaşlar;
    1.whatsapp!a giriyoruz arkadaşlar,
    2.whatsapp ana sayfası açıldığında telefon ekranımızda ki 3 çizgi simgesine basıyoruz,
    3.Açılan sekmeden ayarlar sekmesine tıklıyoruz,
    4.Ayralar sekmesinden bildirimleri seçiyoruz,
    5.Mesaj bildirimlerinin altında ki sekmeden 'Açılır Pencere Bildirimi'ni Her zaman göster olarak seçiyoruz.
    6bu İşlemi yaptıktan sonra kilit ekranında iken whatsapp bildirimi alabilirsiniz.
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

• the desihner T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar konu hakkında yardımcı olamadım heralde ?konudan kimse faydalanamadı mı ?
  • the desihner T kullanıcısına yanıt
    Evet bende de vardı bu sorun ama bu ayar sanki başka bir opsiyon gibi yani forumdaki hızlı cevapla özelliği gibi hemen cevap yazmak için gibi geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama böyle yapınca bildirim pencere olarak açılıyor, ben telefona mesaj nasıl geliyorsa öyle gelsin istiyorum. Bilmem anlatabildim mi?
  • Bu dedigin bildirimin geç gelmesinin çözümü degil arkadasim. O G2 nin yazilimsal optimizasyon sorunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buraxlive

Bu dedigin bildirimin geç gelmesinin çözümü degil arkadasim. O G2 nin yazilimsal optimizasyon sorunu.

bu sadece g2nin sorunu değil arkadaşımda nexus 4 var aynı şey onda da oluyor neden böyle bilmiyorum ama sadece g2nin sorunu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aquarius man

quote:

Orijinalden alıntı: Buraxlive

Bu dedigin bildirimin geç gelmesinin çözümü degil arkadasim. O G2 nin yazilimsal optimizasyon sorunu.

bu sadece g2nin sorunu değil arkadaşımda nexus 4 var aynı şey onda da oluyor neden böyle bilmiyorum ama sadece g2nin sorunu değil.

Bu soruna söyle bir çözüm buldum. Ayarlar>uygulamalardan fazlalik gördügüm bütün uygulamalari devre disi biraktim. ayrica butun uygulamalardaki "bildirimleri göster" isaretini kaldirdim dün geceden beri bütün mesajlari anlik aliyorum.
    Not: Mesela facebook, forsquare gibi uygulamalara gelip bildirimleri gösteri kapatirsaniz üst barda bildirimleri göremezsiniz. bildirimlerini kacirmak istemediginiz uygulamalari açik birakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buraxlive -- 2 Haziran 2014; 15:44:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Samsung klavye de emoji sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun Sony Xperia Z telefonumda da vardı. Şöyle çözdüm.

Ayarlar / Depolama

Buraya girince;

Arka plan verilerini kuyruğa al seçeneği var. Pil tasarrufu yapmak için belli aralıklarla geri plan kontrollerini gerçekleştiriyor. Bundaki işareti kaldırdığım zaman anında kontrol yaptığı için sorun düzeldi.

İlgilenenlerin dikkatine.

Selamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.