Şimdi Ara

Lg g2 fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Lg g2 kullanicisiyim uzun zamandır. Telefonda marvel contest of champions adli oyunu oynuyorum. Şoyle bir sorunum var oyuna ilk girdigim de oyun cok akıcı bir sekilde oynaniyor. Fakat 1 dövüş yapip yeni bir dövuse girince oyun ilk dovus gibi akıcı olmuyor. Oyunu kapatip açtığımda yine aynı. Ilk dovus akıcı sonrasında kasarak oynanıyor. Bu sorunu hallederim diye root atıp dorimanx kernel yukledim. Dorimanx den her türlu ayarlamayi yapiyorum ama asla ilk dovusteki gibi olmuyor. En son fps degerlerine baktim ve oyuna ilk girdigimde fps 45 50 57 seviyelerinde dolasiyor fakat ilk dovusten sonra fps 31 33 ten yukari çıkmıyor. Yabanci bir kac forumda bu sorunu yasayanlara rastladim fakat cevap alamamıslar. Bu neden kaynaklanabilir sizce ?
    Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefon biraz eskidi hocam ondandır
  • Cihaz isinmadan dolayi throttle'ye neden oluyordur muhtemelen. Akici sekilde oyunun ilk kismini oyna, FPS dususu yasadigin an ekrani kapat, bekle 10dk, sonra actiginda akiciysa isi kaynakli olabilir. Ram yonetimi kotuyse ilerledikce sen Ram dolup takilma yapiyor da olabilir, tum uygulamalari kapatip oyunu ac oyle dene bide.

• Isınmadan olacağını zannetmiyorum. Çünkü oyunu yarım saat oynayayım telefon ısınıyor. o anda oyunu kapatıp açtığımda yine ilk dövüşte fps 50-60 ondan sonrası 30. her dövüşten sonra sahne geçişi oluyor. O anda oluyor ne oluyorsa.
  • _blero_ _ kullanıcısına yanıt
    Oyunun LG G2 uzerindeki optimizasyonu yetersiz o zaman..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.