Şimdi Ara

LG G2 - Galeri ve Müzik Çalar sorunu Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce galeride klasörler halinde resimlerimi görebiliyordum. Ancak artık sadece yeni çektiğim resimler galeride gözüküyor. Telefonun daha önce kendi çektiği resimleri bile bu klasöre koyduğumda görmüyor. Farklı bir galeri uygulamasıyla denediğimde (QuickPic) hiç bir sorun yok. Ancak telefonun kendi galeri uygulamasında bir türlü görmüyor. Telefona Factory Reset bile attım ama aynen devam ediyor sorun. Farkettim ki sadece resimlerde değil müziklerde de böyle bir durum var. MP3 olmasına rağmen sanki yokmuş gibi göstermiyor. "Poweramp" uygulamasıyla ise klasördeki müzikleri sorunsuz dinleyebiliyorum. Daha önce böyle sorun yaşayanlarında olduğunu okudum. Ancak net bir sonuç alanı bulamadım. Daha önce başına gelen ve çözen ya da bir önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. (Müzikler ve Resimler olması gereken klasörde.)
    Teşekkürler.

• neshther33 N kullanıcısına yanıt
    Gleriyi açtığında seçenekler kısmında albüm gizle göster olayı var, belki bazı albümleri gizlemiş olabilirsiniz?
  • Lucterian kullanıcısına yanıt
    O seçeneği biliyorum ancak herhangi bir klasör gizli değil :( Dediğim gibi sadece resimler değil MP3 çalar müzikleri de görmüyor. Çok garip. 3.parti yazılımlarla kullanıyorum.
  • neshther33 N kullanıcısına yanıt
    Açıkçası başka birşey gelmedi şimdilik aklıma, belki başka bilen vardır diye uplayalım konuyu
  • aynı problemi bende yaşıyorum ancak hiç bir çözüm bulamadım.ama şunu fark ettim.telefonu sıfırladıktan sonra resimlerim ve müziklerime erişebiliyorum.daha sonra telefon standart programlarını güncellemek istedi izin verdim,güncellemeden sonra gitti resim ve müzikler.sanırım bir uygulama kendini güncellemesiyle bu hata beraberinde geliyor.hangi uygulama olduğunu yakalamaya çalışıyorum.lg ye servise yolladım.lg nin verdigi cevap belki anakartı değiştiririz.sanırmı çok bilindik bir problem değil şu zamanlar.
  • Selam arkadaslar ayni sorunu bugun bende yasadim
    Ne yaptiysam olmadi, telefon hicbirsekilde mp3 ve jpeg leri gormuyor , es file explorer ile hepsini goruyorum tum dosyalar yerinde ancak sunu farkettim, camerayla yeni bir fotograf cektigimde galeride gorunuyor, es file explorer ile eski fotograflarin arasinda da gorunuyor ancak son cekilen fotografin on izlemesi es file exporer da var iken, eski goruntulerin on izlemesi yok. Bu bi virus yuzunden olabilirmi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombi_80 -- 1 Ağustos 2015; 2:07:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu telefonu formatmadan çözebilirsiniz hava teması diywe bir uygulama var ilk onu devre dışı bırakın ayarlardaon sonra verilerini silin birdahanada kullanmayın onu devre dışı bırakamıyorsanız hava durumunun ön belleiğii silin vidgetleri filan varsa kaldırın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A5 ile Bluetooh Müzik Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Galaxy S10 da FM Radyo var mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var arkadaşlar dün gece yola çıkarken 3-4 klasör şarkı attım music klasörüne. Ve power amp dışında müzik çalar görmüyor şimdi tatildeyim bir hafta müziksiz kaldım. Power amp ye de para verdim ama bi alışamadım

• Konuyu hortlatmam gerek çünkü bu sorunu yaşayan arkadaş çok ve googlede aratınca direk bu konu çıkıyor, umarım sorunu yaşayanlar bu mesajı görür . Yapacağınız şey çok çok basit şu videodakini yap;https://www.youtube.com/watch?v=ZOUFePpIGso sonra galeri gelsin

Müzik olayı içinde poweramp indirin ordan dinleyin.

-VİDEO BENİM DEĞİLDİR -
  • Abiler arkadaşlar ben telefon tarayıcısını açıyorum google arama yapmiyor ama gizli sekmede veya internet çubuğunda arama yapılıyor bu sorunu yaşayan var mı yardımcı olabilck biri ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.