Şimdi Ara

LG G2 GÖRÜNTÜ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G2 telefonumda görüntü ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Genelede ekranı açtığımda oluyor. Ekran açılınca altta, normalde olması gereken görüntünün katlanmış hali; üst kısımda ise siyah ekran üzerinde tek piksel boyutunda renkli noktalar var. Eğer ekran açıkken sorun başlıyorsa, önce ekranın altı titremeye başlıyor. Sonra üstte anlattığım gibi oluyor. Ekran hariç her şey çalışıyor. Ekran kilidi desenini çizebiliyorum, ekranı açıp kapatabiliyorum, gelen aramaları cevaplayabiliyorum. Sorun öncelerde, yüksek performans gerektiren oyunlardan sonra oluyordu.(Gta San Andreas, Asphalt 8 gibi) Şimdi ne zaman olacağı belli değil. 2-3 dk sonra görüntü yine düzeliyor. 4.4 güncellemesini bekliyorum. Belki düzelir. Fotoğraflardan daha kolay anlayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer sorununuzun fotoğrafını atarsanız daha iyi anlayabiliriz. Ayrıca sorununuz donanımsal olabilir. Kitkat ile düzelir diye pek umutlanmayın derim ben.
  • İşte böyle.
     LG G2 GÖRÜNTÜ SORUNU
  • morosh M kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzu daha fazla bekletmeden servise gönderin derim. Lg Türkiye garantisi altında mı bari?
  • Evet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    LG G2 KAMERA LEKESİ SORUNU!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.