Şimdi Ara

LG G2 GPS Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-2 hafta önce LG G2 aldım. Paralel ithalat.

Ne yaptıysam şu GPS çalışmıyor. GPS konum bilgisini alamıyorum. Ürün delta servis garantili. GPS durum uygulamasını kurdum sürekli aranıyor diyor birşey bulduğu yok :(

sim kartına kadar değiştirdim bir türlü sonuç alamadım. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aşırı sinirim bozuluyor.

• Hocam bu saatte kim bakarki foruma :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba gps mi çalışmıyor yoksa kullandiginiz programmi hatali? 1 Ayarlardan gps acikmi? 2 kapali ortamdami acik havada mi deniyorsunuz? 3 diger gps kullanan bir program veyA harita ile denedinizmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aramada bu konu çıktığı için yazayım.. Yoksa şurda konusu var.. ( LG G2 Teknik Konu Link). Telefon yazılımları ihraç edildikleri ülkelere göre düzenlenir.. Paralel ithalat olan cihazını tr ye göre düzenlenmemiş olup içinde kullanılan baseband (root edip değiştirebilirsiniz) ve yazılım özelleştirmeleri cihazın geldiği ülkeye göre düzenlenmiştir.

Veya romunuzu değiştirip Tr romu kurabilirsiniz veya çok sayıdaki romdan birini seçip kurabilirsiniz.. indirme linkleri nasıl yapacağınızı şuradan öğrenebilirsiniz. (LG G2 Rom Paylaşım ve Anlatımı)

• itsthehallowman cevap için çok teşekkürler hocam. Root ettikten sonra custom room yüklemek istemiyorum. Bahsettiğiniz ülke ayarlarını nasıl değiştirebilirim? Sadece GPS çalışsa yeterli benim için.

Tşkler...
  • cihazın bence en kötü tarafı gps
    hiç hoşlanmadım konumlamasından. hep hatalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.