merhaba arkadaşlar. malum g2 aldık bir hevesle ve stok romda biraz kullanınca dayanamayıp root yapıp rom yükleyim dedim. ancak dün root yaptıktan sonra dalgınlıkla rom yukledım sandım ve wipe cahe, daldik, data yaptım ve cihazı tekrar açınca LG ekranı geldi ama hemen siyah ekran olup uyarı ışıgı aralıklı yanıp sonmeye başladı. TWRP girebiliyorum. hatta download moda bile alabiliyorum. ancak defalarca hard reset denememe rağman hemen beni TWrp atıyor. ayrıca rootdan sonra back up da aldım. backup dondurdunce gene LG ekran 3 sanıye durup siyah ekran olup ışık yanıp sönüyor. dünden bu yana uğraşmalarım boşa çıktı. lg teknin konuda flash tool ile download mod la kdz yükleyim dedim olmadı. usb sürücülerini yüklediğim halde yinede yapmadı. cihaz brick olmadı ama ne rom yukleye biliyorum, nede eski stok roma dönebiliyorum. xda dan incelemelerime rağmen yinede beceremedim. eksik bir şey yaptım diye pc format atıp tekrar herşeyi temiz kurup denedim ama başaaramadım. bu konuda yardım edecek beni yönlendirecek biri olursa çok makbule geçer.
otg kablonuz varsa onun ıcıne rom dosyasını atıp costum rom atabılırsın.
yada tot yontemı ıle rom atabılırsınız.
teknık konuda mevcut
malesef otg kablom da yok. başka şekilde yapabileceğim bir yöntem yok mu acaba?????
eğer cidden bu sorunumu çözecekse gidip alırım. cidden sinirim bozuldu bu yüzden dunden beri sayısız küllük doldurup boşalttım. başarısızlık bir yana beceriksizliğime sinirleniyorum.
albright
kullanıcısına yanıt
evet sorununuzu cozer. 1 adet edının boyle durumlarda yardımcı oluyor :)
şimdi çıkıp alıcam. daha sonra buradan işlemleri bitirince bilgilendirme yaparım. ayrıca brick sorunuda çözülebiliyormu acaba g2 de.
albright
kullanıcısına yanıt
kolay kolay bırck edemezsınız :) anca soft bırck olur
kurtarırız telefonu her turlu
Hocam bende de benzer durum olmuştu, rom sonrası komple wipe yapmıştım telefon hiç açılmıyordu lg logosunda takılı kalıyordu. Tot dosyası ile yükleme yaptım düzeldi. Tot dosyası ile yalnız açılışta vodafone logosu gelen bi sürüm yüklemiştim kodunu unuttum, sonrasında tekrar recoveryden istediğim romu flashladım. Bu arada kdz dosyasıyla rom yüklemeyi bende becermemiştim ve baya canım sıkılmıştı.
öncelikle sorunum halloldu. malum OTG kablosu cihaz açılmamasına birebir. eger recowery menuye erişiminiz varsa iş rahat. eğer cwm ve twrp yoksa sadece download menuye girmeniz gerekiyor. dow. menuden flaslama denedim olmadı yada ben beceremedım. ama teknik konuda adım adım yapılarak uygulanabilir.
Twrp recovery flashlayın telefona. Otg kablo ile aktarın. Sonra aşağıdaki işlemi uygulayın. Dikkat edin arada boşluk var bazı yerlerde.
Advantage altında terminal command kısmına alttaki kodu girin
Sonra download mod'a almayı deneyin. ondan sonra flashlama yapılabilir.
recovery yüklü ama OTG görünmüyo derseniz eğer TWRP açılınca Mount a gir. kutucuklarda OTG işaretli olmalıdır. sonra ise sisteme geri donun ( dosyalar sdcard da görünür, ama siz sdcard ın bir üst menüsüne dönün). install- usb otg- sonra rom kurulabılıyor. benim işim halloldu umarım sizinde bu tip sorununuz olmaz, olursa ben bu şekilde çözdüm. extra sorun yaşayan olursa burdan yazabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme