Şimdi Ara

LG G2 İMEİ '0' NULL-ŞEBEKE HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG G2 Model telefonumun imeisi uçtu. Yani *#06# tuşladığım zaman "0" Null olarak Gözüküyor. Sahte Klon İmei değil. Ama neden olduğunu anlayamadım. Rom Root işiyle de uğraşmam. Garantiye gönderdim ama Şebeke Testleri yapıldı Yazılım Yüklendi yazıyor ama hiçbir şey yapmamışlar. Bu 3. gidişi garantiye. Tekrar gönderirsem 4. kez olacak. Servise göndermek istemiyorum. Lütfen yardım edin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatxp635 -- 27 Ocak 2015; 16:12:06 >

• Orjinal romu odinden flashla sıkintın cozulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Flash Tool İle Orijinal romunu atmıştım. Üstüne garantiye yolladım orada da yazılım atılmış ama hiçbi şey olduğu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatxp635 -- 27 Ocak 2015; 16:59:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatxp635

Hocam Flash Tool İle Orijinal romunu atmıştım. Üstüne garantiye yolladım orada da yazılım atılmış ama hiçbi şey olduğu yok.

4.kez giderse degisim isteme hakkin var diye biliyorum alakasi yok ama baska hat tak oyle dene belki kendine gelir diye umuyorum gelmesse garanti 20 is gunune kadar degistirmek zorunda ithalatsa sıkıntiya sokar .

• Hocam Başka hat taktım o da olmadı maalesef. Yine de Teşekkürler..
  • Imei atcan tele yoksa olmaz efs yedekleri bu durumlar icindir

• Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    kardeşim imei nasıl attırcaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yurtdışı IMEI klonlu g2im vardı kitkattı lollipopa güncelledim IMEI gitti null yazıyor, daha sonra kitkata döneyim dedim, 20c romunu yükledim nasıl olduysa hiç bir fiziksel darbe almadığı halde dokunmatik sapıttı, telefon kapanmaz oldu kapatıyorum kendi geri açılıyor ne yapmalıyım lütfen Allah rızası için yardım edin hayattan bezdim, kafayı yiyeceğim, lollipoptan vazgeçtim IMEI li olsun şu dokunmatik düzelsin yeter ne yapmalıyım

• Selam arkadaşlar. Benim de yurtdışı klonlu G2'im var. Lollipop rom yükleyince imei uçtu. Telefonun arkasında imei nosu var. Bunu nasıl geri girebilirim? Yardımcı olursanız minnet duyarım...
  • Selamlar aynı sorunla 2 gün önce bende karşılaştım. Telefonum Lg türkiye garantili fakat garanti bittiği için iyi bir tamirciye götürdüm. 2 gün uğraştılar yeni yazılım falan yüklediler. Maalesef olmadı. Base band sürümüde silinmiş. Sim kartı görmüyor şu anda. Küçük bir tablet oldu. :-) Bende bugün hepsiburadadan G4 sipariş verdim. Inşallah pişman olmam. G2 den yaklaşık iki buçuk senedir çok memnundum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmerak -- 6 Nisan 2016; 15:34:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmerak

Selamlar aynı sorunla 2 gün önce bende karşılaştım. Telefonum Lg türkiye garantili fakat garanti bittiği için iyi bir tamirciye götürdüm. 2 gün uğraştılar yeni yazılım falan yüklediler. Maalesef olmadı. Base band sürümüde silinmiş. Sim kartı görmüyor şu anda. Küçük bir tablet oldu. :-) Bende bugün hepsiburadadan G4 sipariş verdim. Inşallah pişman olmam. G2 den yaklaşık iki buçuk senedir çok memnundum.

Sorun EFS klasörünün silinmesinden kaynaklanıyormuş. Snapdragon QPTS programı ve İmei convert programıyla çok rahat yapılabiliyormuş. Ben de servise verip yaptırmıştım. Anakartı ücretsiz değiştirmişlerdi. Zaten sonradan tüketici hakem heyeti yoluyla Fatura fiyatını alıp bir nevi iade etmiş oldum.

• polatxp635 kullanıcısına yanıt
    Telefonum G2 D800 5.0.2 sürümü yüklü, Eklediğim resimlerde göreceğiniz üzere, Ag modu diye bişey yok bende lte yok sim kartım 4,5 g uyumlu ve ben bi türlü lte göremedim letconfing dosyasını yükledim yine olmadı ve güncellememde lte ile ilgibi bi güncelleme yok ne yapmalıyım, yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
    Bu mesaja eklenen görseller:

LG G2 İMEİ '0' NULL-ŞEBEKE HATASI LG G2 İMEİ '0' NULL-ŞEBEKE HATASI LG G2 İMEİ '0' NULL-ŞEBEKE HATASI

• quote:

Orijinalden alıntı: depar63

Telefonum G2 D800 5.0.2 sürümü yüklü, Eklediğim resimlerde göreceğiniz üzere, Ag modu diye bişey yok bende lte yok sim kartım 4,5 g uyumlu ve ben bi türlü lte göremedim letconfing dosyasını yükledim yine olmadı ve güncellememde lte ile ilgibi bi güncelleme yok ne yapmalıyım, yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
    Bu mesaja eklenen görseller:

LG G2 İMEİ '0' NULL-ŞEBEKE HATASI LG G2 İMEİ '0' NULL-ŞEBEKE HATASI LG G2 İMEİ '0' NULL-ŞEBEKE HATASI

At&T telefonu olduğu için engelleme vardır. D800 için başka oparatör romu olmayan normal bir rom at. Mesela Cloudy, Optimus vs. vs. Veya olursa 3845#*800# yap network mod benzeri bi şey olması lazım Rat Selection a basıp Only LTE yi işaretlemen gerek. Olmaz ise başta yazdığım gibi başka rom at. Piyasada G2ye birçok rom var. At birini bak keyfine..

• polatxp635 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilginizden dolayı çok teşekkürederim kardeşim, işin ilginç yanı bu telefon engelleme ve tuhaflıklarla dolu mesela bahsettiğiniz Rat Selection menüsüde bende yok gizlenmiş mi artık, kendi internetimi laptopmda paylaşamıyordum neyseki onu rotla ve bi program yardımıyla zorbela yaptım, rom olayına gelince bi kez denedim telefon çöplük oldu servis uzun uğraşlar sonunda bu roomu yokledi, ben buna rom yüklemeyede korkuyorum kolay kolay hiç bir romu kabul etmiyor, mutlaka yüklemede olur olamaz hatalar veriyor, ayrıca rom yükleme şu AT&T belesının engelinden beni kurtaracakmı eğer öyleyse, bunlar ilgili sağlam bi rom yükleyeceğim indirebileceğim bi lnk verebilirsen yinede denerim, ve tekrar teşekkürler ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.