Bildirim
LG G2 imei sorunu acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cihazın imei si Değiştirilmiş yurt içi cihaz olarak aldınız galiba cihazı hemen iade edin.Ayrıca fatura olmadan telefonun garantisi kaç ay kalmış bunu bilemezsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım. Çok teşekkür ederim hemen iade edeceğim. Benim aklıma da kapak mı değişti acaba diye gelmişti. -
Yurtdışı IMEI klonlu g2im vardı kitkattı lollipopa güncelledim IMEI gitti null yazıyor, daha sonra kitkata döneyim dedim, 20c romunu yükledim nasıl olduysa hiç bir fiziksel darbe almadığı halde dokunmatik sapıttı, telefon kapanmaz oldu kapatıyorum kendi geri açılıyor ne yapmalıyım lütfen Allah rızası için yardım edin hayattan bezdim, kafayı yiyeceğim, lollipoptan vazgeçtim IMEI li olsun şu dokunmatik düzelsin yeter ne yapmalıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnan hiçbir fikrim yok dostum :( ama telefondan anlayan bir telefoncuya götürmen tavsiyem olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X