Şimdi Ara

Lg G2 Kamera ve Ses Sorunu Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar.Ben bu hafta içerisinde Lg G2 almayı planlıyodum.Ama Birçok yerde ses sorunu ve kameranın odaklama sorunu olduğu yazıyor.Tam hangi telefon alacağıma karar vermiştim bu muhabbet çıktı.
    Sizce bu sorunlar çok önemli midir?
    Güncelleme ile düzeltilebilirmi?

Yardım ederseniz sevinirim

• Kamerada birkac modda sorun var. Ama yazilimsal. Cunku akilli cekimde yag gibi akiyor. Video cekimindede normal mod disinda fps dusmesi duger modlarda yok. Ses olarak ne problemi varmis cihazin. Note3den iyi ses veriyor. Ayrica kulaklik cikisi olarak rakipsiz. 192khz 24 bit ses cikis destegine sahip tek tel. Adam gibi kulaklikla rock in roll bile yaparsin. Dedigim gibi guncelleme ile duzelur kamera. Cunku htc one'da kronik kamera pembelesmesi vardi. Guncelleme e giderdiler. Cihaz 10 numara! Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Kamerada birkac modda sorun var. Ama yazilimsal. Cunku akilli cekimde yag gibi akiyor. Video cekimindede normal mod disinda fps dusmesi duger modlarda yok. Ses olarak ne problemi varmis cihazin. Note3den iyi ses veriyor. Ayrica kulaklik cikisi olarak rakipsiz. 192khz 24 bit ses cikis destegine sahip tek tel. Adam gibi kulaklikla rock in roll bile yaparsin. Dedigim gibi guncelleme ile duzelur kamera. Cunku htc one'da kronik kamera pembelesmesi vardi. Guncelleme e giderdiler. Cihaz 10 numara! Tavsiye ederim.

Çok saol bu arada ses olarak ahize sesinden bahsetmiştim.Biraz boğuk geliyor diyorlar.Peki telefonun yanında gelen quadbeat 2 kulaklıklar nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender0898

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Kamerada birkac modda sorun var. Ama yazilimsal. Cunku akilli cekimde yag gibi akiyor. Video cekimindede normal mod disinda fps dusmesi duger modlarda yok. Ses olarak ne problemi varmis cihazin. Note3den iyi ses veriyor. Ayrica kulaklik cikisi olarak rakipsiz. 192khz 24 bit ses cikis destegine sahip tek tel. Adam gibi kulaklikla rock in roll bile yaparsin. Dedigim gibi guncelleme ile duzelur kamera. Cunku htc one'da kronik kamera pembelesmesi vardi. Guncelleme e giderdiler. Cihaz 10 numara! Tavsiye ederim.

Çok saol bu arada ses olarak ahize sesinden bahsetmiştim.Biraz boğuk geliyor diyorlar.Peki telefonun yanında gelen quadbeat 2 kulaklıklar nasıl?

Ayarlar kismindan ses netligi tikini kaldirinca ses normal oluyor. Bu ses netligi gurultulu ortamlarda boguk ses verip duymayi artiriyor. Kapatirsin. Kulakliklar idare eder. Aralikta da 4.4 kitkat geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımınız için teşşekür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.