Şimdi Ara

Lg g2 logoda takıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Telefonu pc suite ile 4.4.2'den lollipop sürümüne güncellemek istedim. Herşeyi yaptım. En son yükleme tamamlandı dedi. Telefonu yeniden başlattı. LG logosu geldiği yerde takıldı kaldı. Tuş kombinasyonları ile factory reset yaptım fakat aynı lg logosunda takıldı. Flash tool ile rom atacam fakat telefon kapanmıyor. Download mode a alamıyorum. Güç düğmesine bastığımda telefon yeniden başlatıyor. Şuanda hiçbirşey yapamıyorum ve telefon durdukça kendi kendine ısınıyor en sonunda yanacak

• Hocam teli pcye bağla pcde bağlantıyı koparma lg logosu gidince ses açma tuşuna bas download moda girer teli sakın pcden çekme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum çok sağol. Girdim download mode a. Şimdi düzeltmeye çalışacam
  • _blero_ _ kullanıcısına yanıt
    Hocam flash toolla yazılım yükleyeceksen cse flashı seç tertemiz kurulum yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Hocam flash toolla yazılım yükleyeceksen cse flashı seç tertemiz kurulum yapar

D802TR30c lollipop kdz flashladım yine aynı yerde takıldı. Yaklaşık 10 dkdır lg logosu geldi. Kırmızı logonun içindeki ışık dönüp duruyor :)
    Cse flash yaptınmı yaptıysan jinjin hocama pmden ulaş hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Cse flash yaptınmı yaptıysan jinjin hocama pmden ulaş hocam

Lollipop romları çalıştırmıyor cihaz. Şimdi 4.4.2 rom flashladım açıldı. Acaba şimdi lollipop rom flashlasam "normal flash" ile çalışır mı veya cloudyg2 3.3 rom ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 EKRAN KARARMA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Normal flashla yaparsan romlar arası uyumsuzluk oluyor cse flashla yapman gerekiyor g2 3.3 romu içinde biraz sıkıntılı jinjinin açtığı konu var bakabilirsin

• Bendede aynı şey oldu ama bende download mode açılmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.