Şimdi Ara

LG G2 Lollipop güncelleme YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler bugün pc suite ile güncellemeyi denedim usb ile bağlayınca sürümü kendisi buldu güncelle dedim sonra yedeklemeyi sordu onu da kabul ettim. güncellerken yaklaşık 1 saat sonra "güncellemeyi devam ettiremiyor usb kablosunu çıkarıp telefonu yeniden başlatın" uyarısı aldım ardından ne kadar denediysem olmadı. şuan telefon "firmware update" sayfasında kapatıp açsam da birşey değişmiyor. pc suite den yükleme hatalarını geri yükle yi deneyeyim dedim o da bir süre doldu ama sonra telefonda güncel sürüm yüklü diyor. şuanda bilgisayara bağlayamıyorum usb bağlantısı başarısız oluyor geri de alamıyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz?

• Siyah ekranda mı kalıyor telefon?
  • siyah firmware update ekranında kalıyor ilerleme yok sürekli %0 da
  • Hard reset denedin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hard reset de atamiyordum ayni ekrana geliyordu. Bugun garantiye götürdüm 15 dakikada yazilim yuklediler su an bir sorun yok yardimci olan herkese teşekkürler.

• hocam LG uygulama üzerinden güncellemeyi geri çekti, yoğunluk ve bazı sıkıntılardan dolayı.
  • Iste ben yaptiktan sonra guncellemeyi geri cekmeleri zaten herseye yol acti. Geri yukle deyince en guncel surumu kullaniyorsunuz falan demeye basladi. Neyseki serviste hallettim ordaki gorevli de 2 gundur sadece bu guncellemelere ugrastiklarini soyleyince sorunun sadece bende olmadığını anladim zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.