Şimdi Ara

LG G2 mi? G3(32gb) Mü? Samsung Galaxy S5 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlık biraz saçma gelebilir biliyorum:)
    benim ilk akıllı telefonum bunlardan biri olucak uzun zamandır akıllı telefonları takipte ediyorum öncelikle xperia z2 ve htc m8 i eledim sony 6 ayda amiral gemi eskitiyor ve kalıp sabun tasarlıyor,htc de aşırı pahalı

bu 3 telefon arasındayım
    Lg g2:Fiyat/performans olarak beni kendine çekiyor ama sd kart desteklememesi ve malzemesi beni soğutuyor.ayrıca aldığımda 3-4 yıl kullanmak istiyorum şuanda nokia e55 kullanıyorum mesela :) bu yüzden güncel model almak istiyorum

Lg g3:en baştan beri en çok istediğim telefon ama şu 2k ekranın kasmasından korkuyorum tasarım,kamera,ekran kalitesi vs çok hoşuma gitti ama pili az gidiyor ve 2k oyun çıktımı oyun oynanmaz deniyor seneye 2k oyun çıkarsa oyun oynayamazmıyım?

Samsung Galaxy s5:samsungların tasarımını çoğu kişi sevmesede ben seviyorum ve touchwiz bence güzel :)
    s5 te bunlar geliştirilmiş ve güzelleştirilmiş ama orda lg g3 varken s5 almak mantıksız geliyor

telefonlarda root ve rom la oynamam şuan burdakilerde oyunlarda internette gezinmede en iyi performans veren hangisi

• quote:

Orijinalden alıntı: InMyOpinion

başlık biraz saçma gelebilir biliyorum:)
    benim ilk akıllı telefonum bunlardan biri olucak uzun zamandır akıllı telefonları takipte ediyorum öncelikle xperia z2 ve htc m8 i eledim sony 6 ayda amiral gemi eskitiyor ve kalıp sabun tasarlıyor,htc de aşırı pahalı

bu 3 telefon arasındayım
    Lg g2:Fiyat/performans olarak beni kendine çekiyor ama sd kart desteklememesi ve malzemesi beni soğutuyor.ayrıca aldığımda 3-4 yıl kullanmak istiyorum şuanda nokia e55 kullanıyorum mesela :) bu yüzden güncel model almak istiyorum

Lg g3:en baştan beri en çok istediğim telefon ama şu 2k ekranın kasmasından korkuyorum tasarım,kamera,ekran kalitesi vs çok hoşuma gitti ama pili az gidiyor ve 2k oyun çıktımı oyun oynanmaz deniyor seneye 2k oyun çıkarsa oyun oynayamazmıyım?

Samsung Galaxy s5:samsungların tasarımını çoğu kişi sevmesede ben seviyorum ve touchwiz bence güzel :)
    s5 te bunlar geliştirilmiş ve güzelleştirilmiş ama orda lg g3 varken s5 almak mantıksız geliyor

telefonlarda root ve rom la oynamam şuan burdakilerde oyunlarda internette gezinmede en iyi performans veren hangisi

Arkadas lg2 kamerasi kotu, lg g3 veya s5 dersen ikisinide gordum lg g3 cok guzel onu belirteyim. S5 bana pek hos bi tel gibi gelmedi. S4 kullaniyorum... lg g3 al dusunme bile ama htc one m8 de olabilir dusun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G2 kamerasina kotu diyip m8 onermek

G2 her isini gorur bosuna para sacmaya gerek yok

• InMyOpinion kullanıcısına yanıt
    apple/SONY/HTC çok fazla telefon çıkartan bir firmalar degil samsung çok telefon çıkartıyorda ne oldu her ülkede degişik özellikte telefon çıkardıgından dolayı genellikle güncelleme yapmıyor örnek s4 mini s3 olsun güncelleme görmüyo tabii bunlar s5 çıkmaya yakın zamanlarda idi fazla uzatmaya gerek yok ben sıralamam şöyle

APPLE 6>SONY Z2>HTC M8

S5 = S4 (ARALARINDA ÇOK BUYUK BİR FARK YOK )

LG G3= LG G2 (BUNLARIN ARASINDA DA BUYUK BİR FARK YOK )

SANA KISACA LG 2 32 AL DERİM NEDENI FAZLA PARA GİTMESİN 2 AY SONRA ZATEN YENİ TELEFON ÇIKARTACAK
  • Lg G2 nin fiyatları kredi kartı kampanyaları ile bir kaç hafta öncesine göre harikaydı şimdi fazla kampanya kalmadı. Bu nedenle Lg G3 almanı tavsiye ederim. Fakat bütçe müsait değilse Lg G2 de iyi olur.
  • @denizci535 dostum dediğim gibi m8 e o parayı veremem çok lükse kaçıyo 2000 den sonrası bana birde firma garantili alıcam
    @mursan99 aldığım telefonun beni 2-3 sene götürmesi gerek bu yüzden güncel bir telefon istiyorum g2 bu kadar götürebilirmi sonuçta lg eski diye desteği keser ve android l yi falan almazsa bu kadar para verip 2-3 sene küfretmekte istemem :)
    @exelans67 hocam telefon zaten yeni çıkmadımı en az 5-6 ay vardır çıkmasına ayrıca yeni çıktımı g2 desteği kesilir buda aldığım telefonu daha çabuk eskitir.birde firmalar yaptığı son güncellemelerle eski telefonu yavaşlatıyor sanırım g2 şuan g3 ten hızlı sanırsam eğer g3 iyileştirilir ve g2 yavaşlatılırsa 2 sene root falanda yapamam hiç tecrübem yok garantinin bitmesini beklerim yani 2 sene sonrada root yapsam nolcak o telefona :D
    @Saheser bütçem g3 için müsait ama korkum g3 ün g2 den daha yavaş olması

Tüm forumdan özür diliyorum benim kadar kararsızı yoktur heralde :D

birde şimdiki telefonumda hafif çekim sorunu var lg lerde sanırsam çekim sorunu oluyomuş bu doğrumudur?

• S5 alınmaz,G3 de almazdim ben.G2 al 2 sene kullan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence bekle birde z3 gör.
  • Adam sony i kötüleyip samsungu övmüş okumayın.

• G3 32 Gb.
  • @berkem01 yorumunuz için teşekkür ederim ama neden g3 değil bunuda belirtirmisiniz fiyat konusunu sorun değil o kadar
    @corwen z3 ü gördüm ama oda çok pahalı gelicek eminim onu alıcağıma iphone 6 alırım :)
    @LawLess437 sony nin tasarımının hoşuma gitmediğini söylemiştim ama daha derine inelim dersem benim gözümde samsung sony den daha müşteri yanlısı bir firma profili izliyor samsung sony den çok telefon çıkarsada 2 büyük amiral gemisi var ve senede 1 tane model çıkartıyor sony 6 ayda bir tane amiral gemi çıkarıyor s4 çıktığında xperia z yeni çıkmıştı şimdi s5 çıktı xperia z3 çıkıyor yani firma kendi telefonunu eskitiyor ben markaya değilde özelliğine para vermek istiyorum keşke xiaomi one plus gelseydide şuan bu konuyu açmasaydım
    büyük ihtimalle zaten lg g3 alıcam samsunga bağlılık yemini etmedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: InMyOpinion

@berkem01 yorumunuz için teşekkür ederim ama neden g3 değil bunuda belirtirmisiniz fiyat konusunu sorun değil o kadar
    @corwen z3 ü gördüm ama oda çok pahalı gelicek eminim onu alıcağıma iphone 6 alırım :)
    @LawLess437 sony nin tasarımının hoşuma gitmediğini söylemiştim ama daha derine inelim dersem benim gözümde samsung sony den daha müşteri yanlısı bir firma profili izliyor samsung sony den çok telefon çıkarsada 2 büyük amiral gemisi var ve senede 1 tane model çıkartıyor sony 6 ayda bir tane amiral gemi çıkarıyor s4 çıktığında xperia z yeni çıkmıştı şimdi s5 çıktı xperia z3 çıkıyor yani firma kendi telefonunu eskitiyor ben markaya değilde özelliğine para vermek istiyorum keşke xiaomi one plus gelseydide şuan bu konuyu açmasaydım
    büyük ihtimalle zaten lg g3 alıcam samsunga bağlılık yemini etmedim :)

G3 te 2K ekran ısınmaya yol açıyor.Bunu göz önüne aldım.G2 ile arasında da ahım sahim fark yok.Ama S5 den iyi

• bence note 3 n9005

• InMyOpinion kullanıcısına yanıt
    Samsung ne yapmışta müşteri yanlısı olduğu kanaatine vardın.Adamlar milyonlar satıyor ve bunu reklamlarla yaptılar pazarlama taktiğini iyi bildikleri için böyle başarılı oldular.Sony hala ilk 5'e girebilmiş değil g3 bile 10 milyona koşarken z2 ve m8 satış yapamadı.M8 neysede z2 kesinlikle haketmiyor.Adamlar gidip en iyi donanımı koydular ama yine yaranamadılar.Samsung daha düne kadar bize kendi işlemcilerini 4g desteği olmayanları gönderiyordu s5 ile durum değişti.Samsung senede 2 amiral gemi çıkarıyor ve bence note serisi varken s serisi amiral gemi alınmaz.Note 3 bile S5'ten iyiydi şimdi note 4 geliyor nisan gibide s6 satışa çıkar.
    Sony tarafında telefon sayı olarak eskiyor.Bu yüzden z2 alan biri z4 çıksa üzülmemeli bence.Tasarım benzer donanım benzer güncelleme kesilmiyor.Sony umarım dünyada satışlarını artırabilir bunu hakediyor.Samsung ların tüm telefonları aynı grand 2 ile s5 i yan yana koy fark yok.

• Para problem değilse G3
    Tutumlu bir harcama için ise G2

• samsungun touchwızh arayuzunu sevıyorsan G3 kasar dıye korkman tutarsız,s5 ın kasması her zaman daha yuksek olasılıktır,fp olarak 32lık G2 al her ıhtıyacını rahat gorur zaten.
  • @berkem01 yorumunuz için teşekkür ederim ilerde s5 kasmazken g3 ün kasması beni korkutuyordu ama sanırım 2k oyun çıksa ikiside çalıştıramaz
    @alroy fazla büyük geliyor bana note 3
    @LawLess437 sony bu zamana kadar hep ekranıyla eleştirildi çakma bir ekranla sundu ürünleri piyasaya satış yapmayı bekledi hatta xperia z nin full hd ekranı galaxy s3 ün 720p ekranından daha kötüydü canlılık olarak ki z nin rakibi s4 olduğu halde hem samsungta burda eleştirileri dinlemişti azda olsa tasarımı s3 e göre daha güzel yaptı s4 te ekranınıda geliştirdi.Sony de ekranı düzelttiler diğer eleştiriler hiç görülmedi özellikle kalıp sabun büyük çerçeveli tasarımı. s3 s4 s5 çok iyi demiyorum ama dışardan bakan biri birazda telefonları takip ediyorsa ayırt edebilir ama ben şu durumda sony nin amiral gemilerinin 3 ü yanyana olunca anca ayırt edebilirim oda boy farkından.eleştirileri dikkate alsaydı sony zaten büyük ve adını duyurmuş bir marka klima ve televizyon markası lg gibi bir firma g3 ü tasarlıyabiliyorsa sony daha iyisini yapıp satış patlaması yaşatamazmıydı. dediğim gibi bir samsung fanı değilim z2 yi almayı istiyorumama xperia z serisine ısınamadım ısınamıyorum :) büyük ihtimal lg alıcam
    @system_25lg garantili alıp uzun süre kullanmayı düşündüğüm için aradaki 400 tl farka değer gibi geliyor @stevejones işte bunu duymak istiyordum :) g3 daha güncel olduğu için büyük ihtimal onu alıcam sağolun yorumunuz için

• Parada problem yoksa g3 al kullan
    w2. Tercih G2 olmalı

• Sony markadır kalitedir.LG'de güzel telefonlar yapmaya başladı ama Sony'e henüz yaklaşamaz.Sony yılların firması konsol walkman eski sony ericson telefonlar televizyonlar adamlar her şeyde en iyisini üretiyor ve sattıkları kesim genelde üst gelire sahip kesim yani fiyat performans ürünü peşinde değiller.Ben starbaksa gidip Z2'yi masaya koysam emin ol diğer markalardan daha fazla ilgi çeker çünkü ortada güzel bir tasarım var.Samsung alsan artık tüm samsungların tasarımı aynı ha 1000 tl vermişsin ha 2000 tl herkesin elinde beyaz samsung tiskiniyorum artık.Sony'nin çerçeveleri bana sıkıntı yaratmıyor fazla ince olması hoşuma gitmezdi G3'ünki çok ince benim o kadar ince olması hoşuma gitmiyor ama Z2'de biraz daha çerçeveler alttan üstten inceltilse 10 numara olur varsın telefonun tek eksiği bu olsun diğer markaların ne kadar büyük eksikleri varken Sony'nin stereo hoparlör suya toza dayanıklılıktan dolayı nispeten kalın çerçeve sunması bence eleştirilmemeli.
    Senin zevkini bilemem ama bence sony z2 rakipsiz.Z2'nin tek beğenmediğim yanı yanlarıydı keskin hatlara sahip çerçeveleri Z3'te yuvarlatmışlar iyi olmuş.

Z2'nin arkası cam olduğu için yarattığı hava bence hiçbir telefonda yok.Çay bahçesine oturduğumda arka kısmına yansıyan ağaçların görüntüsü bence çok hoş oluyor.

M8'de güzel telefon ama M7 gibi olsa iyiydi derinlik ölçeri bana bunu hatırlatıyor.

Zaten telefonun özelliklerini sayarken karşındaki kişi mest oluyor.Diyorum 20 mp kamerası var suya toza dayanıklı 4k video çekiyor malzeme kalitesi tasarım zaten mükemmel.S5 olsa aynı etkiyi yaratmaz karşıdaki kişide.

Telefon piyasasında adam akıllı telefon üreten 4-5 marka var.HTC , Sony , LG , samsung ve apple başka yok.Her markanın amiral gemisinde çok eksiklikler var ama Z2'de herkesin beğenmediği nokta yok kasa açıklığı var yok ısınıyor yok 6 ayda bir amiral gemi çıkıyor len git bak htc ye 4 up kamera koymuş 2600 mah batarya koymuş git bak samsung a 2800 mah 2 gb ram plastik kapak ve touchwiz git bak lg ye sidik yarışı uğruna 2k ekran koydu bataryanın performansın içine etti.Ama sony'e bak sidik yarıştırmadı full hd de devam ediyor ufak tefek eksiklerini gidererek zaten en iyi telefonu daha da geliştiriyor 3200 mah batarya 3 gb ram 20 mp kamera tartışmaya bile gerek yok bence ips ekrana da geçtiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 19 Eylül 2014; 22:06:47 >

• Helal olsun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.