Şimdi Ara

Lg g2 mi Note 3 mü artılar eksiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Daha önceleri Lg G2 im vardı kaybettim şimdi yeniden almam gerek. Alacağım yerde telefon arasında 350 lira fark var note 3 daha pahalı. Genel olarak G2 den memnumdum16 gb bana yetiyor epey, batarya iyiydi ama sanki zamanla batarya çabuk yırpranıyor gibi ve sizce 350 fazladan vermeli miyim note 3 için. çok kararsız kaldım batarya konusunda note 3 nasıldır üzer mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Note 3 alırdım yerinde olsam.Spen'i yeter
  • G2'yle aynıdır note 3. Bence geçmeye değmez benim gibi işlem gücüne takık değilseniz arada uçurum yok. Tabi spen, exynos ve kamera'nın g2'ye kiyasla cok buyuk artilar.

• Iki cihazı da 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Note 3 ün sunduğu fazlalıklar sizin için o kadar da önemli değilse G2 alınabilir.

• Evet arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Şöyle söyleyeyim ben g2 nin kamerasından çok memnundum. Video hiç çekmiyorum onun hakkında bi şey diyemem ama kamerası benim çok hoşuma gitmişti g2 nin.İşlemci olarak da baya hızlıydı, oyun neredeyse hiç oynamam, yerine internette çok vakit geçirmekteyim. Note 3 ekran büyüklüğü ile dikkatimi çekmişti ancak g2 nin de küçük değildi onu da bilmekteyim.
    Benim derdim youtube, office applicationları hızlı açılsın, browserda çok sekmede hızlı gezinebileyim. Bu çerçevede ikisi de tatminkar sanırsam. Yine yorumlarınızı beklemekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi femre34 -- 20 Kasım 2014; 22:25:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.