Şimdi Ara

LG G2 mi XPERIA Z1 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuyu açma sebebim hangisinin özellikleri daha iyi yada hangisi daha hızlı değil zaten bununla ilgili onlarca konu var 3-4 ay önce açılmış.
    Benim sormak istediğim bu 4 ay içinde telefonların yazılım desteği açısından hangisi daha önde ? bu geçen süre zarfında kullananların eksik gördüğü özellikler neler ?

• z1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım ayından beri kullanıyorum eksik yönleri

Kamera her telefon gibi gece performansı düşük

Hoparlör sesi biraz az geldi

SD kart yuvası yok (32 GB alırsan sıkıntı olmaz)

Artıları

Arayüz ve yazılımlar gayet başarılı ve stabil android 4.4.2 ile yüzde 17 daha hızlancakmış

Şarj iyi gidiyo oyun oynamazsan 2-3 gün gidiyo oyun oynarsan bir günü çıkarır

Arka tuşlar ilk başta biraz garip geliyo ama alışınca gayet rahat

Z1 için eksiler

Çektiğin fotoları büyütünce baya puslanıyo

Ekran tft old. için G2 den daha fazla şarj yiyiyo

Isınma sıkıntısı var

Yazılım yönünden iyi ancak bana kalırsa LG G2 biraz daha önde kitkatla dahada iyi [arkadaşın lg g2 nin romu olsada kursam demişti :)]

Hoparlör sesi yüksekliği LG G2 kadar ancak kalitesi LG G2 kadar değil

Artıları

Suya dayanıklı (tel bu yüzden bana biraz kalın ve ağır geldi)

Malzemesi daha sağlam

Aklıma gelirse ekleme yaparım performansları aynı diyebilirim zaten aynı donanımlar var onlar hakkında yorum yapmamaya çalıştım şuan G2 kullanıyorum android 4.2 ile bile gayet iyi Z1 kullanan arkadaşım var Z1 hakkında yorumlarımı onyn teline dayanarak yaptım telefonumdan memnunum arkadaşım bazı sıkıntılar yaşadığı için benim kadar memnun değil bu kadar

• z1 e para vermem ben sahsen z2 yı gordukten sonra...

alabılırsenız z2 alın alacak maddı durum yoksa g2
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

z1 e para vermem ben sahsen z2 yı gordukten sonra...

fiyat konusunu atlamışım bi telefona 2000 TL veremem ama iyi donanım istiyorum dersen G2

• NeiLBresT kullanıcısına yanıt
    5 aydır ben g2 kullanıyorum
  • quote:

5 aydır ben g2 kullanıyorum

seni alıntı yapmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeiLBresT -- 11 Mart 2014; 18:13:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeiLBresT

Kasım ayından beri kullanıyorum eksik yönleri

Artıları

Arayüz ve yazılımlar gayet başarılı ve stabil android 4.4.2 ile yüzde 17 daha hızlancakmış

Z1 için eksiler

Isınma sıkıntısı var

Yazılım yönünden iyi ancak bana kalırsa LG G2 biraz daha önde kitkatla dahada iyi [arkadaşın lg g2 nin romu olsada kursam demişti :)]

Artıları

Malzemesi daha sağlam

Aklıma gelirse ekleme yaparım performansları aynı diyebilirim zaten aynı donanımlar var onlar hakkında yorum yapmamaya çalıştım şuan G2 kullanıyorum android 4.2 ile bile gayet iyi Z1 kullanan arkadaşım var Z1 hakkında yorumlarımı onyn teline dayanarak yaptım telefonumdan memnunum arkadaşım bazı sıkıntılar yaşadığı için benim kadar memnun değil bu kadar

teşekkür ederim gerçekten cevabın kafamdaki soruları büyük ölçüde çözdü.peki G2 de ısınma yaşadın mı hiç ?

• quote:

quote:

z1 e para vermem ben sahsen z2 yı gordukten sonra...

fiyat konusunu atlamışım bi telefona 2000 TL veremem ama iyi donanım istiyorum dersen G2

Z2 yi almak fiyatından dolayı içime sinmez açıkcası zaten z1 için de paralel ithalat yapan firmalardan 1700 liraya almayı düşündüm. 2000 lira gerçekten çok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: counter56

quote:

Kasım ayından beri kullanıyorum eksik yönleri

Artıları

Z1 için eksiler

Isınma sıkıntısı var

Artıları

Malzemesi daha sağlam

teşekkür ederim gerçekten cevabın kafamdaki soruları büyük ölçüde çözdü.peki G2 de ısınma yaşadın mı hiç ?

Çoğunlukla yaşamadım ancak plants and zombie 2 adlı oyunda anlamsız bir ısınma oluyor neyle alakalı bilmiyorum diğer oyunlarda aşırı ısınma yaşamadım ama forumdaki bazı arkadaşlar yaşıyormuş bunun sebebinide bazı siteler telleri fiyatından 250-350 tl kadar ucuza satıyor bunların ucuz olmalarının bir sebebi vardır bu sebepte bu telefonlar hem üretici garantili olmaması ve yüzde 5 hata payı bulunması tavsiyem üretici garantili yerden al bazı firmalar başarı garantili diyor sonra tel sıkıntı yaşayınca ilgilenmiyorlar buna dikkat et

• Ekran, tasarim, fiyat G2yi fazlasiyla öne gecirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Ekran, tasarim, fiyat G2yi fazlasiyla öne gecirir.

Ekran ve fiyatta haklısın ama tasarım kişiden kişiye değişir (bence z1 biraz takoz gibi kalıyo tmm daha sağlam ama sağlam diye cebimde takoz taşıyamam)

• z1 daha ıyı,ama o butce varsa bencede z2 beklenmelı,daha mantıklı.
  • Z1 ekrani kotu. Donanim olarak benzerler. Tasarim olarak z1 bence kotu. Cok kalin cerceveler be agir bir tel. Su gecirmezlik falan on numara tabiki. Yagmurun altinda kullanmak veya havuza yaninda goturmek cok iyi. G2 al bence.

• Lg g2 tabikide fiyatı hem ucuz hemde yüksek performans , z1 sertifika veriyorda ne oluyor su ile bir problem yaşadınmı garanti kapsamına bile girmiyor hatta bu konudan binlerce çaresiz kalan insanlar var ... hem o kadar z1 e para vereceğim bide tft ekran mı olacak hadi ordan sony ...........
  • hemen hemen her yönden tartışmasız G2.
    Ama biryerlerde masaya biraktiginda "hmmm,woww,harika vs..." gibi şeyler duymak istiyorsan tabiikide z1 :)
    tercih olayi...
  • şimdi golda baktım orada Başarı firması için distribütör diyor kafam karıştı. üretici garantili nasıl oluyor kafam karıştı açıkcası :) diğer herkese de cevapları için teşekkür ederim
  • quote:

şimdi golda baktım orada Başarı firması için distribütör diyor kafam karıştı. üretici garantili nasıl oluyor kafam karıştı açıkcası :) diğer herkese de cevapları için teşekkür ederim

Distribitor yani lg ile anlasmis g2 yi tr de satmak icin getirtmis firma ... garantisinede lg bakiyor demek

• quote:

quote:

şimdi golda baktım orada Başarı firması için distribütör diyor kafam karıştı. üretici garantili nasıl oluyor kafam karıştı açıkcası :) diğer herkese de cevapları için teşekkür ederim

Distribitor yani lg ile anlasmis g2 yi tr de satmak icin getirtmis firma ... garantisinede lg bakiyor demek

hocam o tamam da gold da başari garantisi için distribütör diyor. fakat bir arkadaşımız yukarıda başarı firması için sorun çıkarıyor resmi distribütor garantili al dedi. o yüzden kafam karıştı acaba gold bir kelime oyunu falan mı yapıyorr yoksa ben mi yanlış anladım diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi counter56 -- 12 Mart 2014; 15:08:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.