Şimdi Ara

Lg g2 minimi yoksa lumia1320 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar yarın avea dan tarifeye ek telefon alacağım ikiside aynı fiyat hangisini önerirsiniz teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• atiser69 A kullanıcısına yanıt
    ben olsam l1320 alırdım. sonuçta android bir süre sonra donma kasma yapar. windows phone hep stabil çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiser69

Selamlar yarın avea dan tarifeye ek telefon alacağım ikiside aynı fiyat hangisini önerirsiniz teşekkürler

g2 mini sadece para israfıdır. Lumia daha iyi ama uygulama oyun vb. şeylerde sıkıntı yaşarsınız. Pek ilgilenmem öyle şeylerde diyorsanız Lumia'lar gerçekten çok güzel telefonlar.
  • Mini kamerası daha iyi gibi lumianımkı nasıldır çokmu farkeder

• G2 mini özelliğine göre fiyatı fazla alınmaz nerdeyse G2 fiyatında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu100

ben olsam l1320 alırdım. sonuçta android bir süre sonra donma kasma yapar. windows phone hep stabil çalışır

Tamam L1320 derim ben de ama yıl 2014 olmuş hala Android kasiyor donuyor muhabbeti. Bırakın Allah Aşkına Android 2.3 4.0.4 den kalma bilgilerinizle gelmeyin şuraya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1320 nin inanılmaz kötü bir kameraası var. ayrıca aşırı büyük. g2 mini asla o fiyatı haketmiyor. bence samsung s4 mini al.
  • O fiyata m2 ya da nexus 4 alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

quote:

Orijinalden alıntı: batu100

Tamam L1320 derim ben de ama yıl 2014 olmuş hala Android kasiyor donuyor muhabbeti. Bırakın Allah Aşkına Android 2.3 4.0.4 den kalma bilgilerinizle gelmeyin şuraya.

yalnız ben bu mesajı geleceğe dönük olarak yazdım. birkaç sene sonra lg g2 mini kasar çünkü güncelleme gelmez. aynı birkaç sene önceki telefonlar gibi olur durumu. örneğin s3. bir zamanlar çok çok iyi bir telefon gözüyle bakılıyordu, samsung güncellemeyi falan kesti, telefonu kasmadan kullanamıyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.