Şimdi Ara

lg g2 ölü piksel yardim lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar NT den lg G2 aldim ilk aldigim telefonun sag ust cercevesinde 2 cm ye yakin dikey catlak vardi 5 gun sonra farkettim cerceve bantlarini cikarmamistim cikartirken fark ettim hemen NT ye gittim garantiye gonderdim 3 gun icinde yeni sifir cihaz gonderdiler onda da bi tane ölü piksel var. ekranin orta üst tarafinda napayim bir fikir verin. telefon konusunda biraz takintiliyim o yüzden sifir aldim ama yine bi sorun cikti !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slhtnr -- 23 Ekim 2014; 23:27:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garantisi nedir? Ölü piksel de telefon değişimi için sanırım minimum 3 5 tane olması gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 3 tane olması gerekiyor ölü pikselden degişmesi için ama cihaz da sıfır yenisi ile degişmiş piksellerin artmasını beklemekte çok saçma kullanırken olsa veya uzun zaman sonra ortaya çıksa 3 tane olduktan sonra degişim yaparız derler anlarım da sıfır açılmış cihaz da 3 olmasını beklemek bence yanlış daha önce degişim yaptıgın servis ile telefonla görüş derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercnsvn

En az 3 tane olması gerekiyor ölü pikselden degişmesi için ama cihaz da sıfır yenisi ile degişmiş piksellerin artmasını beklemekte çok saçma kullanırken olsa veya uzun zaman sonra ortaya çıksa 3 tane olduktan sonra degişim yaparız derler anlarım da sıfır açılmış cihaz da 3 olmasını beklemek bence yanlış daha önce degişim yaptıgın servis ile telefonla görüş derim.

Sagolun hocam yardiminiz icin

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Garantisi nedir? Ölü piksel de telefon değişimi için sanırım minimum 3 5 tane olması gerekiyor.

Gunceldigitital hocam bende butun sansizlik her aldigimda bir sorun cikiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Garantisi nedir? Ölü piksel de telefon değişimi için sanırım minimum 3 5 tane olması gerekiyor.

Gunceldigital hocam bende butun sansizlik her aldigimda bir sorun cikiyor

• 1 adet varsa degişim yapılmaz 3 yada 5 ten sonra degişim yapılıyor o kadar kafanıza takmayın 1 adet igne ucu kadar görunmez zaten Ama sıfır cihazda olması can sıkıcı tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Samsung Garanti Yardım
    2 ay önce açıldı
    lg g2 fifa 14 acilmama sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

1 adet varsa degişim yapılmaz 3 yada 5 ten sonra degişim yapılıyor o kadar kafanıza takmayın 1 adet igne ucu kadar görunmez zaten Ama sıfır cihazda olması can sıkıcı tabi

Hocam zaten sadece siyah ekranda full parlaklikta belli oluyor baska hic bir renkte belli olmuyor. Cihazi ikinci el alsam hic umrumda olmaz ama sifir olunca dediginiz gibi can sıktı biraz ama artik sorun etmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.