Bildirim
LG G2 PARALEL İTHALAT NERDEN ALINMALI EN UCUZ !!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Gg veya n11den çek olayına girip 900 civarına alabilirsiniz. Delta olanları tercih edin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ilginiz için teşekkür ederim öncelikle . çek olayından kastınız ne ? -
quote:
Orijinalden alıntı: carterjr
hocam ilginiz için teşekkür ederim öncelikle . çek olayından kastınız ne ?
Yüzde 5 10 indirim çeki ile telefonu daha ucuza alıyorsunuz.
hmm biz bu çek indirimini nasıl elde edebiliriz acaba bilgilendirirmisin beni ramazan kardeşim . -
N11 zırt pırt 1000lira üzeri alışverişe anında 111tl indirim veriyor.bu indirimleri takip etmen yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hocam birşey sorucam ben kredi kartları hakkında pek bişey bilmem bu bonus kart sıkıntı çıakrtırmı bendeki deniz bank olucak, bonus olarak geçiyor n11 den alma şansım varmı 9 taksite sence ? -
Ticari kredi kartları dışında kartlara taksit yapılmıyor telefonda. Ticari kartınız yoksa tek çekim almak durumundasınız. Ayrıca bankanın anlaşması nasıl bilemeyeceğim, telefonla direk sorun bankaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam zaten benim ticari kartım gelicek bu hafta içi deniz bank tan bonus sanırım gelecek kart ta o olmazsa belki işbankaasından alırım ticari kart birde zaten işbankasıyla iş yapıyoruz deniz bankla pek işimiz olmuyor . -
Gittigidiyor yüzde 10, 5 indirim çeki tanımlı hesaplar oluyor.çek satış bölümünde satan arkadaşlar var. Mesela yüzde 10 çeki 30 liraya alırsanız. 1100 liralık telefon 990 liraya geliyor. Çek giderini ekleyince 1020 liraya almış oluyorsunuz. Tabi n11 de arkadaşın dediği gibi büyük indirimler oluyor çek ile uğraşamam derseniz onları takip edebilirsin.
hocam hiç takip etmediğim bişey olduğu için anlayamıyorum ben yine takip ederim indirim yakalamaya çalışırım da bu arkadaşlar indirim çeklerini alışveriş yaparak mı kazanıyor ? -
İndirim çeki genelde eski ve devamlı üyelere veriliyor.
hadi ya sıkıntı bu mağazadan almak gerekecek o zaman indirim yaptırmak için ve deniz bank kartımla çektirmek için :/
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mi kumanda vestel klima
- android bildirim geldiğinde ekran açılsın
- iphone arka kamera ters çekiyor
- telefonla konuşurken internet kesiliyor
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- honor huawei mi
- one ui 7 alacak telefonlar
- uygulama indirmeden karekod okutma
- apk nedir
- honor magic 7 pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X