Şimdi Ara

Lg g2 ram durumu (Öneri ve İstek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler perşembe günü lg g2 aldım. 4.2.2 geldi telefon aldığım gün 4.4.2 kurdum bu sabahta malum 105mb lik bi patch daha geldi. Benim bikaç sorum olacak yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Öncelikle şarj,ses,çoklu görevler gibi konularda telefon gayet iyi. Perşembe gece 1.30 gibi şarj ettim şuan %16 şarjı var çoğu özelliğini kullandım bide. Ses performansı bence gayet iyi çünkü sesiyle ve hoparlör gibi özellikleri ön planda olmadı tanıtımlarda.
    soruları burdan soruyorum ayrı konu açmadım dağılmasın diye anakonusu olduğu için.
    Telefonda arkada hiçbir uygulama açık değilken bile 600-700 arası bi ram değerini benim kullanımıma bırakıyor gerisi arka plan uygulamalarını yiyor.Bu ilerde sorun olur diye düşünüyorum. Lg nin kendi programlarından ve normal arka plan uygulamalarından hangilerini durdursam sorunsuz kullanıma devam ederim yazarsanız çok sevinirim. bilmeden birşey yapmak istemedim. Şöyle ram'i 1-1.5 in üstünde görmek iyi olur :)
    Sabah çekimleri çok iyi olan bi telefon . Gece çekimleri normalin altı diyebilirim . Bunun nedeni nedir herkeste aynmı?
    Bide müzik indirebileceğim ve foto düzenleme için program önerirseniz şimdiden eyw herkese..

• telefon rami kendi ayarlıyor zaten sıkıntı yok Müzik indirme uygulaması kullanmıyorum ancak fotoğraf için snapseed'i tavsiye edebilirim.
  • RAM olayına aldırış etmeyin ve temizleme uygulaması yüklemeyin. Açtığınız uygulamalar kapandıktan sonra tekrar açarken çabuk açılması bellekte tutulur. Bir uygulama açtığınızda boş bellek yetmezse kapalı olan uygulamalar bellekten silinir. O bile yetmezse müzik, Facebook gibi uygulamalar kapatılır ve bellekten silinir.
    Çalışan ve pil harcayan işlemleri öğrenmek için görev yöneticisi yerine pil bilgisini kullanın. Neyin pili ne kadar kullanıyor yüzdelik olarak görebilirsiniz.
  • Yorumlarının için çok teşekkür ederim.Şimdi kitkat güncellemesi ilk geldiğinde youtube da bi video vardı adam ram iyileştirmeleri hakkında bilgi verdi de birçok uygulama açmasına rağmen 1in üstünde rami vardı bunun için sormak istedim. Pili en çok ekran parlaklığı ve ekran sönme zamanı etkiliyor ona baktım biraz kurculadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.