Arkadaşlar merhaba, LG G2 D802 32 GB model telefonumu bir süre önce kendiliğinden kapanıp açılmamasından dolayı tamirciye götürdüm. Tamirci sorunun bataryada olduğunu söyledi ve 80 TL karşılığında değiştirdi. Fakat sorun hala devam etti. Başka bir telefoncuya götürdüğümde ise sorunun anakartta olduğunu söyledi. O da anakarttedarik edemediği için değiştiremedi. Şuan telefon bende. Şarja takar takmaz aktif bir şekilde açılıyor. 15-20 dakka aktif bir şekilde kullanılıyor. Fakat sonra kendini kapatıyor. Açmak için tekrar şarja takıyorum, açılıyor. Başka bir nokta ise mesela telefonun şarjı 90ken şarjda açıyorum, normal kullanıyorum fakat birden kapanıyor ve şarja taktığımda %20 gösteriyor. Yani anlayacağınız şarja takmadan açılmıyor ve şarj edip açınca da kısa bir süre çalışıp tekrar kapanıyor. Tekrar belirtiyim batarya değişti ama değiştiren adama pek güvenmiyorum. Eski bataryada böyle bir sorun yoktu. Bir de bugün şarj olurken ekranda bazı yazılar çıktı. Resim olarak koyuyorum. Sizce sorun bataryada mı anakartta mı ? Ne yapmalıyım ?