Şimdi Ara

lg g2 slow motion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çektiğimiz fhd 60 fps videoları slow motion video şeklinde oynatabilecek ya da dönüştürebilecek bir program var mı ?

• Bildigim kadariyla g pro 2 rom ile slowmotion (720p 120fps) kayit yapabiliyorsunuz. Ayrica 4k cekme ve oynatma da mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkcası stock romda kalmak istiyorum rom root gibi işlemlerden korkmasam xda daki 4k video slow motion video uygulamasını kurardım sadece rootla ama korkuyorum açıkcası root zor geliyor nasıl geri dönüleceği hakkında da çok açıklama yok garanti dışı kalması da çok caydırıcı keşke root olmadan bu camera uygulamasını yüklemenin bir çaresi olsa
  • 60 fps videoları 12 fpsle oynatamaz mıyız bunu yapabileceğimiz bir program yok mudur yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuna52

açıkcası stock romda kalmak istiyorum rom root gibi işlemlerden korkmasam xda daki 4k video slow motion video uygulamasını kurardım sadece rootla ama korkuyorum açıkcası root zor geliyor nasıl geri dönüleceği hakkında da çok açıklama yok garanti dışı kalması da çok caydırıcı keşke root olmadan bu camera uygulamasını yüklemenin bir çaresi olsa

hocam rootu bir program yapiyor sizin yerinize artik :) siz pcye baglayin gerekli izinleri verin kurulumu kesndisi yapiyor hard formatta root gidiyor zaten :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telefona root yapmadim recoverye girdiğimde rooted yaziyor bu nasil oluyor anlamadim

• Arkadaş fpsyi 60tan 30a düşürelim slow motion olsun demiş.

Fikrim yok, ancak cloudyproda slowmotion görmüştüm onda da kalite e250 kamerası gibiydi. Aslında kaliteye pek gerek yok sahil güneşinde kalitesizlik kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Hocam merhaba,
    Ben cihazı daha almadım ancak yorumunuzuu gördüm sorayım dedim.Hard Reset yapıldıgı zaman kesinlikle kalkıyor mu root?

lg de kalkiyor hocam sayac felan o tarz seyler yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

60 fps videoları 12 fpsle oynatamaz mıyız bunu yapabileceğimiz bir program yok mudur yani

Kendi oynaticisi ile yapabiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: P3rF3cT55

quote:

60 fps videoları 12 fpsle oynatamaz mıyız bunu yapabileceğimiz bir program yok mudur yani

Kendi oynaticisi ile yapabiliyorsunuz

Nasıl yapıyoruz

Tamam hocam simdi gordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 4 Mayıs 2014; 20:33:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.