Şimdi Ara

LG G2 Video Ve Ses Kayıt Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimden geldiğince başlıkları aradım ama benzer sorun bulamadım o yüzden yeni başlık açtım. Soruna gelecek olursak, telefonu alalı 15 gün oldu bugün ve hiç video kaydı yapmamıştım. Dün bir video kaydediyim dedim rezalet ortaya çıktı. Ses kesik kesik geliyor. Sadece ses kaydı yaptım sonuç yine aynı ama telefon görüşmelerinde bir sorun yok. Bunun çözümü ne olabilir? Donanımsal mıdır yazılımsal mı bilemedim. Telefonda şu anda 4.4.2 kurulu yapım numarası KOT49I.D802TR20c

Örnek Video Kayıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbyum -- 7 Temmuz 2014; 13:53:57 >

• Maalesef bu sıkıntı tüm G2 lerde mevcut, telefon kayıt yaparken çevresel sesleri gürültü olarak algılıyor ve gürültü engelleme özelliği devreye girerek seslerin kesik kesik kayıt olmasına neden oluyor, telefonla konuşurken de şok kısık sesle konuşursanız karşı tarafın -sesin gelmiyor uyarısı ile karşılaşabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zabit_ersin

Maalesef bu sıkıntı tüm G2 lerde mevcut, telefon kayıt yaparken çevresel sesleri gürültü olarak algılıyor ve gürültü engelleme özelliği devreye girerek seslerin kesik kesik kayıt olmasına neden oluyor, telefonla konuşurken de şok kısık sesle konuşursanız karşı tarafın -sesin gelmiyor uyarısı ile karşılaşabilirsiniz..

Bu çok kötü bir şey ama video rezalet bir hal alıyor bir arkadaşıma sordum bu videoyu attım ona da benim cihazım da böyle bir şey yok dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcyumrutepe

quote:

Maalesef bu sıkıntı tüm G2 lerde mevcut, telefon kayıt yaparken çevresel sesleri gürültü olarak algılıyor ve gürültü engelleme özelliği devreye girerek seslerin kesik kesik kayıt olmasına neden oluyor, telefonla konuşurken de şok kısık sesle konuşursanız karşı tarafın -sesin gelmiyor uyarısı ile karşılaşabilirsiniz..

Bu çok kötü bir şey ama video rezalet bir hal alıyor bir arkadaşıma sordum bu videoyu attım ona da benim cihazım da böyle bir şey yok dedi

Benim telefon 309 seri ilk üretimlerden, forumu araştırın %80'inde var bu sorun...
  • Az önce G3 ana konusunda bu sıkıntının G3 te de olup olmadığını sordum, cevap olumlu olursa, Clouydfa'nın G3 romu var G2 içi, yükleyip deneme yapılabilir..
  • quote:

Az önce G3 ana konusunda bu sıkıntının G3 te de olup olmadığını sordum, cevap olumlu olursa, Clouydfa'nın G3 romu var G2 içi, yükleyip deneme yapılabilir..

Mantıklı. Eğer sorun yoksa deneriz. Peki 309 seri demissin, cihazın bu seriden olduğunu nerden öğreniyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcyumrutepe

quote:

Az önce G3 ana konusunda bu sıkıntının G3 te de olup olmadığını sordum, cevap olumlu olursa, Clouydfa'nın G3 romu var G2 içi, yükleyip deneme yapılabilir..

Mantıklı. Eğer sorun yoksa deneriz. Peki 309 seri demissin, cihazın bu seriden olduğunu nerden öğreniyoruz?

Telefon kutusunun üzerinde yazıyor hocam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    usb ile lg tvden kayıt yapma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mikrofon gain i aşırı yüksek olduğundan sıkıntı oluşuyor. özellikle konser gibi yerlerde düzgün ses ile kayıt yapmak zulum...

xda da bir çözüm yayınlanmıştır umarım işe yarar.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2706943
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.