Şimdi Ara

LG G2'ye elektrik dahi gelmiyor hiç açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazda Cyanogenmod yüklüydü dedim bir de radyo yüklüyüm.Yüklemez olaydım. Bundan sonra başlarken Cyanogen ekranında donup tekrar res atmaya başladı. Wipe
    Data Cache System. Sadece storage hariç Wipeladım. Sonra CyanogenMod kurdum. Ona rağmen cihaz Cyanogen ekranında donuyodu. Sonra bu böyle olmuycak
    stock ROM a döneyim dedim. Ben de daha önceden KDZ dosyasını zip haline getirmiştim flashlamak için onu OTG kablosuyla TWRP üzerinden flashladım. Yükleme bitti ve
    telefon bir daha açılmadı. YANİ Elektrik gelmiyo açılmıyo :(((

Sadece Download Mode a almaya çalıştığımda cihazda biraz ışık ve bilgisayarda yaklaşık 10 tane bildirim geliyo bunlarda ;
    "J:Sürücüsündeki diski kullanabilmek için önce biçimlendirmeniz gerekli"
    "K:Sürücüsündeki diski kullanabilmek için önce biçimlendirmeniz gerekli"
    "L:Sürücüsündeki diski kullanabilmek için önce biçimlendirmeniz gerekli"
    "P:Sürücüsündeki diski kullanabilmek için önce biçimlendirmeniz gerekli"

.......

böyle yaklaşık 10 tane uyarı geldi... ARKADAŞLAR ne yapmam lazım telefon yandı herhalde anakartı felan? Yardım edin lütfen.

• Konuyu lg bolumunde açarsiniz daha çabuk yardim alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayardaki bios kaybolma olayi gibi bi olay olmus bende g2 kullaniyorum bikac arkadasta daha boyle oldu servise gondermelisiniz ama garanti disi oldugu icin rootlamak bi miktar para alacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekkür ederim ama download mode a girilemediği için ROOT olup olmadığını anlayamazlar diye düşünüyorum servisdekiler ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142 Buradaki işlemleri uyguluycam linux üzerinden inşallah olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutozer

cevap için teşekkür ederim ama download mode a girilemediği için ROOT olup olmadığını anlayamazlar diye düşünüyorum servisdekiler ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142 Buradaki işlemleri uyguluycam linux üzerinden inşallah olur

aynı sorun bende de var ne yaptın acaba sonuç ne oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masumfirari

quote:

Orijinalden alıntı: mesutozer

cevap için teşekkür ederim ama download mode a girilemediği için ROOT olup olmadığını anlayamazlar diye düşünüyorum servisdekiler ?

aynı sorun bende de var ne yaptın acaba sonuç ne oldu ?

Mobil cihazlar bölümüne konu açarsan yardımcı olurlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.