Şimdi Ara

LG G230 İle SS Siberia V2 Arasında Hissedilebilir Performans Farkı Varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikiside ses kartsız yani STEREO.Ama arada 60 tl fark var ss daha pahalı yani.Hissedilebilir bir ses kasma performansı yok ise g230 almak istiyorum.Kalan paraylada mous pad alırım mantıken.Cs go ses kasma konusunda cok fark varmıdır aralarında arkadaslar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digniity -- 2 Ocak 2016; 15:23:19 >

• SS al, mousepad dediğin 20 liralık bir şey, onun için dandirik kulaklık alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

SS al, mousepad dediğin 20 liralık bir şey, onun için dandirik kulaklık alma.

ssnin farkı nedir yani konuyu acma nedenim zaten bilgisi olan arkadasların bilgilendirmesi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr1221

quote:

Orijinalden alıntı: ø

SS al, mousepad dediğin 20 liralık bir şey, onun için dandirik kulaklık alma.

ssnin farkı nedir yani konuyu acma nedenim zaten bilgisi olan arkadasların bilgilendirmesi :)

Sürücüleri ve yazılımı daha kalitelidir. Proflarında bir kısmı kullanır.
  • Sürücü boyutlar;

G230 40mm
    Siberia V2 50mm

En önemli faktör budur, ikisi bam başka sınıfların kulaklığıdır. Bir daha bu iki kulaklığı karşılaştırma.
  • G230 ile alamayacagim sesi Siberia ile alabilir miyim diye soruyor arkadas. Istersen 1000 Liralik bir kulaklik al istersen kalbur ustu denilecek bir kulaklik al, csgoda alabilecegin ses belli.

Profesyonel oyuncu gider en yenisini alir elbette, niye gitsin eski model kulaklik alsin ki. Parasi var, sponsoru var vs. Bu tarz kulakliklarin performans olarak farklari aman aman degil. Kullanim rahatligi acisindan evet, farklari var. Kimisinin mici daha iyi, kimisini kafanda hissetmiyorsun gibi vs.

Ben Razer Kraken kullaniyorum, kullanim olarak cok rahat degil. Kafama yanlardan baski yapiyor bir sure sonra.
  • ben siberya v2 kullancısıyım baya uzun süredir. yaklasık 3 yıl yada daha fazla oldu ses kartını sonradan aldım bu yıllar zarfında 3 kez kulaklıgımı tamir ettirdim sesi çok iyi tamir sebebim bir hoparlorden ses gelmemesi (sebebi bası çok olan bir müziği bilgisayar son seste iken birden açmam )kendi imkanlarımla yaptırdım. neredeyse her gün takıyorum kulaklıgı tam kışlık kulaklık üşütmez .) güzel çokta sıkıntı vermiyor uzun saatler takabilirsin. logitech kullanmadım 2. kulaklık olarak razer hammerhead pro kullanıyorum oda çok kaliteli bir kulaklık. cs için çok iyi bir kulaklık tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoCoMaNia

ben siberya v2 kullancısıyım baya uzun süredir. yaklasık 3 yıl yada daha fazla oldu ses kartını sonradan aldım bu yıllar zarfında 3 kez kulaklıgımı tamir ettirdim sesi çok iyi tamir sebebim bir hoparlorden ses gelmemesi (sebebi bası çok olan bir müziği bilgisayar son seste iken birden açmam )kendi imkanlarımla yaptırdım. neredeyse her gün takıyorum kulaklıgı tam kışlık kulaklık üşütmez .) güzel çokta sıkıntı vermiyor uzun saatler takabilirsin. logitech kullanmadım 2. kulaklık olarak razer hammerhead pro kullanıyorum oda çok kaliteli bir kulaklık. cs için çok iyi bir kulaklık tavsiye ederim.

Kardeşim 25 tlye usb 5+1 ses kartları satılıyor acaba onlardan alsam bu stereo kulaklıkta 5+1 olur mu? ve ses kartı gercekten değiştiriyor mu ses kasma performansını ?

• Evet ses kartı bazı şartlarda ses performansınızı değiştirecektir. şöyle ki anakartınızın üzerinde ki dahili ses kartı kötü ise ki genelde kötü olur ( gaming anakartlarda üst model kullanılır) giriş sınıfı anakartlarda kötü olur genelde ses çıkışı bir ses kartı alarak oyun keyfinize keyif katabilirsiniz, ama 25 tl ye alacağınız ve usb ses kartı ne kadar performans verir orasını bilemem, şuan 7.1 olan kulaklıklar da aslında 7.1 değildir sanal olarak 7.1 oluyorlar. yazılım ile G230 kullandım 2 sene parça pinçik oldu tabi ben biraz hor kullanırım şimdi G930 aldım amazondan memnunmuyum evet, bundan sonra ki kulaklığım büyük ihtimal steel series olacaktır. Çünkü Logitech fare almayı düşünüyordum bu kulaklığı aldıktan sonra logitech in yazılımının ne kadar dandik olduğunu gördüm ha sesi veriyor mu veriyor işimi görüyor, kablosuz olması da ayrı rahatlık ama artık farklı markaları tecrube etmek istiyorum güzel bir steel series yada razer fare alacağım kablosuz bakalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsankutamis

Evet ses kartı bazı şartlarda ses performansınızı değiştirecektir. şöyle ki anakartınızın üzerinde ki dahili ses kartı kötü ise ki genelde kötü olur ( gaming anakartlarda üst model kullanılır) giriş sınıfı anakartlarda kötü olur genelde ses çıkışı bir ses kartı alarak oyun keyfinize keyif katabilirsiniz, ama 25 tl ye alacağınız ve usb ses kartı ne kadar performans verir orasını bilemem, şuan 7.1 olan kulaklıklar da aslında 7.1 değildir sanal olarak 7.1 oluyorlar. yazılım ile G230 kullandım 2 sene parça pinçik oldu tabi ben biraz hor kullanırım şimdi G930 aldım amazondan memnunmuyum evet, bundan sonra ki kulaklığım büyük ihtimal steel series olacaktır. Çünkü Logitech fare almayı düşünüyordum bu kulaklığı aldıktan sonra logitech in yazılımının ne kadar dandik olduğunu gördüm ha sesi veriyor mu veriyor işimi görüyor, kablosuz olması da ayrı rahatlık ama artık farklı markaları tecrube etmek istiyorum güzel bir steel series yada razer fare alacağım kablosuz bakalım :)

Kardesım g230 kullanırken hangi yazılımı kullanıyordun bende kullanayım suanda g230 var elımde?

• g230 un herhangi bir yazılımı yok çünkü analog, yazılımı usb üzerinden bağladığınızda olur. g230 un tek yazılımı kullandığınız ses kartının yazılımıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.