Şimdi Ara

LG G3 ekranın bir kısmı çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekranın sol kısmında yaklaşık 1 parmak kalınlığındaki bölgede boydan boya sıkıntı var. Bu sıkıntılı bölgede bazen kendi kendine her yere basıyor. Bazende ben bastığımda bastığım yeri değilde sağını ve solunu algılıyor. Bazende hiç sorun yokmuş gibi normal kullanıyorum sıkıntı olmadan. Derdini anlayamadım telefonun. Ekranda çatlak yada kırık vb. yok görünürde.

Tıkladığım yerleri gösteren bir program indirdim sıkıntıyı görmek için. Kendi kendine bastığı zaman 1 saniye içinde onlarca defa sıkıntılı bölge içinde heryere basıyor çok sinir bozucu oluyor. Telefonun ekranı 8 ay önce değişime gitti. Ekranı garanti dışı değiştirdim. Bu sorun yeni başladı. Hard Reset attım faydası olmadı. Ekranda sıkındı olduğu anda Quickmemo uygulamasından ekranın heryerini kalem ile çizdim, sıkıntılı olan yeri çizmedi algılamadı.

Ekranda sıkıntı var ancak bazen çalışıp bazen çalışmaması kafamı kurcalıyor. Bir temassızlık durumu olabilir mi?

İki ScreenShot 1 dakika arayla alındı. İkincisini biraz bastırarak yaptım.

LG G3 ekranın bir kısmı çalışmıyorLG G3 ekranın bir kısmı çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cy27 -- 5 Nisan 2017; 3:21:23 >

• Yapan adamin bir seyi yanlis yaptigini dusunuyorum oyle bir problem yasamadim hic tekrar gotur derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toshirope

Yapan adamin bir seyi yanlis yaptigini dusunuyorum oyle bir problem yasamadim hic tekrar gotur derim.

8ay sıkıntısız kullandım ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cy27 C kullanıcısına yanıt
    Garantiye gondermissin 2 seneyi gecmis olsa gerek 8 aydir kullaniyorum dedin yeni lg modeli cikinca ucuzlar vadesi dolmuş bence 1 sene 8 aydir da bende var henuz 1 tane problem yaratmadi habire yere dusuruyorum ustelik.Tamirciye gitsen 200 tl alir gibi degistir bence.

• Ayni sorun bende de var garanti suresi bitti nasil bir islem yapman gerekir?

LG G3 ekranın bir kısmı çalışmıyor

Bu sorunu cozebilecek bi tamirci varsa yonlendirebilirmisiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.