Şimdi Ara

LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.976
Cevap
36
Favori
142.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kasa çatlağı sorunu çok fazla çıkıyor sanırım? Seri ile alakalı bir problemmi yoksa bütün serilerde olan bir durummu?
  • zuneville kullanıcısına yanıt
    Cihazın Durumu : BEKLEMEDE - DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR

05.01.2015
    Cihazın Durumu : ONARIMI TAMAMLANDI
    çorumdayım, dün cihazı teslim alabilirsiniz mesajı geldi, bugün aldık 412 serisi gönderdiler.darısı diğer değişim bekleyenlere
  • jameshardenrockets kullanıcısına yanıt
    tüm bilgiler aynı sadece kargo bilgisi sizin 11.20 bende 16.30 civarı. Akşama kaldıgı için ertesi güne mi sarktı acaba yarın olsun öğreniriz
  • Benim kasa çatlağı değildi ama fikir vermesi açısından yazayım, 19 Aralık'da verdiğim 406 serisi cihazım DOA değişim kapsamında değiştirildi. 412 serili cihazımı 8 Ocak'ta aldım bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jameshardenrockets

bilgiler bu şekilde mi girildi sizin ?
     LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU

Benim de aynı bu şekildeydi, dün gidip aldım cihazı Fırat Elektronik'ten. Ayrıca konu ile alakasız ama bir o kadar da önemli bir husus var, bu sorgulama ekranına servis neden IMEI nosunu açık açık yazıyor? Ben siteye girip rastgele servis numaraları yazıp bir çok IMEI'ye ulaşabiliyorken, umarım ilerde bi sorun yaşamayız.

• Eléctronics kullanıcısına yanıt
    evet bende şimdi farkettim . aslında ciddi bir konu .. bunu söylememiz lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: arizali14

Cihazın Durumu : BEKLEMEDE - DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR

05.01.2015
    Cihazın Durumu : ONARIMI TAMAMLANDI
    çorumdayım, dün cihazı teslim alabilirsiniz mesajı geldi, bugün aldık 412 serisi gönderdiler.darısı diğer değişim bekleyenlere

bende ayın 3 ünde verdim servise . sanırım ilk tamir sonuçlanmadan değişim talep edilemiyor . bekliyorum bakalım . Sorunum devam ederse kesinlikle yeni cihaz talep edeceğim...
  • jameshardenrockets kullanıcısına yanıt
    Çok ciddi, 2 gün sonra IMEI klonlanır cihaz kapanırsa tek operatör/numara üzerinden kullanmak zorunda kalırız cihazı. Muhattap da bulamayız bu sorun ile ilgili

• Arkadaşlar benimde 22 aralıkta başlayan değişim serüvenim bugun (9 ocak) sonbuldu. 412 serisi performans olarak önceki 407 serisine göre baya ileride. Sağlamlığı kullandıkça belli olacak ama şu ana kadar 411-412 serisi olup çatlayan kasa problemi olan yok sanırım. 406 407 serisi olup çatlak olmayanlar da ısınma problemi sebebiyle değişim şansı deneyin bence.
  • Aveadan aldığım 406 serisi G3 cihazımda kızılötesi sensör ve kulaklık girişinde oluşan çatlaklardan dolayı 7 ocakta izmirdeki servise yolladım servisin internetten sitesi bakımda takip edemiyorum bayideki personelde pazartesi ara sor dedi bakalım beklemedeyiz. İlk çatlak kızılötesi sensörün alt ve üstündeki çerçevede oluştu çok kısa zamanda büyüdü sonra da kulaklık girişi çatladı hemen gönderdim bakalım servise değişim talep ettik.
  • Ben telefonu şebeke probleminden servise verdim telefonun kutusunda faturasında bataryanın altındaki etikette orjinal imei varken ( LG Türkiye cihazı ) telefonun içerisinde distribitör marka g3 e ait imei çıkıyormuş . servisteki görevli öyle diyor . telefona pc suite üzerinden 5.0 güncellemesi yüklemiştim ve bana diyor ki neden lolipop yükledin . dedim pc suite taktım güncelleme geldi bende yükledim bundan daha doğal ne var . görevli diyor ki o güncelleme doğru değil şu anda sadece nexus cihazlara güncelleme var falan filan . Nasıl bir yılan hikayesine girdim anlamadım . İlk defa başıma geliyor . Şebeke probleminden veriyorum neden lolipop yükledinden çıkıyorum
  • Lolipop yükediğin için garanti dışı mı yaptılar yani cihazı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy The Kid

Ben telefonu şebeke probleminden servise verdim telefonun kutusunda faturasında bataryanın altındaki etikette orjinal imei varken ( LG Türkiye cihazı ) telefonun içerisinde distribitör marka g3 e ait imei çıkıyormuş . servisteki görevli öyle diyor . telefona pc suite üzerinden 5.0 güncellemesi yüklemiştim ve bana diyor ki neden lolipop yükledin . dedim pc suite taktım güncelleme geldi bende yükledim bundan daha doğal ne var . görevli diyor ki o güncelleme doğru değil şu anda sadece nexus cihazlara güncelleme var falan filan . Nasıl bir yılan hikayesine girdim anlamadım . İlk defa başıma geliyor . Şebeke probleminden veriyorum neden lolipop yükledinden çıkıyorum

Abi sen cihazı kime verdin öyle yahu? Lg Türkiye'yi ara. Şu servisinize verdiğim cihazım pc suitten kurduğum lollipop sebebiyle garanti dışı bırakılıyor. İlgileniniz diye konuş. Sorun olmaz. Cahille uğraşma. 6 ay geriden gelen bir adammış o.

• arkadaşlar telefonu çatlaktan dolayı servise göderdirdim konrtol sayfasında beklemeye alındı parça bekleniyor diyor. Özellikle değişim istemiştim var mı başına gelen aynı şekilde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain1907

arkadaşlar telefonu çatlaktan dolayı servise göderdirdim konrtol sayfasında beklemeye alındı parça bekleniyor diyor. Özellikle değişim istemiştim var mı başına gelen aynı şekilde ?

Yedek Parça ellerinde varsa yada yakın zamanda gelecekse parça değişimi yoksa direk cihaz değişimi yaparlar.

• kaanbocuk kullanıcısına yanıt
    yarın arayıp parça değişimi istemediğimi basa basa söylemem gerekiyor galiba. teşekkürler hocam ilgin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eléctronics

Çok ciddi, 2 gün sonra IMEI klonlanır cihaz kapanırsa tek operatör/numara üzerinden kullanmak zorunda kalırız cihazı. Muhattap da bulamayız bu sorun ile ilgili

bununla ilgili mail attım dikkate alırlar inşallah .
  • Ben de lolipop yuklu gonderdim hocam. Bir sıkıntı cikmadi.Gonderdiler yenisini. Ama ben catlak sebebiyle gondermistim
  • Arkadaşlar izmirdeki servise cihaz gönderen oldu mu?
  • Bende g3 alıcam 411 seriymiş alıcağım bu çatlak sorunu genellikle 406 da mı oldu 411-412 sağlam mı diyosunuz arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.